Amos Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 Poceli su sa hajpom pre neke 2 nedelje, do tada su svi bili prilicno oprezni, a ici ce jako do samog kraja ako nastavi ovako. Mislim da ima dar i muda da bude kao pomenuta dvojica ali naravno da mu za to treba dosta iskustva i godina. Plus Kjuban da se otvori za lovu i Doni Nelson da skocka ekipu. Neverovatne su brojke koje ima sa 19 godina i mirna hladnoca sa kojom igra, pa nije ga Lebron pre neki dan bezveze pomenuo medju 6-7 igraca koje bi voleo da vidi u Lejkersima.
arheolog1981 Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 Ček, Lukina trojka od sinoć je DRUGI potez večeri Nemojmo se zajebavati Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
nenad Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 opasno se potcenjuje ejton, ne znam zasto ste svi ubedjeni da ce luka imati bolju karijeru od njega. finiks se uopste nije zajebao s njim, atlanta i kingsi su vec druga prica.
189- Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 1 hour ago, nisam ja said: :Ide da gugla šampertovu ženu:
Micko8 Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 2 hours ago, arheolog1981 said: Ček, Lukina trojka od sinoć je DRUGI potez večeri Nemojmo se zajebavati Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka I to je previsoko za srecno pogodjenu frljoku.
theanswer Posted December 25, 2018 Author Posted December 25, 2018 (edited) stvarno je postalo degutantno čitati ovakve bljuvotine, nema razloga za čitanje i pisanje na temi. jebite se. sad je kao kul biti trol, mrš Edited December 25, 2018 by theanswer
nenad Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 20 minutes ago, theanswer said: stvarno je postalo degutantno čitati ovakve bljuvotine, nema razloga za čitanje i pisanje na temi. jebite se. sad je kao kul biti trol, mrš zasto te toliko pogadjaju mickove gluposti? ako ti toliko smeta, riportuj, verujem da bi moderacija reagovala. ovo sto ti radis je upravo ono sto on zeli.
theanswer Posted December 25, 2018 Author Posted December 25, 2018 1 minute ago, nenad said: zasto te toliko pogadjaju mickove gluposti? ako ti toliko smeta, riportuj, verujem da bi moderacija reagovala. ovo sto ti radis je upravo ono sto on zeli. zato što se ponavlja iz dana u dan i nema reakcije, ne treba ja sad da vučem moderatora za rukav svaki put kad on ili neko drugi odluče da će da prospu novu glupost dana uostalom pisali smo kad se bujaka prvi put pojavio na moderatorskoj temi i oni su se složili da to nije za ban, da to nije trolovanje ili šta već. pa od tad kad su to odlučili su ga banovali za iste stvari bar jedno 4 puta.
radisa Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 Izvini, tek sam sad video... Nema reporta...
nenad Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 @theanswer eto vidis... ako ti smeta, riport... resice se to relativno brzo, posto je apsolutno jasno da covek ni na koji nacin ne doprinosi bilo kakvoj smislenoj diskusiji.
nisam ja Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 9 minutes ago, renne said: Nba pass deder elaboriraj malo.
Recommended Posts