nisam ja Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Sacam gledo snimak, zaspo sinoć pravednički. Kakav spoiled brat. Ža mi osake da joj ova ovako ukrade šou. Publika glupa, po običaju. Osakine izjave su da se upiškiš.
April Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Serena svoj frust izvesno vuče od onog Vimbldona na kom su svi upadljivo navijali za novu, mršavu i belu Mašu koja je tada stvarno i dobila. Mislim da je prošlo 14 godina i da je Maši otada dala tek nekoliko setova. Ona ne prihvata ono što su pre nje u tišini prihvatili Navratilova, Seleš, Lendl, Eš i Đoković, da je marketing brutalna istina licemernog društva u kom se na sva usta kenja o ravnopravnosti i jednakim šansama za sve, ali malo više voli lepši, strejtiji, belji i zapadniji. Dobro se sećam kako smo svi držali fige Kris Evert protiv Martine, ja prvi: em uvek navijaš za slabije, em je bila tako jebozovna. Ima tome preko trideset godina i evo, ništa se ne menja, niti sluti na promenu. Serena je zaslužila pravo da o toj nepravdi govori javno, samo je juče promašila mesto i vreme za to; Naomi je jednostavno bila bolja, finale jednog slema nije trenutak za pokazivanje mišića i utvrđivanje statusa GOAT-a kod sudija, makar to bio i sujetni kreten poput Ramosa.
Filozof manijak Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 ali od svega , on je izvadio sexizam kao argument
burekdzija Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Kad je McEnroe rantovao po terenu, mogao je jos pistolj da se unese u avion. Malo je vode proteklo od tada... Neka lepo uvedu da ai bude sudija. Svaka lopta hawkeye, 25 sekundi je 25 sekundi, razbijes reket, kenjas, opomena. Pa ako hoce da se bune loptaci preko mreze, nek pisu change request zloj, rasistickoj i seksistickoj neuralnoj mrezi.
levi Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 2 hours ago, Max Morlock said: Glede Matsa, pička oportunistička gusla o tome da je kao sudija trebalo da smiri "majku, ženu, kraljicu" a pre samo 10ak dana ceo svet se zdušno ispišao po Lajaniju koji je tetošio onog mutant Grka... pa onda znači da su u pravu da se u muškom tenisu titra svakom random razmaženom klincu, a ženskom Goatu se za manje stvari uzima gem u finalu GS
nisam ja Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Ja sam već otpratio ciaru na instagramu što se ložila na serenin show. A ciara je najbolja riba u univerzumu.
renne Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 pa onda znači da su u pravu da se u muškom tenisu titra svakom random razmaženom klincu, a ženskom Goatu se za manje stvari uzima gem u finalu GSKoje manje stvari?I to joj je bio treći prekršaj, a ne prvi?
Arkadija Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Na youtubu prinalazim samo svađu. Šta je prouzrokovalo ovo? Koučing ili razbijanje reketa? Ali bre, ona nije normalna. Ovde ništa seksistički ili rasistički. Meni bar tako deluje. Jbt, u jednom momentu ona vrišti da ima dete!!!! Svašta, I na kraju se pobednica izvinjava što je pobedila
renne Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Koučing je sve izazvao Edit: naravno da nije ništa rasistički
levi Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 prvo dva koučinga, pa razbijanje reketa zbog opomene, pa mu je rekla mu je da je lopov jer joj je uzeo poen, a onda joj on uzeo gem :d možeš misliti sudija lopove, šta sve inače govore sudijama, mogao je da iskulira i da proba da smiri situaciju mada ona svakako nije imala nameru da se smiri, brzo bi to bilo gotovo i bez Ramosove intervencije
Zli Gli Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Ovo zadnje je poenta, i da joj nije uzeo gem nasla bi ona drugi nacin da napravi sranje. Debilka je od pocetka karijere, tuzno je sto je izdominirala deceniju i jace samo zato sto je fizicki duplo jaca od konkurencije.
stoka Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Generalno, sudije u tenisu dozvoljavaju teniserima da im se obraćaju kao da su sa njima ovce čuvali, malo je tu respekta ... Ramos je postupio po pravilima, e sad što druge sudije ćute na iživljavanje tenisera, to je njihov problem ...
Arkadija Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Naravno da ima rasprava sa sudijama, svako može da smatra da nešto nije pravedno u njegovu korist, ali ovo divljanje koje traje 5-7 minuta, ja još ne videh u tenisu. A pamtim i Mekinroove izlive besa, i ono šutiranje stolice na kojoj sedi pomoćni sudija, i skorašnji incident kada je Šapovalov pogodio/gađao sudiju lopticom,
nisam ja Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Tuga. Ispičkala je ova mala koja se nije ni rodila kada je serena započela pro karijeru. Još se izvinila što je pobedila. Mislim nije mi jasno kako je mala japanka ako joj je otac haićanin, ali nvm. Razlike u metalitetu su dijametralne. Digla je onaj pehar iznad glave sve srameći se. A serenin box pun wallmart ratsa.
Recommended Posts