Jump to content
IGNORED

Uefa Liga Nacija sve sezone

levi

Recommended Posts

Posted

nemaoguće da Holandija i dalje nema nikog mlađeg i talentovanijeg od Babela i Depaya

Posted
2 minutes ago, copkillah said:

:lol:

nadrealan si

I dalje se pali lampica :kecman:

Posted

Babel odlican bio. Depay je znak pitanja.

Posted
12 minutes ago, John Coltrane said:

I dalje se pali lampica :kecman:

brate, mnogo si ogorčen, prihvati realnost, opusti se

kakvi glupani u engleskoj odbrani :fantom: Stouns :hail: 

Posted

Stones, Walker...jedva par gresaka u sitiju ove godiner a sad...uzas

Posted
2 minutes ago, Zlurad said:

Stones, Walker...jedva par gresaka u sitiju ove godiner a sad...uzas

Dobro, treba uzeti u obzir da su poslednju takmičarsku utakmicu odigrali pre skoro tri nedelje, a ni to baš nije bila toliko ozbiljna tekma.

Posted

Vecina Holandije, izuzev VVD-a i Ginija.

Posted

De Ligt? Kupiti pa sta kosta da kosta? :P

Posted

Engleski panjevi. Nemaju veze sa fudbalom.

Posted
18 minutes ago, copkillah said:

brate, mnogo si ogorčen, prihvati realnost, opusti se

kakvi glupani u engleskoj odbrani :fantom: Stouns :hail: 

Jel toliko tesko priznati da imas upaljenu notifikaciju na pomen magicne cifre? Kuliras temu sve dok ne zasija lampica. 

Sto bih ja bio ogorcen na lose poteze 75mil£? Ja sam ogorcen na Stonsa i Sautgejta sto ga drzi u igri.

Posted
1 minute ago, John Coltrane said:

Jel toliko tesko priznati da imas upaljenu notifikaciju na pomen magicne cifre? Kuliras temu sve dok ne zasija lampica. 

Sto bih ja bio ogorcen na lose poteze 75mil£? Ja sam ogorcen na Stonsa i Sautgejta sto ga drzi u igri.

Meni samo žao što se blamiraš. Cele sezone pokušavaš na silu da iscediš loš potez čoveka koga niko nije prošao i koji će biti jedan od dva glavna kandidata za Zlatnu loptu :lol: A najjače je što VVD tu nije ispao jer je sve vreme čuvao, ja mislim Kejna, dok je Lingarda nije ispratio njegov čuvar. Batali, tužno je. 

Posted
Just now, copkillah said:

Meni samo žao što se blamiraš. Cele sezone pokušavaš na silu da iscediš loš potez čoveka koga niko nije prošao i koji će biti jedan od dva glavna kandidata za Zlatnu loptu :lol: A najjače je što VVD tu nije ispao jer je sve vreme čuvao, ja mislim Kejna, dok je Lingarda nije ispratio njegov čuvar. Batali, tužno je. 

Nadji post u kom sam napisao da je 75mil£ los igrac ili da je imao losu sezonu ili da nije zasluzio da bude u timu sezone-ili vec jednom odjebi. 

Ne mogu da verujem da te toliko potresaju napisane 2 cifre i oznaka strane valute.

Posted

Ne znam da li je smesno ili tuzno gledati na terenu igrace koji kostaju po 50-100 miliona a prave greske za koje se izvlace usi na parkingu ispred zgrade jer igraju kao automati, bez koncentracije i bez mozga. Tri od cetiri gola su dosla posle bukvalno amaterskih gresaka.