Tsai Posted September 9, 2018 Share Posted September 9, 2018 Sisajte ga svi sem Sajnfelda Link to comment
Mil@n Posted September 9, 2018 Share Posted September 9, 2018 Da malo odmorite mozak tj srce, pogledajte koja je ovo dete carčina. <3 Link to comment
mlatko Posted September 9, 2018 Share Posted September 9, 2018 Kakvu. Meni je logično da 1 komičar navija za 1 dżokera. Bili su negde zajedno, mislim da na YUtubu ima nestoInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk Link to comment
1n54jd3r Posted September 9, 2018 Share Posted September 9, 2018 Kakav car sunce ti jebem...celicni zivci...kapiram da se nas 90% rastavlja od zivota samo dok gleda tiebreak Link to comment
bags Posted September 9, 2018 Share Posted September 9, 2018 1 minute ago, 1n54jd3r said: .kapiram da se nas 90% rastavlja od zivota samo dok gleda tiebreak Sto puta je receno da je pun lakse igrati. Link to comment
Timmy Posted September 9, 2018 Share Posted September 9, 2018 Ako nekim cudom Delpo i dodje do petog ima da ispusti dusu plemenitu. Tako da je, sto se mene tice, ovo završeno Link to comment
Nesh Posted September 9, 2018 Share Posted September 9, 2018 (edited) 5 minutes ago, 1n54jd3r said: Kakav car sunce ti jebem...celicni zivci...kapiram da se nas 90% rastavlja od zivota samo dok gleda tiebreak Lako je njemu kad ne gleda iz tople fotelje! Edited September 9, 2018 by Nesh Link to comment
Pantelija jr Posted September 9, 2018 Share Posted September 9, 2018 5 minutes ago, Giggsy said: I navija za Djokovica Baš sam htio da pitam jesam li dobro shvatio... a za koga je Merilica, jesmo provalili? 5 minutes ago, nisam ja said: Balls of steel. Nemo' mi titanium izostavljat, bih te zamolio! Link to comment
Nesh Posted September 9, 2018 Share Posted September 9, 2018 Nemoj drop shot...nece... Link to comment
Giggsy Posted September 9, 2018 Share Posted September 9, 2018 Just now, Pantelija jr said: Baš sam htio da pitam jesam li dobro shvatio... a za koga je Merilica, jesmo provalili? Nemo' mi titanium izostavljat, bih te zamolio! Za ovog je jasno, iznerviro se posle Delpoovog poea. Meryl cini mi se isto za njega Link to comment
mlatko Posted September 9, 2018 Share Posted September 9, 2018 Utisali se t®and(af)ilciInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk Link to comment
Arkadija Posted September 9, 2018 Share Posted September 9, 2018 Odličan poen za gem. Link to comment
Max Morlock Posted September 9, 2018 Share Posted September 9, 2018 Kao da je dobio novu energiju...Meril za Novaka sudeći po reakcijama. Auuuu kakvo sprdanje na mreži [emoji38] ... Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Link to comment
Pantelija jr Posted September 9, 2018 Share Posted September 9, 2018 Inače, da otkrijem i ja malo toplu vodu... Koliko je TB prvenstveno igra živaca, pa tek onda vještine, pokazuje i to da je DelPo napravio 4 UE svojim omiljenim i najubojitijim oružjem - forhendom... Link to comment
Recommended Posts