mrdja Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 Ako ima zainteresovanih, da podelimo uspomene na Calcio druge polovine 90-ih i pocetka ovog veka. Evo 94/95, prvo statistika pa Paninijev album Calciatori.
gervasius twinkleminkleson Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 Foggia, kakav tim. Ladno Gigi Di Biaggio, uopste se ne sjecam da je bio tamo. I Oberdan Biaggioni, vlasnik jednog od najcudnijih imena Serie A devedesetih Plus Bressan, strijelac jednog od ljepsih golova ikad, Kolyvanov, i pokojni Mancini. Bas ultra simpaticna ekipa. Ovo je bilo, cini mi se, kad je Zeman vec otisao, Baiano je vec bio u Fiorentini. Sa Robbiatijem i Batistutom, i od te sezone i Oliveirom. Plus Flacchi, jedan od vecih talenata tih godina, koji nije napravio nista, i imao kasnije problema s drogom
bradilko Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 niko kao nevio skala i parma. najlepši fudbal svih vremena!
mrdja Posted August 24, 2018 Author Posted August 24, 2018 10 minutes ago, gervasius twinkleminkleson said: Foggia, kakav tim. Ladno Gigi Di Biaggio, uopste se ne sjecam da je bio tamo. I Oberdan Biaggioni, vlasnik jednog od najcudnijih imena Serie A devedesetih Plus Bressan, strijelac jednog od ljepsih golova ikad, Kolyvanov, i pokojni Mancini. Bas ultra simpaticna ekipa. Ovo je bilo, cini mi se, kad je Zeman vec otisao, Baiano je vec bio u Fiorentini. Sa Robbiatijem i Batistutom, i od te sezone i Oliveirom. Plus Flacchi, jedan od vecih talenata tih godina, koji nije napravio nista, i imao kasnije problema s drogom I taj tim je ispao ... toliko je jaka liga bila
mrdja Posted August 24, 2018 Author Posted August 24, 2018 4 minutes ago, bradilko said: niko kao nevio skala i parma. najlepši fudbal svih vremena! Mnogo mi nedostaje ta Serija A 1
bradilko Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 1 minute ago, mrdja said: Mnogo mi nedostaje ta Serija A +1 i meni još se nije pojavilo bolje.
mrdja Posted August 24, 2018 Author Posted August 24, 2018 Just now, bradilko said: +1 i meni još se nije pojavilo bolje. Potpuno se slazem
John Coltrane Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 Pocinje sa ovim covekom sa slike, a nekoliko godina kasnije je to list Eho i Emilio Paskuci. Sreidna 90tih Nenad Stefanovic na BK. Ostalo je istorija.
Recommended Posts