Jump to content
IGNORED

Rumunija

renne

Recommended Posts

Posted

Rumuni najdivniji narod 😍😍😍

• Haha 2
Posted

Da je k'o sto nije, majmunu koji je osmisliotm taj козојебачки poster trebalo bi suditi i osuditi ga ovde: ne samo zbog nacionalisticke odvratnosti samog postera - to se danas u Srbiji ionako racuna u pluseve, 1 herojstvo i duhovitost :isuse: nego i zbog bacene ljage na citav Balkan.

Balkanci medjusobno, ukljucujuci i Србе na sve uzajamne uvrede, nikada nisu jedni drugima prebacivali jebanje koza, ovaca i ostale sitne stoke, naravno na bazi uzajamnog razumevanja problematike...

I prakse...

Jebanje koza i ostale sitne stoke su, Srbima pre svega, pripisivali razni prosvecenitm Bismarck-i, Berchtold-i i narocito vojni geniji poput Conrada von Hötzendorf-a, nacelnika KuK generalstaba koji je svoje slavne armije 1914. poslao na izlettm u Srbiju...

Preko Cera, Kolubare,a kojem je јебање koza bio omiljen epitet glede Srba, toliko da ga je unosio i u generalstabne karte, i koristio kao doskocicu sedeci za svojim штамтишем u Sacher-u...

Sa sve pratecom bulumentom kulturnih мителеуропских novinara, pjesnika i ostalih piskarala...

Sramota za Balkan, ne zato sto ce Zapadnjaci da se zgrazavaju nad onim sto su sami izmislili i plasirali kao stereotip za balkansko nego zato sto - Balkan zna bolje, od bureka na dalje...

:fantom: 

• +1 1
  • Haha 1
Posted
20 minutes ago, namenski said:

Da je k'o sto nije, majmunu koji je osmisliotm taj козојебачки poster trebalo bi suditi i osuditi ga ovde: ne samo zbog nacionalisticke odvratnosti samog postera - to se danas u Srbiji ionako racuna u pluseve, 1 herojstvo i duhovitost :isuse: nego i zbog bacene ljage na citav Balkan.

Balkanci medjusobno, ukljucujuci i Србе na sve uzajamne uvrede, nikada nisu jedni drugima prebacivali jebanje koza, ovaca i ostale sitne stoke, naravno na bazi uzajamnog razumevanja problematike...

I prakse...

Jebanje koza i ostale sitne stoke su, Srbima pre svega, pripisivali razni prosvecenitm Bismarck-i, Berchtold-i i narocito vojni geniji poput Conrada von Hötzendorf-a, nacelnika KuK generalstaba koji je svoje slavne armije 1914. poslao na izlettm u Srbiju...

Preko Cera, Kolubare,a kojem je јебање koza bio omiljen epitet glede Srba, toliko da ga je unosio i u generalstabne karte, i koristio kao doskocicu sedeci za svojim штамтишем u Sacher-u...

Sa sve pratecom bulumentom kulturnih мителеуропских novinara, pjesnika i ostalih piskarala...

Sramota za Balkan, ne zato sto ce Zapadnjaci da se zgrazavaju nad onim sto su sami izmislili i plasirali kao stereotip za balkansko nego zato sto - Balkan zna bolje, od bureka na dalje...

Naučili su me na Reditu. U balkanskoj mim kulturi, Albanci jebu koze, Srbi su zločinci, Hrvati isto. Slovenci su feminizirani, Rumuni lopovi, Makedonci su majmuni…

Posted
10 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Naučili su me na Reditu. U balkanskoj mim kulturi, Albanci jebu koze, Srbi su zločinci, Hrvati isto. Slovenci su feminizirani, Rumuni lopovi, Makedonci su majmuni…

Jebes zemju koja Bosne nema...:sleep:

A Balkanac svih Balkanaca je lik koji je Busu maznuo sat...:ziga:

Jebo Redit...

Posted
2 hours ago, Milosh76 said:

Smislio sam put za, pazi sad, Uskrs :D 

Sreda posle posla krenem za Vrsac, tu negde spavam. Cetvrtak doruckujem, predjem granicu i u Temisvar na kafu. Posle ka Sibiu gde ce biti baza sledece 3 noci uz obavezan izlet u Brasov. I u nedelju nazad za BG, da bih izbegao guzve na granici i putu generalno.

Neka primedba i sugestija? :D

Sjajan plan. Sugestijica da ti se malo pokvari plan ne bi li seo i opustio se :)

• Hvala 1
Posted

Ja sam cuo to skandiranje, gledao sam na rtsu. 

• Hvala 1
Posted
4 hours ago, namenski said:

Balkan zna bolje, od bureka na dalje...

Posted
9 minutes ago, holden kolfild said:

Slušaj blago meni, ja bih išao da se udavim где бабе пишају kada bi i ako bi o Balkanu, jednom od najnaj delova sveta, mestu gde Levant ulazi u Evropu i obrnuto, sudio po krdima takozvanih navijaca...

• +1 2
Posted

zajebavam se, covece, sve jasno.

• +1 1
Posted
7 minutes ago, holden kolfild said:

zajebavam se, covece, sve jasno.

Balkan :heart:, omiljena, tradicionalna evropskatm pljuvačina...

Zemlja ekstrema, ne ekstremizama: ekstremizmima su Balkan častili drugi...

Jedan je Balkan!!!

• +1 1
Posted
12 hours ago, Milosh76 said:

Smislio sam put za, pazi sad, Uskrs :D 

Sreda posle posla krenem za Vrsac, tu negde spavam. Cetvrtak doruckujem, predjem granicu i u Temisvar na kafu. Posle ka Sibiu gde ce biti baza sledece 3 noci uz obavezan izlet u Brasov. I u nedelju nazad za BG, da bih izbegao guzve na granici i putu generalno.

Neka primedba i sugestija? :D

Idi posle posla pravo za Temišvar, večeraj, spavaj i popij kafu tamo. Ima manje od dva i po sata do Beograda.

Sibiu - Brašov nije ni naročito dobar, ni naročito kratak put, uz to je i prilično opterećen saobraćajem. Bolje idite na izlet u Sigišoaru, koja je i bliža i mnogo zanimljivija. Eventualno u Hunjedoaru ili Salinu Turdu, koje su isto bliže od Brašova.

Možete slobodno da se vratite i u ponedeljak tokom dana, jer neće biti nikakve gužve na rumunskoj granici, a imaćete dan više. Možete taj dan da provedete u Hunjedoari recimo, ili u Vršcu/Beloj Crkvi...

• Hvala 1
Posted (edited)

Znao sam da ces ti da das najbolje savete :D  Zapisano, zapamceno... jos 5 meseci tacno :D 

20 minutes ago, Ayatollah said:

Eventualno u Hunjedoaru

Janjos Hunjadi...ili Sibinjanin Janko po njemu je grad nazvan?

Edited by Milosh76