Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted (edited)
2 minutes ago, Venom said:

I sta kazes theanswere, jel Gregg Oden bio sigurica na draftu ili nije? :D 

Ti sad mene želiš da isprovociraš na jebenoj nba temi. Iz nekog razloga. Pokušavam da se setim kad sam ti tačno uzdrmao kavez, ali ne mogu da se setim jbg. 

Nebitno, ja sam svoje izrekao, vidim da ti ne mogu utuviti u glavu. Mislim da je dovoljan poštenom posmatraču tvoj podatak da je draft 2014. bio najjači u zadnjih 20 godina. 

Edited by theanswer
  • Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

a) pisao sam nesto na ovoj temi nevezano za tebe

b) odgovorio si nesto na to, a da nisi razumeo sta sam napisao

c) pokusao sam da ti kroz nekoliko primera objasnim sta sam napisao: npr. Bagley je i dalje dobar igrac i prospekt, nema sigurica na draftu, itd. itsl.

d) ti si sad sokiran i povlacis se uvredjeno jer ja samo hocu da se svadjam s tobom.

Mislim WTF, sta se sad vrpoljis? Jesi rekao da na draftu ima sigurica, ili nema? Ako ima, sta je onda Gregg Oden? Franchise player, buduca zver, a ne tamo neki Durant sto ne moze jednom sipku na benchu da digne. Jel to sto ti pises ima bilo kakvu tezinu, ili samo volis da trtljas?

Posted
5 minutes ago, Venom said:

a) pisao sam nesto na ovoj temi nevezano za tebe

b) odgovorio si nesto na to, a da nisi razumeo sta sam napisao

c) pokusao sam da ti kroz nekoliko primera objasnim sta sam napisao: npr. Bagley je i dalje dobar igrac i prospekt, nema sigurica na draftu, itd. itsl.

d) ti si sad sokiran i povlacis se uvredjeno jer ja samo hocu da se svadjam s tobom.

Mislim WTF, sta se sad vrpoljis? Jesi rekao da na draftu ima sigurica, ili nema? Ako ima, sta je onda Gregg Oden? Franchise player, buduca zver, a ne tamo neki Durant sto ne moze jednom sipku na benchu da digne. Jel to sto ti pises ima bilo kakvu tezinu, ili samo volis da trtljas?

:D

pa nije tako jebiga. pisao si nešto na temi i ja sam odgovorio zašto nisi u pravu, i ne samo ja, imao si još bar dvojicu koji su ti isto napisali. jesi svestan da niko ne spori beglija i to što on jeste, pročitaj opet šta ti je joe d napisao odmah posle tvog posta. mi ovde pričamo o dončiću i zašto je loše da su ga propustili. ti misliš da nije loše, ja objašnjavam zašto jeste. potpuno sam razumeo šta si hteo da kažeš ali bojim se da ti ne razumeš ovo što mi pričamo. da pojednostavim: tebi je ok što su propustili dončića jer je begli dobar, ima potencijal i trenutno sakramento igra dobro. moj i još nekih ljudi komentar je sledeći: nije dobro što su propustili dončića jer begli nije nivo dončića, dončić je natprosečni talenat, franchize player kakvog ne možeš da uzmeš svake godine i da ga trebaš uzeti bez obzira na fit trenutni u timu koji pokušavam da obrazložim bi u stvari bio dobar fit i bez obzira što je i begli dobar i što sa njim možeš imati pristojne rezultate, jer sa dončićem imaš više od toga, ne vidim šta tu nije jasno. 

i opet ti kažem, naravno da ima sigurica na draftu. ti si za primer uzeo odena, čoveka koji nema kolena. pa da su znali da neće imati kolena ne bi ga sigurno birali ispred durenta. nije u tome poenta. da je lebrona pregazio voz u ruki sezoni, bio bi mrtav i tvojom logikom bi bio bust. više sličnosti sa pričom koju mi pričamo ima taj draft sa fulcom, gde je loša odluka gm-a upropastila prvi pik, mada i tu ima do povrede. možda bolje onda da pričamo o benetu gde je klivlend iz nekog razloga njega birao što je bilo iznenađenje i na samom draftu. 

