Mil@n Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 (edited) Ma bre, žena je prsla. Sve od sinoć su postupci mentalno labilne i ne baš racionalne osobe. Ali zato izuzetno proračunate. Zna na šta se masa pali i njen "crni" envajrment i samo udara po tome po svaku cenu jer njoj slični samo čekaju momenat da se uhvate za nešto takvo i seru o pravu žena, seksizmu i ostalim stanjima potčinjenosti nekoga ko ima stotine miliona dolara i ponaša se kao da je ceo turnir njen. Edit: Đovaka počinjem da gledam na 1:0 i 3:1, dotle, standardno izbegavam zbog aritmija. Edited September 9, 2018 by Mil@n
levi Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Just now, 3opge said: navikao medjed da mu se podari da pobedi po svaku cenu jerbo je crn. trebalo ga nogom u dupe i diskvalifikovati da je sudija imao bar jedno mudo. kad joj je beše poslednji put podareno da pobedi?
Jeremija Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Just now, 3opge said: mozda i nije al medjed bi teo Ako nije, kako je onda navikao?
3opge Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 kadgod medjed gubi napravi sranje i pocne da drami, eto to sam mislio
Čutura Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 meni se medjed prvi put zgadio kad je izvodila henin fore sa nespremnoscu za prijem servisa sa jelenom u rimu 2010, a posle joj se izvinjavala kako ona to ne bi nikad jer nije ona zistin. mrs bre
renne Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 A mislim seksizam kaže ona, šta je ona mučena japanka, muško?
3opge Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 sudija mora da bude svezi trandja i zensko, da im a 300 kg i da ne pise pol u licnoj karti, onda medjed moze da igra bez seksizma
1n54jd3r Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 a da se fokusiramo na musko finale mozda...a za pljuvku po Sereni napraviti poseban topic prigodnog naslova
nisam ja Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 S obzirom na džentlmenstvo oba lika stvarno ih ne treba mešati sa spodobom.
1n54jd3r Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 5 minutes ago, borris_ said: Potok.... http://www.watchtennis.net/tennis-streams/
Lancia Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 1 minute ago, Host said: Ajmo Del Potrevski, gazi!
Lancia Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 2 minutes ago, Host said: Cuveni makedonski teniser oksimoron
Recommended Posts