ivy Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 pa znam i ja ali jbga...sta zna dete sta je turizam..
Sestre Bronte Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 (edited) spavao sam jedared u branu ispod zamka su kiosci sa kürtőskalács i sličnim zajebancijama, mini vašar, čak sam i večerao u nekom restoranu u okviru tog dela, papanaši su bili njesra nisam bio u zamku, kasno smo stigli, rano otišli Edited January 31, 2023 by Braća Strugacki
Filozof manijak Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 1 hour ago, Braća Strugacki said: kürtőskalács Meni najbolji s cimetom
stajebrebilo Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 Mmmmm, Papanaši...toliko sam se prejeo da zovem taj kolač Očenaš [emoji38]
Moća Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 Sibiu je prelep pogotovu centar tj. stari grad. 2
Svemir Zeka Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 Čitajte Dena Simonsa, i znaćete svašta o svačemu u Rumuniji
Filozof manijak Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 (edited) Koju knjigu, Strvinarsku utjehu? Jel znaš da je njegovo pravo ime Dan Simonesku? Edited February 1, 2023 by Filozof manijak
Svemir Zeka Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 Jeste, Danil Simonov, zato se toliko bavi noževima Deca noći, odlično opisana Rumunija, gradovi, zamkovi, pa čak skapiraš i kuda da voziš od jednog so drugog mesta
Moća Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 (edited) Zeka brži. Edited February 1, 2023 by Moća 1
Filozof manijak Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 Odavno sam čitao Decu noći. Sećam se da je radnja u nekom američkom gradiću i da ima veez s Bordžijama. Ne sećam se opisa Rumunjesku ... krečana
ivy Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 (edited) Bili u Rumuniji,tri dana..skroz mi je zanimljiva i planiram da idem jos mnogo puta.. odustali smo od Brana..drugi put cemo ici u taj kraj pa cemo tamo detaljnije njuskati Salina Turda je skroz zanimljivo mesto,rudnik soli sa velikim dvoranama i slanim jezerom....i sama Turda je zanimljiva i Alba Julija je zanimljiv gradic a tvrdjaja je predivna,treba vise od 3sata za obilazak..jako je prostrana i sredjena,katedrala,crkva,muzeji,arhitektura sve je zanimljivo.. i dvorac u Hunedori je super..spolja je bas zanimljiv,nije ni iznutra los sve u svemi sve je zanimljivo slike stizu kasnije na putanji na kojoj smo bili su 95% auto-puteva pa se brzo stize.. i epski progodak tj. ,,promasaj,, izlaza sa auto-puta kod Temisvara na koji nas je vodila navigacija i posle toga sledeci izlaz koji je vodio na obilaznicu oko grada gde Temisvar nismo pipnuli ...ne znam zasto to nije navigacijin prvi izbor jer bi se sigurno ,,lepo,, proveli kroz grad u petak uvece... Edited February 18, 2023 by ivy 1
ivy Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 Tvrdjava Alba Carolina ovo je manastir u Ajudu rudnik soli dvorac u Hunedorai 6 1
Recommended Posts