Cash Posted September 8, 2018 Author Posted September 8, 2018 Placi mala plači. Naomi servira za svoju prvu GS titulu ajdeeee
SNARC Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 Sudija rasistička i šovinistička stoka A i naprednjak je..Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
Max Morlock Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 Ovaj naš idiot: "Serena igra za čistu desetku"...A Osaku tako očigledno zabole da vrati lopticu...Da vidimo sad tu igru za 10...Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Grandilof Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 Napred Osaka, 'oce da jos upropaste prvi GS.
Max Morlock Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 Tako je malaaaaa!!!Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Zli Gli Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 (edited) Preti sudiji prstom, bravo. Lepo sumirana karijera u par minuta. Osaka kraljica, odigrala vrhunski mec. Steta sto ce ovaj njen uspeh proci u jos vecoj senci nego Delpova pobeda sinoc zbog predaje Nadala, zbog drame ove odvratne kvazi sampionke, ali boli je bas. Edited September 8, 2018 by Zli Gli
simetrije Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 U drugoj godini srednje škole na hodniku je jedan miran momak, nakon serije dobijenih pretnji, nokautirao nasilnog šabana jednim udarcem. Život u Srbiji naučio me je tome da će ta scena biti jedina direktna demonstracija pravde koju sam video. Sve do večerašnjeg meča.
Fakundo Sava Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 Serenu suspendovati na godinu dana bez publike Bravo Naomi
Timmy Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 Ali kako je hladnokrvno reagovala na Serenina sranje.. U tim trenucima je bilo jasno da uzim ovo i pomislio sam da gledam buducu veliku sampionku. Ali mnogo je oneslam woman poslednjih godina, pa ne bih bas prererivao sa prognozama, ali veliki potencijal je svakako tu.
Recommended Posts