Jump to content
IGNORED

Calcio nostalgija

mrdja

Recommended Posts

Posted (edited)

Calcio sam poceo da pratim od sezone 98/99. Nestvarno koliko je jakih timova bilo. Dovoljno je samo bilo videti napad ekipa. Lazio sa Salasom i Vierijem, Juve sa Pipom i Del Pierom, Parma Crespo i Chiesa, Fiorentina Batistuta i Edmundo, Milan Birhof i Weah, Roma Toti i Delevecio, Inter Ronaldo+ Zamorano. Bologna je imala  Singorija, Sampdorija Montelu i Ortegu. Piacenca S.Inzaghi, Venezia Recoba. Zao mi je sto Parma nije uzela scudeto. Bukvalno pola Argentine je bilo tamo. Bravo Johne legendarna petica na hrt :Hail:.Seria a je bila fudbalski Nba. Parma je te sezone uzela kup uefa a Bologna stigla do polufinala. Lazio uzeo poslednji KPK. Juve nesretno ispao od uniteda u polifinalu CL

Edited by Cash
Posted (edited)

Koliko kosijanera! 

Abel Xavier izgledao kao šesti Jackson, da mi život zavisi ne bih pogodio. :D Fiorentina, Inter, Parma i Lacio s kraja devedesetih = :heart:. Svi su bili beton, sećam se i da je Bolonja jednom dogurala do polufinala KPK/UEFA (nisam siguran). Paljuka, Sinjori, pokojni Ingeson, Anderson, Nervo, Lokateli, Kolivanov itd. Milan i Juve su bili uvek ogavni, Sampdoria imala do jaja dresove, Roma bila meh, jedino sam navijao onomad kad su uzeli titulu Juventusu, sa Nakatom i Batistutom. :) Kasano i Zambrota u Bariju, memories. 

Rekoba, Edmundo, Ronaldo i Batistuta najvece face te ere. I nasi su bili carevi, Mijajlo jednom dao 3 koma Sampdoriji, sve iz slobodnjaka. :1389_flag_rs:

Edited by Plajvi
Posted

Jao Mrdja sta mi radis?! A taman sam inaugurisao novi avatar :sad: