levi Posted June 9, 2019 Author Posted June 9, 2019 dobro je ovo, bilo baš bi glupo da se odluči otakmica ovakvim hrkljuš golom, bolje i penalima. a i bio je faul
John Coltrane Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Videh gol i odoh do toaleta. WTF? Faul DeleAlija na Rodirgezu u skoku?!
levi Posted June 9, 2019 Author Posted June 9, 2019 pre toga, Wilson sklonio čuvara rukama, i u nastavku akcije nekako ostao sam
John Coltrane Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Prvi put vidim da sudija, u stilu fudbalera, stavlja ruki na usta da sakrije sta prica.
levi Posted June 9, 2019 Author Posted June 9, 2019 ne bi to smelo, treba da se zna šta pričaju negde sam zakačio da razmišljaju da puste komunikaciju sudija i Vara u program, dok se pregleda,
John Coltrane Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Jebem im mater lopovsku i ta SUI govna i ko ih gura.
Weenie Pooh Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 England have won consecutive penalty shoot-outs for the first time in their history
ArleKino Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 4 minutes ago, Weenie Pooh said: England have won consecutive penalty shoot-outs for the first time in their history Ovi Švicarci su isto tako očajni penaldžije. Koji im je ovo poraz zaredom?
hazard Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 22 minutes ago, Weenie Pooh said: England have won consecutive penalty shoot-outs for the first time in their history samo zbog toga došao na topik
Facundo Orellana Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 1 hour ago, ArleKino said: Ovi Švicarci su isto tako očajni penaldžije. Koji im je ovo poraz zaredom? Nikad neću zaboraviti kada su tri mašili protiv Ukrajinaca u Nemačkoj, a na prošlom EP ih je Poljska izbacila na penale, uprkos fenomenalnom golu Liverpulovog orla. Da li imaju još neko penal ispadanje?
Weenie Pooh Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 :ajde:samo zbog toga došao na topik [emoji3]Ja još pre neki dan, da se popišam na De Ligtovih sto miliona.
Recommended Posts