June 5, 20195 yr Donro onda mozemo da diskutujemo gde je on video penal. Ruka nije, lik sam pao. Jebo mater i fudbalu i uefi i pokrivenosti kamerama. I sta gledaju one seronje u var sobiSent from my STF-L09 using Tapatalk
June 5, 20195 yr Just now, extragluv said: Donro onda mozemo da diskutujemo gde je on video penal. Ruka nije, lik sam pao. Jebo mater i fudbalu i uefi i pokrivenosti kamerama. I sta gledaju one seronje u var sobi Sent from my STF-L09 using Tapatalk Zakačio ga je nogom...
June 5, 20195 yr Just now, extragluv said: Donro onda mozemo da diskutujemo gde je on video penal. Ruka nije, lik sam pao. Jebo mater i fudbalu i uefi i pokrivenosti kamerama. I sta gledaju one seronje u var sobi Sent from my STF-L09 using Tapatalk Nije sam pao. Portugalac skace na loptu, pomera nogu kome vec od belih, ovaj udara svoju nogu i pada.
June 5, 20195 yr Onda sam corav... Mislim da je pre bilo kakvog kontakta krenuo da padaSent from my STF-L09 using Tapatalk
June 5, 20195 yr Nah, bio kontakt. Nenameran i ne previse snazan ali je bio. https://streamja.com/zrOR Edited June 5, 20195 yr by Zlurad
June 5, 20195 yr Bilo je kontakta tako sto je svojim stopalom udario u list i pao. Jebo ih Brih. Vise je bio penal u prvom kad je Rodrigez povukao Felixa posle one sjajne lopte Ronalda.
June 5, 20195 yr Jeste bio kontakt. Jbt sta se svira sve. Malo pravdeSent from my STF-L09 using Tapatalk