Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

I naravno da su JJJ-ovo zakicavanje stavili ispred Bjelicinog uz komentar ‘osveta rukija’. :D:isuse:

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dobar je ruki generalno, ima od svega sto treba da ima...

A Kingsi...msm da i dalje ne shvataju kako su okrenuli, -19 cini mi se bilo. 

Posted
4 hours ago, iDemo said:

Svata kucanja su precenjena - 2 poena i to je to. Ako neko zakaci neki faul pa bacanje i gotovo. Loze se komentatori kao da se na kucanje dobijaju i poeni za "umetnicki dojam".

Dziiizs pa takvim kucanjima motivises i sebe i saigrace i publiku a nekome je to samo dva poena

Posted
3 hours ago, Mos said:

I naravno da su JJJ-ovo zakicavanje stavili ispred Bjelicinog uz komentar ‘osveta rukija’. :D:isuse:

ja na insta video neki top 3 play of the night. 

bio samo bjelko. 

Posted (edited)

eto. 

meni bjelkovo bolje. jes trapavo, al je tuhendid i pod dobrim faulom. 

Edited by nisam ja
Posted

Priča se da je Teo blizu prelaska u Efes...

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Posted

gde se prica?

jel oni onda planiraju da otpustaju nekog?

Posted

Galo i Tobajas resetaju u prvoj cetvrtini...Jokara kao da ima neki beef sa Gortatom, fino je krenuo...Denveru vec nekoliko suteva iscurilo iz kosa na identican nacin

Btw, u najavi utakmice Malone i analiticari najvise pricali o tome kako zaustaviti Bobana

Posted

Sa ovakvim kriterijumom suđenja na niskom postu nije ni čudo što se liga pretvara u takmičenje u šutiranju za tri poena. Ove sudije su teška govna. Ja da sam Jokić davno bi me izbacili. 

Posted

Očajno suđenje. Mada Jokić ušao tek na pola drugog poluvremena, ne znam šta su čekali toliko.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...