Posted (edited)
29 minutes ago, theanswer said:

Šta je nenormalno u ovome što sam napisao pobogu?

Nije ništa nenormalno - možeš ti da odbijaš da poveruješ da su postojale priče tome da Dončić ne želi u Sakramento, ali i bez ironisanja, podjebavanja i čuvene kafe. Ako ne možeš normalno da diskutuješ, apsolutno nije ni neophodno.

Edited by zorglub
Posted
5 minutes ago, zorglub said:

Nije ništa nenormalno - možeš ti da odbijaš da poveruješ da su postojale priče tome da Dončić ne želi u Sakramento, ali i bez ironisanja, podjebavanja i čuvene kafe. Ako ne možeš normalno da diskutuješ, apsolutno nije ni neophodno.

Kafa je zajebancija, kao odgovor na ovo što sam ti već odgovorio. Izvini ako te vređa.

49 minutes ago, zorglub said:

Zar nije pred draft sam Dončić izjavio kako Sakramento nije opcija, ili tako nešto, i to odmah nakon sastanka sa Vladem?

48 minutes ago, theanswer said:

Nije. Niti bi to smeo da kaže. 

Dobio si normalan odgovor. Znači nije izjavio. Na taj odgovor ti vadiš članak gde ne piše da je to izjavio, kakav odgovor na to očekuješ? A ne vidim da sam ti dao odgovor gde sam te podjebavao. Naveo sam ti stavku po stavku zašto nije tako. Ti kao da to nisi pročitao ili ne znam već i onda se zbog mene ne može normalno diskutovati. 

Posted
39 minutes ago, theanswer said:

i opet ti kažem, naravno da ima sigurica na draftu. ti si za primer uzeo odena, čoveka koji nema kolena. pa da su znali da neće imati kolena ne bi ga sigurno birali ispred durenta. nije u tome poenta. da je lebrona pregazio voz u ruki sezoni, bio bi mrtav i tvojom logikom bi bio bust. više sličnosti sa pričom koju mi pričamo ima taj draft sa fulcom, gde je loša odluka gm-a upropastila prvi pik, mada i tu ima do povrede. možda bolje onda da pričamo o benetu gde je klivlend iz nekog razloga njega birao što je bilo iznenađenje i na samom draftu. 

Ja upravo ne pricam o Bennetu i ostalim iznenadjenjima, nego o tome i da je neko ko je generacijski™ igrac nije sigurna stvar. Oden je bio takav igrac, pa nije bilo nista od njega. I to nema nikakve veze s njegovim kolenima. Darko je bio takav prospekt i nije imao nikakve probleme s kolenima.  Wiggins, Jabari Parker itsl. 

Tvoj pristup je otprilike da cemo ove sto su bili sigurni pikovi a nisu napravili karijeru retroaktivno da proglasimo za nesigurne pikove i onda mozemo da spavamo mirno. Ne ide to tako.

Sto se tice Bagleya, idi procitaj sta je napisano, stvarno ne moras nista da objasnjavas.

Posted
12 minutes ago, Venom said:

Sto se tice Bagleya, idi procitaj sta je napisano, stvarno ne moras nista da objasnjavas.

ma daj bre nemoj me zajebavati

što se odena tiče, jeste nikakav uticaj nemaju njegova kolena na njegovu karijeru :D

nego šta je lebron, jel on bio sigurica?

Posted

Da si citao sta pisem, znao bi da je odgovor da je sigurica koliko i Luka Doncic, Anthony Davis, Jordan, Andrew Wiggins, Jabari Parker i Greg Oden. 

Imao je Paul Zimmerman (pokrivao NFL za SI do pre 10 godina) jednu dobru kolumnu o tome kako funkcionise skauting, tj. mozda nije bila kolumna o tome samo, ali komentar. Nisam uspeo sad da izguglam, ali islo je otprilike ovako: kad posalju skauta da izvidi igraca, cak i ako mu se svidi napisace uvek jedno (ili vise) ALI... jer niko u sustini ne zna, i nije pametno staviti karijeru na crtu zbog igraca. I onda ako postane igrac, moze da kaze vidis kako sam ga dobro ocenio, a ako ne reci ce vidis da sam napisao da ima te i te mane.

