Jump to content
IGNORED

Uefa Liga Nacija sve sezone

levi

Recommended Posts

Posted

Sad  će Hazard da objasni, jednostavno je... :fantom:

Posted

da razjasnimo na našem primeru. igra se 1 utakmica na terenu bolje plasirane reprezentacije, 1-4, 2-3

C1 je Škotska, C2 Norveška, C3 Srbija i C4 Finska

Ako se samo Norveška plasira, ko su onda c2, c3 i c4 ? 

:dry:

Posted

Najveca draz fudbalske igre sastoji se u njenoj jednostavnosti... 

Jbt imas najjaci proizvod na planeti zemlji, koji vec 100 i plus godina sam sebe prodaje, ali ne, aj da nesto tu promenimo...

Posted (edited)
12 minutes ago, levi said:

ali se onda i mi pomeramo na za jedno mesto gore umesto Norveške npr, i onda smo mi domaćini? 

Ne pomjeramo se. Igramo ili sa Norveskom ili sa Bugarskom ili nekom ispod Bugarske na onoj tabeli koju je Azar™ okacio.

Edited by MiddleClass
Posted
1 minute ago, MiddleClass said:

Ne pomjeramo se. Igramo ili sa Norveskom ili sa Bugarskom ili nekom ispod Bugarske na onoj tabeli koju je Azar okacio.

aha. a ko bi onda bio domaćin?

Posted

Kontam mi jer smo bolje plasirani.

Posted

Najveca draz je kad lopta pogodi nekog u ruku i sudija svira penal,  i liga nacija.

Posted
57 minutes ago, MiddleClass said:

Kontam mi jer smo bolje plasirani.

znači mi postajemo C2, a Bugarska ulazi na C3. a Finska ostaje C4, na njih sve to ne utiče

ajde valjda je tako

Posted

Ako se samo Norveška plasira od pobednika grupa lige C, onda bi C1 bila Škotska, C2 Srbija, C3 Finska, a C4 ne mora da bude Bugarska, već može i Izrael ili npr Mađarska. Ako bi dve drugoplasirane ekipe iz lige C ušle u baraž, od kojih jedna treba da ide u ligu C, a druga u baraž neke više lige, žrebom bi se odredilo koja ekipa ide u baraž koje lige.

Nama to u svakom slučaju ne bi bilo bitno, bar ne za polufinale, pošto bismo tu igrali sa C3, a to je Finska.

Posted (edited)

da da, taj deo je bio najnejasniji, ko popunjava baraž svoje lige, a ko prelazi da igra sa onima iz viših liga

Edited by levi
Posted

Lasno mu je Terza otpisao.

Posted

izdao si crnu goru i marka miljanova

pitanje je kako će mu otpisati brano mićunović, kad krene drugi put na studije

:fantom:

Posted

Ljudi su, dogovorice se.