Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

Ako igrač šutne jednu trojku u proseku na svakih 25min košarke, to za mene nije igrač koji šutira trojke. 

Covece, momak ima 19 godina, igra prvu sezonu, igra u ekipi koja nije kanta, ne moze da radi sta hoce i ubada komotnu trecinu trojki koje sutira. Sad pogledah, na koledzu je sutirao 40%. Nije poenta tog posta bila da je u pitanju ne znam kakav suter, nego da nije sirovina/potencijal™ koju ce sad da razvijaju narednih 10 godina da bi znao da postavi blok i zakuca. Prvo, i drugo vec sad igra sasvim solidno.

Bolje pitanje od toga da li bi bili losiji s Doncicem je: da li bi bili bolji?

Što se drafta tiče, pa ima nas koji smo lupali u bubanj™ ...

Ovo je trebalo da procitas, a ne ko je sta pricao za Doncica:

ALI je bio dovoljno posten da kaze da je ceo Ringer staff prosle godine isto to mislio i za Fultza. Toliko o tome.

Prosto je, ne postoji sigurica na draftu. Pa najjaci draft u poslednjih 20 godina je bio 2014. Kako ono bese "rigging for Wiggins" ? Pola lige je tankovalo za Wigginsa, Jabari Parkera i Juliusa Randlea. Ne zna se ko je bio jaci generacijski™ talenat -- LOL.

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
1 minute ago, Ayatollah said:

A možda je samo imao informaciju ili sumnjao da Dončić neće doći u Sakramento ako bude draftovan, tj. da će u tom slučaju ostati u Realu, pa nije hteo da rizikuje drugi pik na igrača koji možda ne bi ni došao da igra, i na kojeg bi verovatno izgubio pravo posle tri godine (čini mi se), gde bi Dončić tada imao svega 22 godine i lagano mogao u neki drugi tim. Mnogo manji rizik je uzeti vrlo dobrog koledž igrača na poziciji koja ti je potrebna, i koji uz to sigurno dolazi u tim. Ja bih verovatno isto tako rezonovao u toj situaciji.

Ovo je priča koja se provlačila oko drafta, ispostavilo se da je netačna a i svako sa 0,1% inputa je mogao da pretpostavi da je netačna. Postojalo je 0, znači ne 5, ne 1 nego 0% šanse da se ovo desi. 

Posted
1 minute ago, Venom said:

Ako igrač šutne jednu trojku u proseku na svakih 25min košarke, to za mene nije igrač koji šutira trojke. 

Covece, momak ima 19 godina, igra prvu sezonu, igra u ekipi koja nije kanta, ne moze da radi sta hoce i ubada komotnu trecinu trojki koje sutira. Sad pogledah, na koledzu je sutirao 40%. Nije poenta tog posta bila da je u pitanju ne znam kakav suter, nego da nije sirovina/potencijal™ koju ce sad da razvijaju narednih 10 godina da bi znao da postavi blok i zakuca. Prvo, i drugo vec sad igra sasvim solidno.

Bolje pitanje od toga da li bi bili losiji s Doncicem je: da li bi bili bolji?

Što se drafta tiče, pa ima nas koji smo lupali u bubanj™ ...

Ovo je trebalo da procitas, a ne ko je sta pricao za Doncica:

ALI je bio dovoljno posten da kaze da je ceo Ringer staff prosle godine isto to mislio i za Fultza. Toliko o tome.

Prosto je, ne postoji sigurica na draftu. Pa najjaci draft u poslednjih 20 godina je bio 2014. Kako ono bese "rigging for Wiggins" ? Pola lige je tankovalo za Wigginsa, Jabari Parkera i Juliusa Randlea. Ne zna se ko je bio jaci generacijski™ talenat -- LOL.

Sad već prelazimo u neki aspekt priče koji mi se ne sviđa. Jasno mi je da iz nekog razloga imaš pik na mene ali sad već prelazimo u domen gluposti. 

Napisao si post u kome si hvalio Beglija i napisao šutira trojke, bilo je u kontekstu njegovih prednosti. Ja samo kažem da u tom kontekstu to i nije nešto jer čovek šutira jednu trojku po meču na 25min, nije kao da mu je neki deo arsenala ili ne znam šta, kao velika prednost u igri, nije okosnica njegove igre, ne znam kako da objasnim drugačije. 

Pojma nemam šta hoćeš da kažeš za Ringer, to nije bila poenta niti sam to spomenuo. 

Naravno da postoji sigurica na draftu jebote. Lebron James nije bio sigurica? A ako je draft 2014. bio ishajpovan kao najjači u zadnjih 20 godina, onda priznajem da nemam pojma o košarci i o NBA

Posted

Mislim da je veciti problem koji mi imamo je da ti "ne znas nesto da objasnis". Ne zato sto treba nesto da objasnis, a ne umes, nego zato sto ni ne trebas nista da objasnjavas. Treba za pocetak da citas sta neko drugi pise, a ne da izbacujes odgovore i pre nego sto si zavrsio citanje.

Cak i da nisi razumeo sta sam rekao za Bagleya, pise ti ovde crno na belo: Nije poenta tog posta bila da je u pitanju ne znam kakav suter, nego da nije sirovina/potencijal™ koju ce sad da razvijaju narednih 10 godina da bi znao da postavi blok i zakuca. Prvo, i drugo vec sad igra sasvim solidno.

