Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

.....al Dalas opet izgubi u produžetku.

Posted
48 minutes ago, nisam ja said:

Mesmerizing

Jbte :o

a ja sumnjao kako će se snaći u velikoj ligi

Posted (edited)

Luka moze da bude sledece lice NBA posle Lebrona i Duranta, toliko je dobar. Mislim da i mediji pocinju to polako da shvataju, samo da ga uhvate u mašinu.

Badi i Fox mogu obojica da se kandiduju za MIP ali rise from the dead Shumperta je posebna prica. Koliko je njega zatrpao Klivlend i ceo onaj frik show sa Lebronovim saigracima toliko se sada covek razbudio. Ono, prvi put vidis da se smeje i zabavlja sa ekipom.

Edited by Mos
Posted

Kraljevi poslednje cetvrtine, taman sam sinoc uhvatio preokret. Mnogo su gotivna ekipa..

Posted
12 minutes ago, MiddleClass said:

Hoce li gdje Vucevic iz Orlanda?

na all star mozda

Posted
4 hours ago, Mos said:

Luka moze da bude sledece lice NBA posle Lebrona i Duranta, toliko je dobar. Mislim da i mediji pocinju to polako da shvataju, samo da ga uhvate u mašinu.

Badi i Fox mogu obojica da se kandiduju za MIP ali rise from the dead Shumperta je posebna prica. Koliko je njega zatrpao Klivlend i ceo onaj frik show sa Lebronovim saigracima toliko se sada covek razbudio. Ono, prvi put vidis da se smeje i zabavlja sa ekipom.

sjebale ga povrede u clevelandu. kakvu zenu ima trebao bi stalno da bude nasmejan nevezano u kakvoj ekipi igra ;D

Posted

kakvu zenu ima trebao bi stalno da bude nasmejan nevezano u kakvoj ekipi igra ;D

+1

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Posted
16 minutes ago, 189- said:

kakvu zenu ima trebao bi stalno da bude nasmejan 

Never envy a man his lady. Behind it all lays a living hell. - Charles Bukowski :sleep:

Posted

niko da napise kako se 42godisnji Karter ispiso po Grifinovim Pistonsima :fantom: 

Posted
5 hours ago, Mos said:

:laugh:

Posted
4 hours ago, 1n54jd3r said:

na all star mozda

Kralj empty statsa:)

Posted
5 hours ago, Mos said:

Pa de vise u masinu da ga uhvate od trenutnog, bas ga hajpuju za sve pare? A za to poredjenje moramo jos dosta da sacekamo, prvo malo ozbiljniji raspored koji im sledi do kraja sezone, pa onda neki prvi plejof, pa da vidimo da li moze da bude fransizni igrac koji ce da vuce duboko u plejofu itditditd. Tesko je bas reci, ali na prvu mi se ipak cini da nema toliki plafon. Lebron ima nikad vidjenu kombinaciju vestina, snage i brzine, a Durant ludacki skorerski skil na onu visinu i duzinu, sto im daje tu transcendenciju...Plasim se da ce Lukin plafon ipak vise zavisiti od fizike i atletike koja je u njegovom slucaju osrednja za NBA, i da, osim ako ne razvije preciznost, brzinu i domet suta na nivou blizu Karija (koga to pre svega cini transcendentnim) nece doseci bas te istorijske visine. u sv slucaju, tek smo poceli sa gledanjem, uzivajmo :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...