Jump to content
IGNORED

Yues open 2018

Cash

Recommended Posts

Posted

Naravno da možeš da se raspravljaš sa sudijom, al trebaju ti jači argumenti od ja imam ćerkicu i muškarci mrze žene. 

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

132

• Tsai

87

• Nesh

83

• nisam ja

71

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
8 hours ago, Mil@n said:

https://streamable.com/749pc

Serena je teši ali ne može da sakrije koliko joj je zapravo drago što ovi urlaju.

Hawaii Mate 10 Pro

Da sam juce umor ne bih znao koliko je govno smrdljivo ova serena. Devojcica osvojila prvi GS u karijeri i umesto da uziva u najlepsem momentu do sada ona place jer joj ni krivoj ni duznoj publika zvizdi zbog toga sto serena ne moze da izgubi kao covek nego tera inat i glumi primadonu. Kakvo dno dna od licnosti, ovo se zaista retko vidja. 

Posted

Ne pamtim kada me je neki teniski događaj ovoliko iznervirao. U javnosti javne ličnosti većinom podržavaju ovu kravetinu, onda uđeš u komentare vesti i tvitova i vidiš totalno drugačiju sliku. Gomila Sereninih fanova otišla na Instagram Naomi i napušava je tamo žestoko mada i tamo velika većina pozitivnih komentara. 

Ali koliko mi se samo sere od te priče seksisam, womans right, feministička sranja, koja smrdljiva gadura da to povlači jer tačno zna da će gomila stoke da se upeca na to kao onaj vrisak kada se čuje na kraju kzš od tu nekih kvočki spremnih da se solidarišu sa velikom serenom.

Malo sam težak na rečima, ali ova debiluša mi se zgadila kao malo ko ikad. Nula od sportiste o fer pleju da ne pričam, 24 gs-a spucala u dupe i ne može da pusti devojku da uživa u svom prvom, često i najslađem. Razmaženo bezobrazno bahato derište koje misli da može da radi šta i kad hoće samo zato što je jbna Serena.

Navijaću protiv nje svakim atomom svog bića, svuda i uvek.

Posted

I ona kad ode biće to olakšanje za svjetski tenis. Generalno su Ameri u posljednje vrijeme preveliki džiberi u tenisu, što publika, što dosta igrača

Posted

Serena je u pravu za dve stvari. Prvo kod couchinga je morao prvo da upozori, pa onda da da opomenu. A on je odmah dao opomenu. I drugo, muskarcima se tolerise mnogo vise nego zenama. Svasta su govorili sudijama i to je prolazilo. Setimo se samo naseg Viktora. Pa i Novak je znao, Janko takodje... a npr pre 7 dana neka dobi opomenu sto ne presvukla majicu koju je pogresno obukla.

Al sve to joj ne daje nikakvo pravo da se onako ponasa. Sramota i za nju i za tenis. Velika igracica, al nula sampionka.

Najvise mi krivo zbig Naomi. Cini mi se da sam bio pored nje mislim da bih imao potrebu da je zagrlim. Umesto da uziva, ona place. Nimalo kriva ni duzna. Jebi se bre Serena!

Posted

Korne

Ali zapravo je problem kod ove treće kazne to što je ona držala banku, što je drobila, drobila pa je na kraju onako zaključila govor rečenicom "ti si lopovčina". Da ga je u afektu nalizala kurcem kapiram da bi ovaj iskulirao, nego je već par minuta trpio njena govna tipa "izvini mi se" i na kraju ona kad je vidjela da ni to ne radi, na kraju je prešla na klasično vrijeđanje, a potom u "saću plačem" defanzivu. 

Posted

Da, Korne, pisao sam o tome. Muski se skidaju goli do pasa, ponekad i u gace. I nista. Nije isti odnos prema polovima, mnogo je primera. Svet je seksisticko mesto. Negde manje,  nehde vise.

Posted
3 hours ago, Timmy said:

Svet je seksisticko mesto. Negde manje,  nehde vise.

Kako da ne .. specijalno u svetu tenisa.

Zato zene na Grand Slam-ovima dobijaju isto para kao i muskarci sa duplo manjom gledanoscu ... i kad neko kaze da bi i tu mozda trebalo da se primene trzisni principi (jerbo Kapitalizam) eto skandala. A ta Serena prva sere o nekoj nejednakosti ... cudno da nikad nije predlozila da se igraju posebni Grand Slamovi pa kom opanci, kom obojci.

Tu prvi Nike pravi neku famu a ukljucuju se US mediji (jao i sada sa Kaepernick-om), Serena Kraljica Majka ... pa i kad je Mcenroe skoro rekao da bi Serena valjda bila 700. na ATP listi eto skandala ... i ona se valjda javila kao "ne uzimajte me u usta, postacu majka" tako neka gluposti

Posted
3 hours ago, Timmy said:

Da, Korne, pisao sam o tome. Muski se skidaju goli do pasa, ponekad i u gace. I nista. Nije isti odnos prema polovima, mnogo je primera. Svet je seksisticko mesto. Negde manje,  nehde vise.

Korne je dobila opomenu zato što je presvlačila majicu na terenu,na klupi može da radi šta hoće,jedna naša je menjala donji veš .

Verovatno bi istu opomenu dobio i muški,nisam video da neko to radi u toku gema ali pretpostavka

E sada šta bi bilo da je Serena muško (kažu da nije) možemo da nagađamo .Nije isto finale gren slema kada je sve ozvučeno i pod reflektorima i nekog turnira u Estorilu gde se bruka Troicki.Doduše Viktor je bio u pravu to je shvatio i sudija ali je hteo da istera svoje . Šta bi napravila Serena da je lopta 2x tupnula plus out i reket u vazduhu a poen dobije protivnik kao onomad što su zezali Novak ,ne smem da pomislim 

Posted

mene najviše nervira to njeno "ja sam majka, gledajte u mene i divite se"

Tolike majke u svetu sporta, i života, pa se ne busaju time

Posted

navikao medjed da mu se podari da pobedi po svaku cenu jerbo je crn.

trebalo ga nogom u dupe i diskvalifikovati da je sudija imao bar jedno mudo.