kud u maglu Simoviću Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 apropos riba, rumunjki, nekako je vidljiva blizina moldavije klopa nako, ništa spec bar ono što sam ja probao a nisam mnogo a za ribe sam čuo da letonija kida bio neko?
ToniAdams Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 ne al znam 1 letonku, sta znaci blizina moldavije? dobro il lose?
I*m with the pilots Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 Ne znam za ostatak Rumunije ali u Brašovu su se te 2000. opasno ložili na pohovani kačkavalj; mislim da nam ni jedan ručak nije prošao bez njega, kao barem predjela. : D
Desmond Bojčinski Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 Hvala svima na preporukama. Put loš, iće slabo, piće onako, centar lep, narodna muzika odlična, kultura na nivou. Skupo kao u Beogradu. Grad 7/10, imali sreće da ga vidimo u vrlo lepom izdanju.
אַף אֶחָד Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 (edited) Jel imamo neki granicni prelaz s Rumunijom preko Dunava, na potezu od Kostolca do Donjeg Milanovca, tj. negde u zoni Djerdapa? Edited April 4, 2021 by chandra
Moća Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 A gde treba da ides u Rumuniju? Mislim da sam sa burazerom isao na Prahovo kod Negotina ali cekam da mi to potvrdi.
אַף אֶחָד Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 4 minutes ago, Moća said: A gde treba da ides u Rumuniju? Mislim da sam sa burazerom isao na Prahovo kod Negotina ali cekam da mi to potvrdi. Nije za mene, no u pitanju je selo otprilike preko puta Velikog Gradista. Jedini put koji Google nudi je preko Kaludjerova. Nije toliko blizina u pitanju, koliko sto bi bilo lepse da se o istom putu obidju i arheoloske atrakcije s nase strane - Golubac, Ram, Viminacijum. Koliko je to lep i pust (zapusten) kraj s obe strane - Djerdap s nase, ona brda s njihove 1
Moća Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 A iz Bg-a se krece?Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Далибор Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Ima kod same elektrane HE Đerdap 1 https://www.planplus.rs/granicni-prelaz-djerdap-srb-portile-de-fior-1-ro/13367 A uzvodno ranije nisam siguran. Ovo Prahovo je dalje kod HE Đerdap 2. 1
triple_nippled Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 7 hours ago, chandra said: Jel imamo neki granicni prelaz s Rumunijom preko Dunava, na potezu od Kostolca do Donjeg Milanovca, tj. negde u zoni Djerdapa? Ima skela u Ramu, pa na Kaludjerovo. Da li i koliko cesto ide, ne znam. Sledeci prelaz HE Djerdap. http://www.dunav-trans.com/sr/skela-ram-banatska-palanka/red-voznje.html 1
gospa buba Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Ima skela u Ramu, pa na Kaludjerovo. Da li i koliko cesto ide, ne znam. Sledeci prelaz HE Djerdap. http://www.dunav-trans.com/sr/skela-ram-banatska-palanka/red-voznje.htmlskelom je predivno i preporuchujem!sent from bubamoto 2 1
Filozof manijak Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 jel traže PCR na skeli, ili je dovoljan samo onaj antigenski?
Recommended Posts