Jump to content

Rumunija

Featured Replies

@Milosh76 Jel to ovo mesto?

Edited by Milošica

• Replies 230
  • Views 17.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Meni je Rumunija turističko otkrovenje.   Bili smo hanuma i ja dve nedelje, prošpartali pola države - namerno nismo išli u Bukurešt (ja sam već bio, niš posebno).   Spavali u kućic

• Tvrdjava Alba Carolina             ovo je manastir u Ajudu     rudnik soli      

• Transfagarasan je planinski put koji spaja Transilvaniju i Vlašku (Wallachiu).   Izgrađen je početkom sedamdesetih kada se Čaušesku uplašio da bi Sovjetski savez mogao da napadne Rumuniju (k

Posted Images

jeste,to je mesto

ja se secam da je bilo dosta zagusljivo i ,,memljivo,, ...a mnogi kazu da im je vazduh dole super i prija za pluca..

mi smo bili u februaru pre nekoliko god i nije bila velika guzva...jedna veca grupa,tipa dva autobusa, nekih Madjara i mi :D

Kluz je super grad, vredi obici, taman u istom danu.

IMG_20250419_160027.jpg

IMG_20250419_152905.jpg

21 hours ago, Milosh76 said:

na autoputu neki karambol, zastoj katastrofa.

ovo nije karambol nego redovno stanje..imaju taj jedan deo puta kod sela Kosava gde se auto-put suzava u dvosmeran put sa po jednom trakom da se predje neka planina i tu je uvek guzva a posebno vikendom i praznicima ...

Sigisoara ima vajb italijanskih gradica... Super mestasce. Na Uskrs sve radi normalno 😁

Sibiu je prelep gradic. Ima i smeka i sarma i definitivno ga vredi posetiti. Odlican je za bazu, oko 100km od svega 😁

Rumunija me je bas pozitivno iznenadila.

Sutra Temisvar, pa BG.

Hvala svima na savetima i podrsci.

Sledi Austrija-Nemacka-Francuska-Italija-Slovenija-Istra u maju 😁