Jump to content

Uefa Liga Nacija sve sezone

Featured Replies

Hrvati imaju super tim i bez Modrića i Rakitića.Nema zime za njih.

Vlašić je uz Malkoma iz Zenita najbolji igrač u Rusiji.Kovačić,Perišić i Brozović su vrhunski igrači.

E Hrvata i kurčeve im sreće.

Bas dobra utakmica. Francuzi igraju u formaciji slicnoj kao i Srbija. Imaju kvalitetnije igrace od Sribje na svim pozicijama, ali mi se cini da je mozda najvaznija pokretljivost prednje trojke. Ni Francuska ne dominira u posjedu.

Hrvatska je bila bolja veći dio utakmice (40mn). Mi smo bili jako loši naročito u sredini a i odbrana je vidljivo neuigrana. Naprijed je bilo dovoljno da se igra malo ubrza da bi se hr odbrana prošla. 

• Author

kažu C. Ronaldo dao 100. gol za reprezentaciju

he's only the second ever male player to score 100+ for his national side, after Ali Daei for Iran (109)

Jao gola. Bravo Josipe za ovaj gol.

Upamecano najlošiji. 

Ulazi Camavinga....

Francuzi prejaki u tranziciji i duel igri, ovo deluje da su rešili s pola gasa, iako je i Hrv dobro kombinovala. Nazad su dećki tragični doduše, primaju zgoditke k'o Zvezda. 

• 1 month later...

Šta je sa Sterlingom? 

Norvezani iskalili bes na Rumunima 3:0.

4:0 Halland 3 komada.

Edited by Cash

A Novaković kaže da Norveška teško izlazi na kraj sa ekipama sa Balkana :ohmy:

• Author

Slovenci osvetili nejač

Kazakhstan, Albanija, Belorusija i Litvanija svi imaju po 4 boda. svako sa svakim stalno nerešeno, bod po bod kaskaju

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Jos malo o besmislu sistema Lige Nacija - u prethodnom ciklusu divizije B, grupa 3 Severnoirci su bili poslednji sa 0 bodova iz 4 utakmice sa Bosnom i Austrijom. Zbog Boldrik sistema cak i to im je bilo dovoljno da upadnu u baraz za Evropsko prvestvo, posto su evidentno svi ostali iz divizije B obezbedili plasman.

U prvoj utakmici baraza su tukli Bosance na penale, sto znaci da iz 5 tekmi imaju jedan osvojen bod i na korak su od Evropskog prvenstva. 

Ovo je kao ono kad zabari osvoje SP Portugal osvoji EP sa tri remija u grupnoj fazi, samo nivo iznad.