Posted August 24, 20186 yr Ako ima zainteresovanih, da podelimo uspomene na Calcio druge polovine 90-ih i pocetka ovog veka. Evo 94/95, prvo statistika pa Paninijev album Calciatori.
August 24, 20186 yr Foggia, kakav tim. Ladno Gigi Di Biaggio, uopste se ne sjecam da je bio tamo. I Oberdan Biaggioni, vlasnik jednog od najcudnijih imena Serie A devedesetih Plus Bressan, strijelac jednog od ljepsih golova ikad, Kolyvanov, i pokojni Mancini. Bas ultra simpaticna ekipa. Ovo je bilo, cini mi se, kad je Zeman vec otisao, Baiano je vec bio u Fiorentini. Sa Robbiatijem i Batistutom, i od te sezone i Oliveirom. Plus Flacchi, jedan od vecih talenata tih godina, koji nije napravio nista, i imao kasnije problema s drogom
August 24, 20186 yr Author 10 minutes ago, gervasius twinkleminkleson said: Foggia, kakav tim. Ladno Gigi Di Biaggio, uopste se ne sjecam da je bio tamo. I Oberdan Biaggioni, vlasnik jednog od najcudnijih imena Serie A devedesetih Plus Bressan, strijelac jednog od ljepsih golova ikad, Kolyvanov, i pokojni Mancini. Bas ultra simpaticna ekipa. Ovo je bilo, cini mi se, kad je Zeman vec otisao, Baiano je vec bio u Fiorentini. Sa Robbiatijem i Batistutom, i od te sezone i Oliveirom. Plus Flacchi, jedan od vecih talenata tih godina, koji nije napravio nista, i imao kasnije problema s drogom I taj tim je ispao ... toliko je jaka liga bila
August 24, 20186 yr Author 4 minutes ago, bradilko said: niko kao nevio skala i parma. najlepši fudbal svih vremena! Mnogo mi nedostaje ta Serija A
August 24, 20186 yr 1 minute ago, mrdja said: Mnogo mi nedostaje ta Serija A +1 i meni još se nije pojavilo bolje.
August 24, 20186 yr Author Just now, bradilko said: +1 i meni još se nije pojavilo bolje. Potpuno se slazem
August 24, 20186 yr Pocinje sa ovim covekom sa slike, a nekoliko godina kasnije je to list Eho i Emilio Paskuci. Sreidna 90tih Nenad Stefanovic na BK. Ostalo je istorija.