Jump to content
IGNORED

Yues open 2018

Cash

Recommended Posts

Posted

Mats se i dalje pravi blesav i sve relativizuje ... Koji je njegov problem ...?

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

132

• Tsai

87

• Nesh

83

• nisam ja

71

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kukavni Mats Vilander stavlja gotovo u istu ravan sudiju i Serenu (oboje su krivi).

Simfonija jadnosti. 

Posted

Serenu kad neko nalupa svako joj je kriv osim nje same, nije ovo prvi put da se desava nesto slicno. Mizerija.

Posted

Sudija razbio, a ovaj kaze trebalo je da joj objasni, bla, bla...

Posted

Svaka cast Osaki.Razmontirala ju je.Steta sto debili upropastise sve,publika je kao pustena sa lanca.Seljacine neopevane.Treba Serena da se izvini Ramosu,ali taj film necemo gledati.Bajinu svaka cast,mozda je i najzasluzniji za titulu.

Vilander jede govna po obicaju.

Posted

Kaže Mats danas po podne kako se ne bi iznenadio da Serena igra i do pedesete, toliko je dominantna, reče ...

Gluposti! Možeš tako, kao i Federer, kad preskačeš pola sezone, tankiraš se, igraš maltene samo gren-slemove ...

Nema, batice, Serena više nije kompetitivna, Fedeks takođe, Nadal je rasturen, Marej je već rekreativac ...

Ovo ne bih rekao pre šest meseci, ali Nole je tu jedini koji je u nekom novom uzletu, njemu se sad ponovo sve otvara i onih Fedeksovih 20 titula sad uopšte nisu daleko ...

Posted

Barbari svaka cast,ne samo sto joj haljina stoji savrseno,nego sto lepo rece da je Ramos potpuno u pravu.Ne slihta se Sereni kao ljiga preko puta nje.

Posted

pa rekao je i Mats je sudija u pravu, ali je tačno i da nije dobro ishednlovao situaciju. njegov posao je  da smiri igrače i da omoući da se normalno igra,  a ne da ih turira kad su već nervozni

Posted
12 hours ago, Nesh said:

Slusali smo razlicite Matse? :D

Cini mi se da je rekao da se stari Novak vratio, nisam cuo da je rekao da je Delpo favorit. Mozda sam propustio (mada ne cujem dobro sta govori u originalu, mozda i ovi Banjci i Pesikani prevode kako im se cefne :D) I uopste ovih dana je bas nahvalio Djoleta. 

Opasan je Delpo, ovo mu je jedini GS na kome je pobedio, moze da bude svasta.

Kvote (maxbet): Delpo 2.70, Djole 1.45,

Niste slušali različite Matse - isto govno kao i uvek - "samo" je reterirao u onom poslednjem delu, na samom kraju emisije. Tada se namrštio i izobličio, kao dupe od babuna, i konstatovao da DelPotro može da iznenadi, jer se potpuno oporavio a Nadal i Novak umeju da zaribaju u petom setu. (A što Novak nije uopšte igrao peti set na ovom SFRJesopenu, nema veze). Prevod sa sajta JUgosporta je bolji od brzopoteznog Bakija Banjčevića (varijacija=raznivrsnost, na ravno i digitalni mediji=internet, naravno i tako dalje). Inače se i Barbara mrštila čim je uzela Novaka u usta. Normalni impuls u poštenog Srbina je da umlati Matsa na mestu a da nežno vodi ljubav s Barbarom. I to je to. 

Novak dobija DelPotra s 3-1. Delpi je gledao ovo Novakovo polufinale i utronjavao se. Svi cvikaju. Argentinac je stara mušterija. Grič nije vezao šal preko sakoa, već džemper. Ali, on ima popust u radnjama za hemijsko čišćenje. Ili su to odela za jednokratnu upotrebu, od pirinčane rafije, pa se bacaju posle upotrebe. Kao dnevna meka sočiva.

Večeras u ženskom finalu prisustvovali smo krađi. Bilo je normalno što je publika bila za Serenu. Pa, bila je i za Agasija kada je izgubio poslednje gremslem finala protiv tada još mladog Dederera. I malo mu je falilo da preokrene. Sada vole Dederera a vole i Serenu. E, ali koučing je sankcionisan, a dug jezik Serene kažnjen. Fuj sudac. I sada se opravdava ili prećutkuje iliracionalizuje prekršaj Patrikumoglua, kao, može, jer je Serena flekava kao ličnos'. Ne valja to. Pravda za seksi Serenu.

Posted
47 minutes ago, levi said:

takva je Osaka inače, a i ne zna dobro engleski, normalno je da pogubljena :)

rekla bih da si ovo zakljucio na osnovu toga sto je japanka, nisi je cuo. ona zivi u americi od trece godine. 

Posted

Od treće je u Americi, a ne zna engleski?! Koji je sad pa njen problem ...?! 

Posted

lepo priča ali je  drma trema. a i to je normalno

Posted (edited)

Serena je jedna epska kravetina, i pre nego što neko kaže "velika šampionka" - i to ću da opovrgnem jer veliki šampioni ne rade ovakve stvari. Dođeš mi izvinjenje! Ja imam ćerku, zbog nje nikad ne bi varala! A na kzš: Ja se borim za ženska prava! Nije ona baš čista.

Govorio sam isto posle ovog: 

A nije da nije imala sličnih ispada. Glupačetina bahata.

Edited by Mil@n
Posted (edited)
12 minutes ago, Mil@n said:

Serena je jedna epska kravetina, i pre nego što neko kaže "velika šampionka" - i to ću da opovrgnem jer veliki šampioni ne rade ovakve stvari. Dođeš mi izvinjenje! Ja imam ćerku, zbog nje nikad ne bi varala! A na kzš: Ja se borim za ženska prava! Nije ona baš čista.

Govorio sam isto posle ovog: 

A nije da nije imala sličnih ispada. Glupačetina bahata.

Haha, ovo večeras kao neki dejavu, čak isti supervizor i ova plavuša što trčkara za njim  ...

Jednostavno, Serenica smatra da je US Open njen turnir, njena publika i tako to, pa mora malo i sudije da budu u tom fazonu ...

Da je ova linijska sutkinja, koja je inače potpuno ispravno dosudila prestup, bila pametna pa da je privatno tužila zbog pretnji i pretrpljenog stresa zatraživši dva miliona dolara naknade ...  Jbg, nije ti svejedno kada ti ovako robustna žemska ljutito prilazi i to sve preteći reketom ... 

Edited by stoka