Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

Moram da budem homer ponovo :D Bogdanovica konacno krenuo sut kako treba, 3/3 za trojku i igrao je samo 13 minuta? 

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Griffin silovao kliperse spreda, otpozadi i tatrane. 

Balmerov dlan osto u zraku i beše neki bif sa beverlijem na kraju. 

A glupi sport klub prenosi memfis. 

Posted
6 hours ago, theanswer said:

neverovatno je kako koli stajn ne moze da zagradi i koliko jerger inisistira da ga igra zajedno sa dzajlsom cak i sad kad se begli vratio

dobija sarlot ovo

Stvarno je pitanje zasto im uopste i sekund daje zajedno?! Inace od pomenute dvojice Dzajls mnogo gledljiviji i korisniji, mora malo mase da nabaci i bice skroz korektan...

Odigrase Kingsi prilicno lose , ali nekako dobise, mislim da je na to uticalo i jer su prosle noci Hornetsi igrali u Portlandu.. Narednu im dolazI Portland, iz iste situacije i vecerasnjeg meca sa Denverom, trebalo bi da se iskoristi.

Posted
On 12.1.2019. at 13:24, levi said:

retka prilika da vidimo post iz 1986

iznenadićeš se kad premotaš unapred i vidiš ko je još igrao za Dalas 

Khm, 1986.g. je jedan white trash belac iz French Lika, Indiana uzeo treću MVP titulu u nizu. Loš primer :D

Posted

Fila protiv Njujorka utisci:

Simmons šutira bacanja kao Šek, Njujork je neviđen raspad, Nitilkina kao osmi pik sa drafta 2017. ni u drugoj sezoni ne opravdava visok pik i Pero Antić head coach Knicks-a :) Tolko mi je dosadno da ovo gledam, yep :D

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Posted

Valjda ce Knicksi puci sve do kraja i izvuci 1. pick da uzmu Ziona, potpisu Duranta i onda krece nova era. :lol: Brinu Cavaliersi samo, izgleda da su u zescem tank modu.

Posted (edited)
1 hour ago, Ivo Petović said:

Khm, 1986.g. je jedan white trash belac iz French Lika, Indiana uzeo treću MVP titulu u nizu. Loš primer :D

zakleo bih se da sam baš zato i uzeo 86 :sleep:

tada je to bila tema u Nba - da li je razlog za  toliki hajp to što je belac, jer da je crn bio bi samo još jedan dobar igrač..

Edited by levi
Posted

to su bile reci ajzee tomasa, ne verujem da je bas bilo rasprostranjeno misljenje.

Posted

Srecna Donciceva godina svima koji slave! :fantom:

Posted

dobra tekma dalas - gsw

nalozeni bivsi, sadasnji i buduci mvp da pokazu ko je najbolji :D

ali koliko se matori novicki ne uklapa u ovaj dalas :D

msm, ima on svoju ulogu, a i vole ga, ovacije ko putinu u bg, nego jbg, jedva se krece covek, a ovi lete po terenu

Posted

A ne, ne, necu ja ovaj masakr nocas gledati. Ne znam kad je sledeca veca pauza u rasporedu ali definitivno im treba odmor, energija u potpunom kurcu.

Posted

ahahaha

harden je upravo zavrsio utakmicu protiv orlanda sa sutem za 3 1-17 :Hail:

vodili su celu tekmu, usli i poslednjih nekoliko minuta sa +7 i onda u preostalom periodu orlando ubacivao a harden jos 4 puta sutnuo za 3 i promasio

pa sjajno :D

na drugoj strani upravo krenuo jokara protiv nurkare

ajmo debeli! :D

Posted (edited)
2 minutes ago, Mos said:

A ne, ne, necu ja ovaj masakr nocas gledati. Ne znam kad je sledeca veca pauza u rasporedu ali definitivno im treba odmor, energija u potpunom kurcu.

mislis na denver?

hteo napraviti sprdnju na ime somborskog kosarkaskog kluba, ali se ne mogu setiti imena :isuse:

a gledao ih u mostongi pre 30 godina 

Edited by pbg12345
Posted

nba fanatici se u sitne sate rasirili diljem foruma a nijedan slovo da napise o ovom obracunu laznih mvp-eva :fantom:

za to vreme pravi mvp objasnjava neke stvari

ajde sto ih je natrpao, nego je iskusno izbacio i nurkaru iz igre :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...