Jump to content

Calcio nostalgija

Featured Replies

• Author

dMTqmNk.jpg

rbKzxGf.jpg

9jRe3WP.jpg

• Author

bnMNaEE.jpg

Y8jTLYR.jpg

knB32B4.jpg

• Author

96/97

zoklTag.jpg

3Fj7UyQ.jpg

glPWryi.jpg

AVcLoqe.jpg

wp6c7aa.jpg

cfAHqBv.jpg

• Author

zRmUSZF.jpg

ONrcdES.jpg

fngLROC.jpg

• Author

WGNDkcy.jpg

w9qhk53.jpg

VEdmBVE.jpg

• Author

1rxT6i3.jpg

DekfXnS.jpg

IdHxIoe.jpg

• Author

d9mKzio.jpg

VaetOcK.jpg

P8uHmvu.jpg

Calcio sam poceo da pratim od sezone 98/99. Nestvarno koliko je jakih timova bilo. Dovoljno je samo bilo videti napad ekipa. Lazio sa Salasom i Vierijem, Juve sa Pipom i Del Pierom, Parma Crespo i Chiesa, Fiorentina Batistuta i Edmundo, Milan Birhof i Weah, Roma Toti i Delevecio, Inter Ronaldo+ Zamorano. Bologna je imala  Singorija, Sampdorija Montelu i Ortegu. Piacenca S.Inzaghi, Venezia Recoba. Zao mi je sto Parma nije uzela scudeto. Bukvalno pola Argentine je bilo tamo. Bravo Johne legendarna petica na hrt :Hail:.Seria a je bila fudbalski Nba. Parma je te sezone uzela kup uefa a Bologna stigla do polufinala. Lazio uzeo poslednji KPK. Juve nesretno ispao od uniteda u polifinalu CL

Edited by Cash

• Author

3oRaXjN.jpg

7dB9yKy.jpg

cPK8GRz.jpg

• Author

g0xlEXO.jpg

U3edlGU.jpg

sRCdMf6.jpg

• Author

Toliko za danas

Alal vera za temu i trud!

Koliko kosijanera! 

Abel Xavier izgledao kao šesti Jackson, da mi život zavisi ne bih pogodio. :D Fiorentina, Inter, Parma i Lacio s kraja devedesetih = :heart:. Svi su bili beton, sećam se i da je Bolonja jednom dogurala do polufinala KPK/UEFA (nisam siguran). Paljuka, Sinjori, pokojni Ingeson, Anderson, Nervo, Lokateli, Kolivanov itd. Milan i Juve su bili uvek ogavni, Sampdoria imala do jaja dresove, Roma bila meh, jedino sam navijao onomad kad su uzeli titulu Juventusu, sa Nakatom i Batistutom. :) Kasano i Zambrota u Bariju, memories. 

Rekoba, Edmundo, Ronaldo i Batistuta najvece face te ere. I nasi su bili carevi, Mijajlo jednom dao 3 koma Sampdoriji, sve iz slobodnjaka. :1389_flag_rs:

Edited by Plajvi

Jao Mrdja sta mi radis?! A taman sam inaugurisao novi avatar :sad: