theanswer Posted December 21, 2018 Author Posted December 21, 2018 haha a zašto se recimo na ovom forumu piše najviše o kingsima? u američkim medijima je krenula pomelika od jergerove kretenske izjave 1 gde je rekao "možda se mislilo da dončić ima plafon, ali ja to ne vidim. nažalost po nas" pa je onda pokušao da se opere kretenskom izjavom 2 gde je rekao "mi smo bacali 5 jedni drugima kad smo videli da je begli slobodan. znali samo da postoji šansa da kroz par godina imamo vestbruka i durenta u ekipi"
theanswer Posted December 22, 2018 Author Posted December 22, 2018 Seltiksi zbog povreda startuju Odželeja na 5. Mečapuju ga sa Lopezom. Baksi prvi napad postuju Lopeza ali više kao začetak kretnje nego pravi postup i nijednom više u narednih 4,5 poseda. Rezultat 10:1 za Seltikse. Prosto neverovatno.
1n54jd3r Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Kosta Kufos je bizarno raspadnut igrac...elem, Bogdan i Beli van petorke protiv Memfisa i moze se reci u kontraritmu...Bogi se samom sebi krsti kako masi suteve i slobodna...sad je dao dve trojke pri kraju trece za hvatanje prikljucka...Memfis vodi 9 na pocetku cetvrte
1n54jd3r Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 brutalno kucanje Bjelice za and1...sigurno ce biti sutra u top 10 poteza...Bogdan dosta TO pravi nesmotrenim pasovima...spustili su na 4 razlike
Amos Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Dear Lord baby Jesus, kako su ovo izvukli ni njima nije jasno...
Amos Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 30 minutes ago, 1n54jd3r said: brutalno kucanje Bjelice za and1...sigurno ce biti sutra u top 10 poteza Pre ce biti kucanje Jacksona Juniora na Bjelici
theanswer Posted December 22, 2018 Author Posted December 22, 2018 Pojma nemam ni ja a gledao sam. Ušli u utakmicu ko kurac, katastrofalno prvo poluvreme i dobar deo treće četvrtine mada su tu bar počeli da igraju u napadu. Bjelica završio na posteru a onda vratio, biće 2x u top tenu Preživeše 7 trojki Konlija i generalno Memfis koji kad se oslobodio na početku ubacio sve posle.
1n54jd3r Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Badi i Fox uneli svezinu u poslednjoj cetvrtini...svidja mi se sto se Fox dosta cima u odbrani...ima sjajan footwork...Badi posle tekme kaze da mu dosta znaci sto saigraci imaju poverenja u njega ali da on nema problem da nastavi da sutira cak i kada ga ne ide sut
MiddleClass Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 3 hours ago, 1n54jd3r said: brutalno kucanje Bjelice za and1...sigurno ce biti sutra u top 10 poteza...Bogdan dosta TO pravi nesmotrenim pasovima...spustili su na 4 razlike Vratio je Dzeksonu. Mada Dzeksonovo kucanje preko Bjelice je atraktivno i za spice, ovo Bjelicino je trapavo, tipicno njegovo.
iDemo Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 3 hours ago, MiddleClass said: Vratio je Dzeksonu. Mada Dzeksonovo kucanje preko Bjelice je atraktivno i za spice, ovo Bjelicino je trapavo, tipicno njegovo. Svata kucanja su precenjena - 2 poena i to je to. Ako neko zakaci neki faul pa bacanje i gotovo. Loze se komentatori kao da se na kucanje dobijaju i poeni za "umetnicki dojam".
pbg12345 Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 13 hours ago, theanswer said: haha a zašto se recimo na ovom forumu piše najviše o kingsima? u američkim medijima je krenula pomelika od jergerove kretenske izjave 1 gde je rekao "možda se mislilo da dončić ima plafon, ali ja to ne vidim. nažalost po nas" pa je onda pokušao da se opere kretenskom izjavom 2 gde je rekao "mi smo bacali 5 jedni drugima kad smo videli da je begli slobodan. znali samo da postoji šansa da kroz par godina imamo vestbruka i durenta u ekipi" bold: ma nije se ovo gore zapazanje odnosilo na tebe ili svakako ne prvenstveno na tebe, napisao bih direktno da je tako, vise je generalni utisak no nije ni bitno ovo ostalo, pa ok, to je onda mnogo bolje objasnjenje zasto kingsi u prici rekoh vec, sprecen sam poslednjih dana da aktivno pratim i utakmice, a pogotovo sta ko izjavljuje/komentarise u vezi nba kad je ranije pomenut jeger, ja sam shvatio da su njegove izjave dosle kad se vec rasplamsala prica o kingisima i doncicu, a ne da je to povod za pricu 11 minutes ago, iDemo said: Svata kucanja su precenjena - 2 poena i to je to. Ako neko zakaci neki faul pa bacanje i gotovo. Loze se komentatori kao da se na kucanje dobijaju i poeni za "umetnicki dojam". na stranu to, ali ovo bjelicino kucanje je bitno zbog momenta u kom se desava bjelica nije bas sinonim za nekog energicnog lika i onda kad se dese utakmice kao protiv minesote (i znanih razloga) ili ova protiv memfisa (trpao ga dzekson prosli put, mislim cak ubacio rekordan broj poena za sezonu, odnosno nba karijeru; otud verovatno bjelica i nije poceo) gde se pojavi sa ovakvim stavom to dosta podize ekipu
theanswer Posted December 22, 2018 Author Posted December 22, 2018 Ne zna se ko je bio kriminalniji u Sakramentu u prvom poluvremenu, ali verovatno Bjelica najviše. Mada ni Jerger se nije proslavio počevši utakmicu sa Koli Stajnom i Kufosom kao odgovor na to što Bjelica nije imao uspeha čuvajući Džeksona. Pa nije baš Entoni Dejvis u pitanju. Ali generalno ogromna pobeda za Kingse i ogroman poraz za Memfis takođe. Ovo im je peta ili šesta utakmica zaredom gde ne uspevaju da ubace 100p. Jeste da su u teškom rasporedu trenutno što implicira da bi lakši trebalo da im ostane ali to je jedna ekipa za koju sam prilično siguran da neće biti u 8 na kraju. Pošto su sa Gasolom okasnili najbolje bi im bilo da razbucaju roster uključujući i trenera dok Konli još uvek može da pogodi 7 trojki na tekmi, jer spreman sam da se kladim povrediće se kad tad a onda neće imati gde da ga utope.
theanswer Posted December 22, 2018 Author Posted December 22, 2018 Jebem ti vreme edita. Zubac izdominirao sinoć. Počeo u petorci jer je Mekgi bolestan, 16p, više nego pristojan defanzivno.
Amos Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 (edited) 58 minutes ago, theanswer said: Mada ni Jerger se nije proslavio počevši utakmicu sa Koli Stajnom i Kufosom Kingsi jos nisu izgubili kad je startovao brat Kufos Inace, 3-3 od pocetka teskog rasporeda. Morali bi da dobiju NO sutra kod kuce jer im onda krece najtezi niz. Edited December 22, 2018 by Mos
Recommended Posts