Lancia Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 1 minute ago, Max Morlock said: Jel ovo Conga u ovoj reklami sa ribom, medvedom i selfijem? ol: Sent from my BLA-L29 using Tapatalk nisam ukapirao sta reklamira.
Max Morlock Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 On je. Kad nema neku karijeru, ajd nešto da zaradi sa strane.E, al dobar je, bez zezanja, leži mu komedija [emoji106]Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Lancia Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Nadal s jednom nogom imao vise asova od Del Potra. Svi polude kad igraju protiv Djokovica.
Mil@n Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 53 minutes ago, mlatko said: Javite Mil@nu da ukljuci prijemnik Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk 39 minutes ago, mlatko said: Javite Mil@nu da jos ni ne prilazi daljinskom Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk Držim se drugog! Tresem se od samog čekanja da mi flash score izbaci kraj seta. Možda zvuči kao preterivanje, n-e m-o-g-u, prestresno mi je. 12 minutes ago, Ivo Petović said: Umesto da se hrani time, on padne dramatično. Zamisli kako je teško hraniti se kada npr useravaš nešto, praviš greške, ovaj igra ko lud i svi urlaju i znaš da niko nije za tebe... Malo teže to ide u praksi.
mlatko Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Loptice su istrošene, kao gremlini posle centrifuge u veš mašini pa posle da ih je izjebo neki dabar. [emoji23] Zašto? Objektivan, normalno narajcan, kao da Dejan Đurović iz klasičnog posela 202 prenosi. Gospodski.Poselo, ajoj. Kako sam to nekad voleo, to kao neka turska serija na spanskom "Dinasturk".Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Max Morlock Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Ok, a sad da vidimo disertaciju na temu "komparativna prednost kvalitetnog riterna u tajbrejku"Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
mlatko Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Od ovoga moz da se rikne, dobro se kaze... Seinfeld includedInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Max Morlock Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Aj sad, Jos jedan servis! Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
mlatko Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Izagresivisao jeInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Giggsy Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 2 minutes ago, nisam ja said: Sajnfeld? I navija za Djokovica
Recommended Posts