Amos Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Ima samo jedan mali problem u Lebronovom planu. Postoji bar dva-tri kluba koja su spremna da trejduju bolju farmu™ od Lejkersa za dve godine Davisa i verovanje da ce ga ubediti da ostane.
1n54jd3r Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Divac hoce "mladjeg" Gasola...taman je izasao iz zone najbudjavijih GM i sad ce da usere sve jer je nestrpljiv i zeli u PO bas ove sezone...
Joe D Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 4 hours ago, Mos said: Ima samo jedan mali problem u Lebronovom planu. Postoji bar dva-tri kluba koja su spremna da trejduju bolju farmu™ od Lejkersa za dve godine Davisa i verovanje da ce ga ubediti da ostane. come to sombor bro
goofs Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Ne znam koliko ima istine u tome, citam samo ono sto pise na b92, kao u paketu sa Gasolom ide i muceni Parsons koji prima po 25milki do kraja sledece sezone. Ono, pucali bi sebi u nogu.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Uz Gasola bi svi igraci Kingsa bili bolji, to svakako, otvorilo bi se vise prostora i za prodore, dobile bi se i pametne povratne lopte za suteve, smanjio bi se procenat divljine, dobili bi coveka koji moze da pogodi za 3p, i da mnogo bolje zagradi obruc od WCS.. E sad, nije mlad, ali ovu i narednu sezonu moze vrv da bude jako dobar, natamo diskutabilno.. Caka je znaci u tom Parsonsu, koga i ne znam nesto mnogo jer sam malo bio odmarao od nba.Moze li on da igra upola korisnu kosarku u odnosu na toliki ugovor? i sta bi Kingsi morali da daju za uzvrat.. Kukamo odavno kako treba centar, ovo je resenje tako i tako... koja su moguca bolja realna resenja?
Timmy Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 I meni se laički čini da bi im tako iskusan igrač mnogo značio.
1n54jd3r Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Ako ih dovedu gube fleksibilnost u cap space-u za naredno leto kada mogu na sistematican nacin da odrade upgrade tima...sulud potez ukoliko se trejd ostvari...
Grandilof Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Okrenuse jbt, otrpilike reakcija kao ta gore. Ovi po' cetvrtine nisu dali kos iz igre...
Amos Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Eto sta se desi kad ubacis Bizlija u cetvrtoj umesto cipline Craig-a.
Grandilof Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 5 minutes ago, Mos said: Eto sta se desi kad ubacis Bizlija u cetvrtoj umesto cipline Craig-a. Nije sto je moj fantasy pulen, ali stvarno retko zahvalan igrac.
1n54jd3r Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 33 minutes ago, Mil@n said: Kakav poslednji napad Memfisa sto je najjace, milimetri su odlucivali da li je nagazena aut linija pri suludo ubacenom sutu za vodjstvo Memfisa na 3.5sec pre kraja meca
iDemo Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 To su sudili a onomad kad je KD bio 2 koraka autu to nisu videli... Volim ja Denver al' je sudjenje - ono - malo neujednaceno, ne?
Recommended Posts