Normalno da nemas pojma sta je poenta za Ringer kad ni ne citas sta pise. Ove godine svrsavaju na Luku i tapsu se po ledjima kako su sve znali unapred, ali su makar ljudi da kazu "doduse isto smo mislili i za Fultza". 

Posted
9 minutes ago, theanswer said:

Naravno da postoji sigurica na draftu jebote. Lebron James nije bio sigurica? 

3225.png&w=350&h=254

Posted (edited)
3 hours ago, Venom said:

Super atleta koji sutira trojke. 

ok.

6 minutes ago, Venom said:

Normalno da nemas pojma sta je poenta za Ringer kad ni ne citas sta pise. Ove godine svrsavaju na Luku i tapsu se po ledjima kako su sve znali unapred, ali su makar ljudi da kazu "doduse isto smo mislili i za Fultza". 

pa kakve to veze ima sa bilo čim. ti si spomenuo ringer, niko ga drugi nije spominjao, ja pričam o nama ovde i pričam o gm-ovima. 

ok, sad ćeš da mi izbaciš sliku svakog busta sa drafta da bi dokazao da ne postoji sigurica na draftu :D daj budi ozbiljan. 

da završim sa ovim. skini naočare pristrastnosti, zaboravi da sam ja napisao ove postove i skontaćeš valjda zašto nisi u pravu. ili možeš da pročitaš postove drugih ljudi. 

Edited by theanswer
Posted

Stop. Hammer time.

Zar nije pred draft sam Dončić izjavio kako Sakramento nije opcija, ili tako nešto, i to odmah nakon sastanka sa Vladem?

Posted
Just now, zorglub said:

Stop. Hammer time.

Zar nije pred draft sam Dončić izjavio kako Sakramento nije opcija, ili tako nešto, i to odmah nakon sastanka sa Vladem?

Nije. Niti bi to smeo da kaže. 

Posted (edited)

Našao, doduše jedan izvor samo. Mrzelo me da ih tražim još, ali se definitivno sećam da je bilo ovakvih priča.

Edited by zorglub
Posted
1 minute ago, theanswer said:

ok.

pa kakve to veze ima sa bilo čim. ti si spomenuo ringer, niko ga drugi nije spominjao, ja pričam o nama ovde i pričam o gm-ovima. 

ok, sad ćeš da mi izbaciš sliku svakog busta sa drafta da bi dokazao da ne postoji sigurica na draftu :D daj budi ozbiljan. 

To je bio primer samo za to da nema sigurnih pikova. Koliko svrsavaju na jednog ove godine, toliko su pogresili za drugog prethodne godine. Shit happens. Doduse, ti sigurno nisi nikad pogresno procenio.

Oden je bio can't miss igrac; to mu je bio status pre drafta. Hypovan od srednje skole, cele sezone na koledzu nije igrao nista i svejedno je bio hypovan (povredjen, blabla) i onda je izdominirao  finale i to je bilo to. I od svega toga Mike Conley na kraju ispao igrac.

Posted (edited)

@zorglub Bilo bi kul da mi verujete jer ne vidim koji bih razlog imao da lažem lako proverljive stvari :fantom:

Elem, našao si spekulaciju o tome da je jedan nba insider rekao da možda neće doći što nije isto kao njegova izjava da ne želi u Sakramento.

Drugo, dotična izjava je pogrešno preneta ili pogrešno protumačena. Ono što je Dončić rekao pred final 4 u Beogradu jeste da želi da se fokusira na final 4, da je trenutno igrač Real Madrida i da ga ništa drugo ne zanima, da će o svemu tome da odluči na kraju sezone. Svako ko je bio upućen ili pratio je znao da će da dođe na kraju sezone, za to se spremao nonstop, njegova izjava je bila samo tradicionalna izjava kurtoazije prema klubu u kojem igra, čist profesionalizam. 

I treća stvar, ne postoji razlog zašto on ne bi hteo da ide u Sakramento. Možda bi mu Finiks bio destinacija broj 1 zbog Kokoškova. Za koga btw jedan članak na ESPN-u koji je izašao juče ili prekjuče tvrdi da jeste bio želja Kokoškova ali da se nije pitao mnogo. Posle toga, stvarno ne vidim zašto bi mu recimo Dalas, Atlanta ili Memfis bili prihvatljivija destinacija od Sakramenta. Očito je u dobirm odnosima sa Bogdanovićem, imao bi prostora da igra, Divac GM, ne znam koji bi realan razlog postojao da izjavi da neće tamo da ide, na stranu što se takve stvari ne izjavljuju nikad od strane draft pikova. 

Edited by theanswer
Posted

:laugh: Šta god ti odgovara. Valjda sam i ja nenormalan što očekujem normalnu diskusiju na sportu, izuzecima čast.

Posted
Just now, zorglub said:

:laugh: Šta god ti odgovara. Valjda sam i ja nenormalan što očekujem normalnu diskusiju na sportu, izuzecima čast.

Šta je nenormalno u ovome što sam napisao pobogu?

Posted

I sta kazes theanswere, jel Gregg Oden bio sigurica na draftu ili nije? :D 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...