J.R. Cash Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 (edited) 1 hour ago, Čutura said: nije da je nurkara do sad pravio neku razliku Ma nije uopste. Portland bi verovatno dobio cak i sa ispodprosecom igrom glavne trojke da Nurkic nije usao u probleme s faulovima. Mada bi je i ovako uzeli boljom selekcijom suta i eventualnim odstupanjem/prilagodjavanjem od defanzivne strategije (koja racuna na procente) u poslednja dva minuta. Edited January 14, 2019 by J.R. Cash
pbg12345 Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 au jbt sta je ovo sto igraju lejkersi jebes mi sve ako ih klivlend ne pusta, a oni muceni ne mogu kos pogoditi ajde sto kad trojke sami sutiraju lopta se odbija kao kamen da bacaju nego i iz rekta tako isto a kretnje u pozicionom napadu nidje veze najjace je sto i iz nekih probijanja kao vracaju nazad na trojku a ocajno sutiraju valjda najgora ekipa za 3 u ligi jeste lebron lebron, ali ja ne vidim sta on moze sa ovim pacijentima uraditi sakramento je za ove izmislio kosarku ok i rondo fali, ali nije ni za ocekivati da on bude zdrav, plus odavno nije igrac koji pravi razliku
pbg12345 Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 9 minutes ago, J.R. Cash said: Ma nije uopste. Portland bi verovatno dobio cak i sa ispodprosecom igrom glavne trojke da Nurkic nije usao u probleme s faulovima. Mada bi je i ovako uzeli boljom selekcijom suta i eventualnim odstupanjem/prilagodjavanjem od defanzivne strategije (koja racuna na procente) u poslednja dva minuta. e jbg, ne pitaju se samo oni na sta konkretno mislis ovo boldovano?
J.R. Cash Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 Mislim na odbranu pika. Ne mozes braniti u dropu kad se lomi utakmica. To znaci da Murray u ovom slucaju uvek ima otvoren pull up ili floater iz pika. I pitao se Portland i te kako u ovoj utakmici, ali je Nurkic odlucio da je poslednjih 5 minuta pravo vreme da sutne dve duge dvojke i Dame je u mozda odlucujucem napadu sutnuo grozni step back za dva. Problem sa odlukama u utakmicama na jednu loptu se ponavlja citave sezone. Sutiraju se prve lopte, posle najvise jednog pasa, a najbolje suteve kreiraju kad udju u pik ili urucenje iz motion napada. U svakom slucaju, jako dobra utakmica. Uzivanje je bilo gledati je. Dobro, do poslednja dva minuta. Blazersi vec sutra u Sakramentu, sto ce biti klasican schedule loss. Kingsi ce ih pretrcati i oduvati.
Giggsy Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 2 hours ago, Djolle said: Barton se trudio, ali ne daju Jokara i Marej. Kako ga je zagrlio debeli na kraju, u fazonu, dobro je da si ovo dao jer ja crkoh, ne mogu više... Stvarno je delovalo da je baldisao, a i kako ne bi. Ali uspeo je i tu da nekako ugura oba bacanja. 4/4 kad se lomilo
dekki Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 Цеде суву дреновину у Денверу. Доста утакмица од последњих двадесет су добили са малом разликом. Питање је дал ће имати снаге да пребаце у већу брзину кад дође плеј оф.
Giggsy Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 (edited) Realno je da ce ih GSW odraditi u utorak, iako cu svakako jedva cekati tu tekmu Edited January 14, 2019 by Giggsy
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 A nameran faul Grina pri sutu za tri poena nekog iz Dalasa , taman kad pomislis da si sve video u kosarci, vidis da ima i tri slobodna bacanja i lopta sa strane za tebe
Time Crisis Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 (edited) 1 hour ago, dekki said: Цеде суву дреновину у Денверу. Доста утакмица од последњих двадесет су добили са малом разликом. Питање је дал ће имати снаге да пребаце у већу брзину кад дође плеј оф. Ne treba zaboraviti da je sam plasman u plejof već priličan uspeh, budući da su godinama bez plejofa Edited January 14, 2019 by Time Crisis
pbg12345 Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 15 minutes ago, theanswer said: Nestvarno igra Jokic. bas milina ga je gledati kad je u ovoj meri fokusiran i "naprzen" 8 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: A nameran faul Grina pri sutu za tri poena nekog iz Dalasa , taman kad pomislis da si sve video u kosarci, vidis da ima i tri slobodna bacanja i lopta sa strane za tebe grin mnogo jede govna uklopio bi se u real/spaniju
MiddleClass Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 1 hour ago, Giggsy said: Realno je da ce ih GSW odraditi u utorak, iako cu svakako jedva cekati tu tekmu 9/10 utakmica bi ih gsw dobio, nema to veze sa umorom.
pbg12345 Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 5 hours ago, J.R. Cash said: Mislim na odbranu pika. Ne mozes braniti u dropu kad se lomi utakmica. To znaci da Murray u ovom slucaju uvek ima otvoren pull up ili floater iz pika. I pitao se Portland i te kako u ovoj utakmici, ali je Nurkic odlucio da je poslednjih 5 minuta pravo vreme da sutne dve duge dvojke i Dame je u mozda odlucujucem napadu sutnuo grozni step back za dva. Problem sa odlukama u utakmicama na jednu loptu se ponavlja citave sezone. Sutiraju se prve lopte, posle najvise jednog pasa, a najbolje suteve kreiraju kad udju u pik ili urucenje iz motion napada. U svakom slucaju, jako dobra utakmica. Uzivanje je bilo gledati je. Dobro, do poslednja dva minuta. Blazersi vec sutra u Sakramentu, sto ce biti klasican schedule loss. Kingsi ce ih pretrcati i oduvati. aha, hvala na objasnjenju naravno da se pitao portland, ali kazem pitao se i denver npr bas ta dva suta nurkica koja pominjes pred kraj i meni su upala u oci i siguran sam da se denver isto tako "kockao sa njima" ocigledno ispravno kalkulisuci da ce ovaj sutnuti i promasiti iako bih voleo, nisam siguran da ce nocas biti kako najavljujes na tabeli jesu svi u nekoliko pobeda, ali je razlika u kvalitetu ipak ocigledna portland uz denver, oklahomu i gsw ipak spada u visu ligu, a sakramento ima ocajan skor protiv ekipa sa zapada, a posebno protiv ovih (naj)boljih imaju dve pobede protiv oklahome od kojih je jedna na pocetku sezone dok su ovi bili u rasulu na letovanju i to je to protiv top ekipa protiv ekipa koje su trenutno u 8 na zapadu skor 4-12 pored dve pomenute, dobili su jos sparse i lejkerse bez lebrona naravno osim to na pocetku sezone protiv oklahome, ostale tri pobede protiv PO ekipa su kuci na jednu ili dve lopte i uz obavezno odlican sut za tri poena usput kad vec pisem o tome, protiv istoka imaju odlicnih 10-3, ali opet sva tri poraza od prve tri ekipe istoka imaju istina i jednu pobedu protiv indijane, naravno igrali su kuci, dobili poen razlike i odlicno sutirali za 3 ukupno protiv ekipa u ligi koje imaju bolji skor od njih 6-17 protiv losijih 16-4 protiv 4 najbolje ekipe lige 0-7 dakle oni su bas onaj skolski primer ekipe koja dobija slabije od sebe, a gubi od jacih
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 Inace Vucevic opet jako dobar u Orlandu, nekako ga sve vise prizeljkujem u Sacramentu kao prvog centra od naredne sezone, mada ne znam koliko je realno.. Zanima me sta mislite o tome , koliko je realno..?
goofs Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 Neko strucniji ce mozda bolje objasniti, ali sa strane Sakramenta jeste realno u smislu da imaju novca da ga plate, a da li ga zele, ne znam, ja bih ga zeleo na njihovom mestu. Sa strane Orlanda je vec tricky, najbolji im je igrac, ako mu ponude max ugovor malo ko ce moci to da matchuje. A da li mogu da mu ponude max ugovor, to nisam siguran, imaju neke bas gadne ugovore i za sledecu sezonu, tipa 16milki za 1 Mozgova.
Recommended Posts