Jump to content

NBA 2018/19

Featured Replies

Ima samo jedan mali problem u Lebronovom planu. Postoji bar dva-tri kluba koja su spremna da trejduju bolju farmu™ od Lejkersa za dve godine Davisa i verovanje da ce ga ubediti da ostane. 

Divac hoce "mladjeg" Gasola...taman je izasao iz zone najbudjavijih GM i sad ce da usere sve jer je nestrpljiv i zeli u PO bas ove sezone...

4 hours ago, Mos said:

Ima samo jedan mali problem u Lebronovom planu. Postoji bar dva-tri kluba koja su spremna da trejduju bolju farmu™ od Lejkersa za dve godine Davisa i verovanje da ce ga ubediti da ostane. 

come to sombor bro

Ne znam koliko ima istine u tome, citam samo ono sto pise na b92, kao u paketu sa Gasolom ide i muceni Parsons koji prima po 25milki do kraja sledece sezone. Ono, pucali bi sebi u nogu.

Uz Gasola bi svi igraci Kingsa bili bolji, to svakako, otvorilo bi se vise prostora i za prodore, dobile bi se i pametne povratne lopte za suteve, smanjio bi se procenat divljine, dobili bi coveka koji moze da pogodi za 3p, i da mnogo bolje zagradi obruc od WCS..

E sad, nije mlad, ali ovu i narednu sezonu moze vrv da bude jako dobar, natamo diskutabilno.. Caka je znaci u tom Parsonsu, koga i ne znam nesto mnogo jer sam malo bio odmarao od nba.Moze li on da igra upola korisnu kosarku u odnosu na toliki ugovor?  i sta bi Kingsi morali da daju za uzvrat..

Kukamo odavno kako treba centar, ovo je resenje tako i tako... koja su moguca bolja realna resenja?

I meni se laički čini da bi im tako iskusan igrač mnogo značio. 

Ako ih dovedu gube fleksibilnost u cap space-u za naredno leto kada mogu na sistematican nacin da odrade upgrade tima...sulud potez ukoliko se trejd ostvari...

Ocajno poluvreme Denvera.

Sta igraju ovi ljudi...

tenor.gif?itemid=4966396

Okrenuse jbt, otrpilike reakcija kao ta gore. Ovi po' cetvrtine nisu dali kos iz igre...

Eto sta se desi kad ubacis Bizlija u cetvrtoj umesto cipline Craig-a.  

Kakav poslednji napad Memfisa :lol:

5 minutes ago, Mos said:

Eto sta se desi kad ubacis Bizlija u cetvrtoj umesto cipline Craig-a.  

Nije sto je moj fantasy pulen, ali stvarno retko zahvalan igrac. :D

33 minutes ago, Mil@n said:

Kakav poslednji napad Memfisa :lol:

sto je najjace, milimetri su odlucivali da li je nagazena aut linija pri suludo ubacenom sutu za vodjstvo Memfisa na 3.5sec pre kraja meca :D

To su sudili a onomad kad je KD bio 2 koraka autu to nisu videli...

Volim ja Denver al' je sudjenje - ono - malo neujednaceno, ne?

Guest
This topic is now closed to further replies.