Posted (edited)
7 hours ago, MiddleClass said:

Doncic :hail:

Ne ide Jokicu u prilog sto je gluperda Barkli na njegovoj strani, a svjetski mega car Redzi nije. 

:laugh:

Edited by Micko8
Posted

Ajde pošto ne pratim medije oko Finiksa niti ih nešto gledam, tovari li iko Sanse kao što se tovare Kingsi što nisu pokupili Dončića? Meni je to bio još logičniji fit s obzirom na Kokoškova (jer ako ga neko zna, valjda ga zna on) no ok, kapiram da on kao ruki HC nije imao tu težinu prilikom odluke. Je li Ejton zaista generacijski talenat (nisam gledao Sanse više od par utakmica) ili su ipak Sansi mogli da uzmu polivalentnijeg igrača u odnosu na tipa koji uopšte ne šutira spolja?

Posted

Begli je imao savim ok sezonu do povrede , mislim da Sakremento nije napravio  nikakvu veliku  gresku, ionako im je trebao reinforcement tj.  pojacanje u reketu a ne igrac na perimetru.

Posted

Da li bi Jokara ove godine mogao da upadne u trecu all NBA petorku? Tesko da ce da bude ispred AD i Embida, prosle godine je bio tu negde egal sa KAT koji ove sezone ima blagi decline...medju centrima tesko da jos neko pripada tom tier 1

Posted
3 hours ago, James Marshall said:

Ajde pošto ne pratim medije oko Finiksa niti ih nešto gledam, tovari li iko Sanse kao što se tovare Kingsi što nisu pokupili Dončića? Meni je to bio još logičniji fit s obzirom na Kokoškova (jer ako ga neko zna, valjda ga zna on) no ok, kapiram da on kao ruki HC nije imao tu težinu prilikom odluke. Je li Ejton zaista generacijski talenat (nisam gledao Sanse više od par utakmica) ili su ipak Sansi mogli da uzmu polivalentnijeg igrača u odnosu na tipa koji uopšte ne šutira spolja?

ayton je sa arizone pa je bilo velikog pritiska pre drafta da on bude njihov pick. bilo je vec gotovo sigurno da ce ga oni pickovati jos tamo u aprilu-maju...

koliko sam ispratio nije on toliko los ali nece biti nivo doncica.

Posted
6 hours ago, Venom said:

ALI je bio dovoljno posten da kaze da je ceo Ringer staff prosle godine isto to mislio i za Fultza. Toliko o tome.

Sad sam malo prelistao taj Ringer. To je sigurno 1 jak staff. Naslov teksta iz Novembra James Conner has been better than peak LeVeon Bell. Pa jbt :laugh:

Posted
1 hour ago, 189- said:

ayton je sa arizone pa je bilo velikog pritiska pre drafta da on bude njihov pick. bilo je vec gotovo sigurno da ce ga oni pickovati jos tamo u aprilu-maju...

koliko sam ispratio nije on toliko los ali nece biti nivo doncica.

Ma gde je los

Cela generacija je vrhunska

Prosla odlicna, ova jos bolja

Sad jbg, jedini "problem" je sto doncic igra na neverovatnom nivou za rukija. Pa jos 19 godisnjaka. Evropljanina. "Beka"

U prvih nekoliko nema loseg pika. Mozda orlando.

Cela prica dolazi od ovog gore, doncicevog nestvarnog ucinka

Zato ja kazem da mi nije jasno sto su kingsi uzeti na zub, kad nisu jedina ekipa koja ga je propustila

A kao tim deluje da su odradili odlican posao ove sezone

Ok, dobio sam odgovor(kog sam i sam svestan) da je doncic vanserijski igrac koji senne propusta

Ali, kod mene i dalje ima to 1 ali

Nego em sam na fonu, em bi se ponavljao

Inace, opet se pokazalo da jena ppp iz nekog razloga najteze voditi kosarkaske razhovore

Apsolutno nepostovanje sagovornika i uvedjenost onog koji pise da su bas njegovi stavo i jedino ispravni, ma koliko puta izneo pogresnu procenu i zajebao se

Zasto je to tako, nije mi jasno

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...