Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

Poceli su sa hajpom pre neke 2 nedelje, do tada su svi bili prilicno oprezni, a ici ce jako do samog kraja ako nastavi ovako. Mislim da ima dar i muda da bude kao pomenuta dvojica ali naravno da mu za to treba dosta iskustva i godina. Plus Kjuban da se otvori za lovu i Doni Nelson da skocka ekipu. Neverovatne su brojke koje ima sa 19 godina i mirna hladnoca sa kojom igra, pa nije ga Lebron pre neki dan bezveze pomenuo medju 6-7 igraca koje bi voleo da vidi u Lejkersima. :) 

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ček, Lukina trojka od sinoć je DRUGI potez večeri :D Nemojmo se zajebavati :)

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Posted

opasno se potcenjuje ejton, ne znam zasto ste svi ubedjeni da ce luka imati bolju karijeru od njega. finiks se uopste nije zajebao s njim, atlanta i kingsi su vec druga prica.

Posted
1 hour ago, nisam ja said:

:Ide da gugla šampertovu ženu:

Posted
2 hours ago, arheolog1981 said:

Ček, Lukina trojka od sinoć je DRUGI potez večeri :D Nemojmo se zajebavati :)

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

I to je previsoko za srecno pogodjenu frljoku.

Posted (edited)

stvarno je postalo degutantno čitati ovakve bljuvotine, nema razloga za čitanje i pisanje na temi. jebite se.

sad je kao kul biti trol, mrš

Edited by theanswer
Posted
20 minutes ago, theanswer said:

stvarno je postalo degutantno čitati ovakve bljuvotine, nema razloga za čitanje i pisanje na temi. jebite se.

sad je kao kul biti trol, mrš

zasto te toliko pogadjaju mickove gluposti? ako ti toliko smeta, riportuj, verujem da bi moderacija reagovala. ovo sto ti radis je upravo ono sto on zeli.

Posted
1 minute ago, nenad said:

zasto te toliko pogadjaju mickove gluposti? ako ti toliko smeta, riportuj, verujem da bi moderacija reagovala. ovo sto ti radis je upravo ono sto on zeli.

zato što se ponavlja iz dana u dan i nema reakcije, ne treba ja sad da vučem moderatora za rukav svaki put kad on ili neko drugi odluče da će da prospu novu glupost dana

uostalom pisali smo kad se bujaka prvi put pojavio na moderatorskoj temi i oni su se složili da to nije za ban, da to nije trolovanje ili šta već. pa od tad kad su to odlučili su ga banovali za iste stvari bar jedno 4 puta. 

Posted

@theanswer

eto vidis... ako ti smeta, riport... resice se to relativno brzo, posto je apsolutno jasno da covek ni na koji nacin ne doprinosi bilo kakvoj smislenoj diskusiji.

Posted
9 minutes ago, renne said:

Nba pass

deder elaboriraj malo. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...