Jump to content
IGNORED

Yues open 2018

Cash

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Tsai said:

Jel on ikad reko za neko finale da je novak favorit? Pa jebem li mu sve zivo i mrtvo vise

Ma bre, mats je nas. Karace nas evita peron. 

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

132

• Tsai

87

• Nesh

83

• nisam ja

71

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

A kako je Đovaku počela ova sezona, ko bi se nadao da će do kraja imati realne šanse da uzme 2 GS....

edip: 

Ma bre, mats je nas. 

Najbolji Đovakov jinxer :D

Edited by Filozof manijak
Posted
56 minutes ago, Timmy said:

Mislim da su realne kvote. Ima Novak oko 2/3 sanse, Delpo 1/3. 

Ma kvote su realne, voleo bih ja da je vise na Delpa, pa da poguram Djoleta nekom uplaticom na Delpa. :D

Stavicu nesto sigurno, videcemo da li ce biti dovoljno az Djletovu pobedu. :D

Posted
2 hours ago, Nesh said:

Slusali smo razlicite Matse? :D

Cini mi se da je rekao da se stari Novak vratio, nisam cuo da je rekao da je Delpo favorit. Mozda sam propustio (mada ne cujem dobro sta govori u originalu, mozda i ovi Banjci i Pesikani prevode kako im se cefne :D) I uopste ovih dana je bas nahvalio Djoleta. 

Opasan je Delpo, ovo mu je jedini GS na kome je pobedio, moze da bude svasta.

Kvote (maxbet): Delpo 2.70, Djole 1.45,

Slusao sam ja sa engleskim komentatorom, dakle, bez prevoda. Ni u jednom trenutku nije rekao da je Delpo favorit. Rekao je da Novak ponovo deluje kao da je nepobediv, da se to jos bolje moze videti uzivo kad ste pored terena, da ubija BH DTL udarcima, da je Delpo trenutno mozda jedini igrac koji ima sansi protiv ovakvog Novaka i da on misli da su Delpove sanse ozbiljne i realne, da je Delpo svakako bolji igrac od toga koliko je osvojio i da bi bez povreda imao trofeja, ako ne u rangu sa Velikom Trojkom onda svakako u rangu sa Marejem i Vavrinkom, napomenuo je da je i sam Djokovic posle meca (sto je tacno) rekao da su igraci uvek verovali u Delpa i uvek ga smatrali top 5 igracem. Pricao je o tome da se superzvezdama poput Djokovica ne dopusta da se mirno vrate na vrh i da novinari uvek dizu paniku i postavljaju pitanja hoce li se to uopste desiti, iako je, po njegovom misljenju, karijerna konzistentnost na vrhu koju su Velika Trojica pokazali jedinstven slucaj u istoriji tenisa sto ljudi jednostavno ne razumeju.

Stvar je u tome da se stekao utisak da je vise pricao o Delpu ali to je zato sto je organizacija emisije bila takva da se prvo pricalo o upravo zavrsenom polufinalu pa tek onda o mecu Rafa - Delpo.

Posted
1 hour ago, Nesh said:

Pa kod jedne odluke se nisu slozili oko toga da li je sudija uzviknuo aut, pa Nadal tek onda udario lopticu ili je Nadal odigrao pre nego sto je sudija uzviknuo aut (a nije bio aut, bila je korekcija glavnog sudije cini mi se)...Nadal je tada izgubio poen, a mislio je da treba da bude ponovljen...Ne znam da li na to mislis, ne secam se da je jos nesto bilo, mozda sam propustio...

Oko tog poena i korekcije sudije se sećam, ali kao da je bilo još nečega...

Ovo šta sam pitao dešavalo se u drugom setu.

Nadal je komentarisao da nije u redu i da nije fer, što sam onako pospan doveo u vezu sa  vremenom koje Delpotro uzima kada Rafa treba da servira, ali na snimcima ne pronalazim taj momenat.

Nije više ni važno.

Posted

... Karace nas evita peron. 

Zavaliće nam trojku u tri seta Manu Đinobili... [emoji33]

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Posted
42 minutes ago, Max Morlock said:

Zavaliće nam trojku u tri seta Manu Đinobili... emoji33.png

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Nemoj to, seti se proslogodisnjeg finala eurobasketa :D

Posted

Ne gotivim ne znam koliko ni ovu Osaku ali neka izdrzi protiv hordi zla, samo polako i pun gas...

Posted

nisam gledao zenski tenis jedno pet godina, ovo je ludilo kakvih poena ima :hail: