mrdja Posted August 24, 2018 Author Posted August 24, 2018 2 minutes ago, John Coltrane said: Pocinje sa ovim covekom sa slike, a nekoliko godina kasnije je to list Eho i Emilio Paskuci. Sreidna 90tih Nenad Stefanovic na BK. Ostalo je istorija. Jeste, nezaboravni Djurkovic
mrdja Posted August 24, 2018 Author Posted August 24, 2018 Mozda ce vam biti dosadna Serija B, ali morao sam da stavim iz dva razloga. Prvi, Atalanta je bila tu. Drugi, ovi igraci (u dresovima u kojima nismo navikli da ih gledamo): Christian Vieri (Venezia) Paolo Montero (Atalanta) Oliver Bierhoff (Ascoli) Eusebio Di Francesco (Lucchese) Damiano Tommasi (Verona) Dario Hubner (Cesena) Nicola Amoruso (Fidelis Andria) Thomas Helveg (Udinese) Marco Ferrante (Torino) ... dobro, on u ocekivanom dresu ... ali je nevorovatno kakvi igraci su igrali u Seriji B
John Coltrane Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 Najzalije mi je sto nikako da se nakanim da sve sa VHS prebacim na komp. Imam te preglede Kalca, TOP fudbal (vodio Vjetrovic i Kovinjalo) pa Sportski mix sa 3K koji je kao EvroGolove sa EuroSporta, pa sa HRT emisija Petica (jaoooo koliko samo o Zvezdi 91).
mrdja Posted August 24, 2018 Author Posted August 24, 2018 Just now, John Coltrane said: Najzalije mi je sto nikako da se nakanim da sve sa VHS prebacim na komp. Imam te preglede Kalca, TOP fudbal (vodio Vjetrovic i Kovinjalo) pa Sportski mix sa 3K koji je kao EvroGolove sa EuroSporta, pa sa HRT emisija Petica (jaoooo koliko samo o Zvezdi 91). To bi bilo super da se sad pogleda
čekmeže Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 Svaka čast mrđa na topiku, moj skroman doprinos Salas i Zamorano
mrdja Posted August 24, 2018 Author Posted August 24, 2018 9 minutes ago, čekmeže said: Svaka čast mrđa na topiku, moj skroman doprinos Salas i Zamorano Cileanci ... kako je Salas dobro poceo ...
John Coltrane Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 58 minutes ago, Cash said: Ove tekme se secam kao da je juce bila. Nedelja predvece, ja romanista likujem zbog pobede u Firenci 3:1, drugar interista prepricava kako je Ronaldo dao gol Pjacenci za 2:1, a idemo kod drugara koji lacijal i ciji deda treba da nas spremi matematiku posto u ponedeljak imamo pismeni. Pola sata je puno da smo proveli slusajuci deda Djuru i klimajuci glavama kad smo dali znak drugarovoj sestri da upali TV. Sutradan smo sva trojica predali vezbanke za koje smo znali da nam sleduju kecevi, ali smo i dalje "ziveli" od onih 4:4 na Olimpiku. Bezbrizni dani u najgore vreme posle bombardovanja, bukvalno smo upijali fudbal.
Recommended Posts