Cane Vukic Prebranac Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 Пасквале Падалино, Англома, Панкаро у Каљарију, Масимилијано Алегри у Перуђи за коју брани Коцић, Марко Бранка ...
goofs Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 Halal vera Mrdjo Se secate Luisa Airtona Oliveire? Igrao je u Kaljariju, posle presao u Fiorentinu, Belgijanac po papiru, crn ko garavi sokak. To je mislim jedan od prvih primera tih “naturalizovanih” reprezentativaca, uvek mi je bio cudan u svim albumima. Ja sam skupljao onaj Pianeta Calcio 96/97, najbolji album ikada, zao mi sto vise nema tih Kalco albuma (bar kod nas), ja bih skupljao i dan danas. I Panini je postao kurton.
Calavera Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 isto, samo iz sezone 99/00. jedino mesto za koje sam znao da su ih prodavali je bio 1 kiosk kod doma zdravlja evo ih i sad na polici, gledaju me.
goofs Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 Jooj i ja imam te kartice, odlepitis koliko su bile dobre. Ali nisam ih sve skupio i nikad nisam nabavio album. Klinjo bio a skupe ko djavo.
Ezekijel Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 Mene ta bolest opasno primila 94' i držala desetak godina. Pratio i radio prijenose. Sjećam se kad sam slušao Lyon Lazio i bio sav nikakav zbog ispadanja. Mogo bi cijelu noc pricat s adekvatnim sugovornikom. Bergomi, Signori, Hubner, Fonseca, Rapaić, Recoba, Weah, Di Livio, Vierchowod, Lucareli, Edmundo, Benarrivo, Sergio Conceicao...
Meazza Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 Hvala za ovo mrdjo kralju. Još je lepše gledati preglede kola i snimke utakmica, kakav je to neprejebiv i nestvarno težak fudbal bio.
Ratamahatta Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 I Toto Calcio sportska prognoza, jos pre kladionice... Prolazi sve do 85', i onda na kraju 6/10.
Calavera Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 (edited) 5 hours ago, goofs said: Jooj i ja imam te kartice, odlepitis koliko su bile dobre. Ali nisam ih sve skupio i nikad nisam nabavio album. Klinjo bio a skupe ko djavo. koliko se secam, taj "album" je ionako bio tezak tres, imao one plasticne otvore za ubacivanje kartica i to je to. da ne bese naslovnice, ne bih ni provalio cemu to sluzi Edited August 25, 2018 by Calavera
goofs Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 Jeste, svi ti karticni albumi su isto djubre, ali prosto, bez albuma nemam pojma koliko mi cega fali, i opet bolje je drzati kartice u albumu nego u stosu vezanom gumicom
Calavera Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 (edited) meni je 1 od kartica checklist, ima cela lista igraca na njoj. jedino ne znam jesam li i nju izvukao u nekoj kesici ili sam je nekako drugacije nabavio. a to za album je istina, ali tacno se secam koliko sam sokiran bio kvalitetom istog mislim, onako jebacke kartice, i onda taj album... Edited August 25, 2018 by Calavera
bradilko Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 9 hours ago, Plajvi said: I Toto Calcio sportska prognoza, jos pre kladionice... Prolazi sve do 85', i onda na kraju 6/10. jednom sam u italiji promašio velike pare na taj toto calcio. odigrao sam milan napoli x a napoli tad trenirao Boškov i kao umeli da iznenade a milan bio nešto bezveze. igrali na kaljuzi san sira, blato do kolena i ubaci wea gol. sećam se da sam pogodio sva 4 para iz serije b. i to ako igraju ovi sa juga na strani onda sam stavljao fix protiv njih i obratno. da je došao milan x trebao sam da dobijem 200 i kusur miliona lira. nije bila prva nagrada od tipa 6 milijardi lira. a jedno pitanje, što nije topik obuhvatio i period 80-ih?
MocaVukotic Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 najjači u istoriji ligaškog fudbala bilo gde u svetu je period tzv. "sedam sestara" s kraja 90-ih i početka 2000, recimo 1998-2002, dok nije ronaldo otišao u real, onda je krenulo da pada lagano. liga od 20 klubova je zaklala seriju a. uživanje je bilo pratiti sve to, iako inter nije imao uspeha u ligi. znali smo sve igrače iz svih timova, kao da su domaći. znali smo sve trenere. znali smo imena sve i jednog vlasnika svakog tima u seriji a, imala je ta liga neprejebivu ikonografiju. aj ovi veliki, ali reggina, foggia, cremonese, italijanska piacenza koja neće strance u timu, vicenza, meni uvek dragi lecce, sa chevantonom i chimentijem na golu, perugia sa materazzijem uzima titulu juveu u poslednjem kolu po kišurini, pipo manijero u veneziji sa rambom i recobom.. voleo sam svaki od tih klubova, čak i one koje nisam voleo.
gervasius twinkleminkleson Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Jedna od najboljih utakmica devedesetih: https://www.youtube.com/watch?v=JKo90S9vZtE Nazalost, youtube izgleda ne dozvoljava embedovanje vidojea
Recommended Posts