theanswer Posted December 25, 2018 Author Posted December 25, 2018 16 minutes ago, renne said: 1 hour ago, Apollo Creed said: SK samo 1 prenos danas... Nba pass to ono za telenor? verovatno se nećeš složiti ali priličan diletantizam je da imaju samo 1 prenos danas. čisto sa poslovne strane, pošto nikakvog drugog sporta maltene nema ni u najavi danas.. imali bi prajm tajm ceo njihov.
goofs Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 6 minutes ago, nisam ja said: deder elaboriraj malo. NBA lig pass U biti, za odredjenu svoticu novca mesecno (ili godisnje) mozes da gledas bilo koju utakmicu.
theanswer Posted December 25, 2018 Author Posted December 25, 2018 Midlton ne može da kupi koš a nije da ne voli šutirati. Janisa čuvaju ko Kobi Ronda mada je prilično izlostavljao mučenog Lensa Tomasa. Sviđa mi se Brogdon, prilično je napredovao.
theanswer Posted December 25, 2018 Author Posted December 25, 2018 (edited) Pričaju ljudi da je Mudiej vaskrsao u Niksima. Teško da je ova utakmica dobar primer toga. Ali koliko je tragičan napad Niksa i to nema veze sa talentom, sa ovim sistemom neće daleko dogurati sve da su im bekovi Harden i Kari. Kako neko na laktu™ primi loptu i krene u pik sa Kanterom, možeš 99% da budeš siguran da će to da se završi midrangeom dotičnog ili nekim polufloaterom, nema teoretske šanse da se od lopte desi neka kretnja. Jedino što su Hardavej i Noks dovoljno dobri da zapravo nešto i ubace dok Mudiej nesretni ne može ni da dođe do nekog iole normalnog šuta ni protiv Bledsoa Kriterijum na Janisu je neverovatan kad bih ga poredio sa Jokićem. Oprošteni su mu koraci bar 3, 4 puta, dobija bailout faulove kad se zavuče u gužvu. Potpuni MVP kriterijum. Edited December 25, 2018 by theanswer
renne Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 5 hours ago, theanswer said: to ono za telenor? verovatno se nećeš složiti ali priličan diletantizam je da imaju samo 1 prenos danas. čisto sa poslovne strane, pošto nikakvog drugog sporta maltene nema ni u najavi danas.. imali bi prajm tajm ceo njihov. Da, telenor a ovo ostalo si u pravu, doduše, svi u evropi imaju taj najjeftiniji paket, čak i m+, a koštaju tipa 60+e mesečno
Venom Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 Taj "telenor" paket moze da se uzme i direktno kao LeaguePass, ali samo u Srbiji (tj. ne svuda). Bas sam mislio da ga uzmem skoro kad sam bio negde napolju i nisam imao pametnija posla, ali sam dobio jedno lagano "prc".
Čutura Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 ima osam tekmi mesecno (ne kalendarski nego 30 dana) za 600 kinti, vise i ne mogu ni da gledam.
Venom Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 (edited) Realno. Pritom ako dobro razumem, neiskorisceni krediti se prenose na sledeci mesec. > Game Choice credits do carry over month-to-month. edit: s druge strane i ovo na SK mi je previse Edited December 25, 2018 by Venom
arheolog1981 Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 Ja imam Telenor game pass i nisam ni jednu tekmu pogledao. Pre svega jer mi neće s telefona da da sliku na TV već samo ton. Probao i Chromecast i isto. Huawei zeza garant A drugi razlog... i kad uhvatim vremena pogledam preko reddit nba streams Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
theanswer Posted December 25, 2018 Author Posted December 25, 2018 (edited) Ali Vesbtruk koji seče pas na 3sek do kraja i iako nema žive duše oko njega neće da šutira sa pola terena da ne bi pokvario svoj fg procenat. Jebote, zaradio je čovek stotine miliona dolara od košarke direktno i indirektno, bio MVP lige, prosek u sezoni mu tripl dabl, šutirao je verovatno više nerezonskih šuteva nego bilo koji igrač koji hoda kuglom zemaljskom, ali ne, ovo će da preskoči A što se utakmice tiče, Hjustonu treba Harden od 45+ poena svaku tekmu da bi dobijali jače timove. Oni i igraju jedan od najružnijih napada u ligi. Bez Pola i bez ekipe od prošle godine mogu da dobijaju samo na neko potpuno ludilo Hardena. Ne znam kada Roberson planira da se vrati, ali Oklahoma sa ovakvim Džordžom je preozbiljna ekipa. Edited December 25, 2018 by theanswer
Have_Fun Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 1 minute ago, theanswer said: Ali Vesbtruk koji seče pas na 3sek do kraja i iako nema žive duše oko njega neće da šutira sa pola terena da ne bi pokvario svoj fg procenat. Jebote, zaradio je čovek stotine miliona dolara od košarke direktno i indirektno, bio MVP lige, prosek u sezoni mu tripl dabl, šutirao je verovatno više nerezonskih šuteva nego bilo koji igrač koji hoda kuglom zemaljskom, ali ne, ovo će da preskoči Ima sebe u fantaziju :P Salu na stranu, deluje mi da ove sezone igra zrelije nego pre. Par puta je prodore koje bi ranije zavrsavao napadajuci obruc, sad zavrsio tako sto je trazio saigrace povratnim loptama (e sad, jbg, ovi su promasili par suteva). Desio mu se i missmatch koji bi napao i pretrcao, ali je "osetio" Adamsa i namestio mu da zavrsi pod kosem. Sut ga bas lose sluzi, inace bi mu se otvarale livade na terenu za prodor i asistencije. On je luda glava kakva jeste, upadao je u koskanja s protivnicima, ali ovo sto igra deluje zrelije nego prethodnih sezona. Interesantna je igra OKC-a kad su na terenu on, Sekac i PG, a kako ce to sve izgledati u plejofu i u zajebanim zavrsnicama, videcemo.
Have_Fun Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 Harden je ludSent from my Redmi 3 using Tapatalk
borris_ Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 Ipak ga dade na kraju. A zamalo ih ne košta pobjede sa svim onim promasajima i izgubljenim loptama na kraju.
Recommended Posts