Max Morlock Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 E živote, sve je sinoć bilo idealno...taman dovezo klinca s treninga, odgledao kraj Nadala za ovu sezonu skuvao kafu, sve prineo, zavalio se u trosed, s mačkom i.. Sledeće što čujem je "...drugi brejk..." ljigavim glasom Banjca... Dva sata mog života je misteriozno nestalo Sad gledam reprizu, a ovaj samo melje o tome kako je "na žalost Nadal morao da preda..."... Možda je i bolje što sam sinoć prespavao.. [emoji33] Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Micko8 Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 (edited) Ovo je one sided match up osim kada je vetrovito , ocekivano ciscenje, Del Potro bi imao sansu protiv Djokovica u finalu da se igra best of three , ovako sanse su mu nikakve, jedan set u vrh glave. Edited September 8, 2018 by Micko8
iDemo Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 1 hour ago, peralozac said: A ja se patim sa raznim potocima Hvala! Random domacin covek a ne k'o mi, dripci...
Moća Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 Meni frka od Del Potra.Sent from my Le X620 using Tapatalk
renne Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 Matc kaže da je delpo favorit, da ima velike šanseTo je to
Timmy Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 Vama je bila frka i od Milmana Tišina tamo i da na miru ispratimo novu GS tituli
Timmy Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 (edited) I da zakljucimo onu suvisnu racunicu sa kvotama. Na 7 meceva zbirna kvota na Novaka je dogurala do 1.97. A pre turnira je moglo da se igra po kvoti 4. Edit. U finalu je 1.4 na Novaka. Edited September 8, 2018 by Timmy
nisam ja Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 a jel ulažeš sve što si podigao na prethodnom meču? tzv progresija?
Nesh Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 1 hour ago, renne said: Matc kaže da je delpo favorit, da ima velike šanse To je to Slusali smo razlicite Matse? Cini mi se da je rekao da se stari Novak vratio, nisam cuo da je rekao da je Delpo favorit. Mozda sam propustio (mada ne cujem dobro sta govori u originalu, mozda i ovi Banjci i Pesikani prevode kako im se cefne ) I uopste ovih dana je bas nahvalio Djoleta. Opasan je Delpo, ovo mu je jedini GS na kome je pobedio, moze da bude svasta. Kvote (maxbet): Delpo 2.70, Djole 1.45,
renne Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 2 minutes ago, Nesh said: Slusali smo razlicite Matse? Cini mi se da je rekao da se stari Novak vratio, nisam cuo da je rekao da je Delpo favorit. Mozda sam propustio (mada ne cujem dobro sta govori u originalu, mozda i ovi Banjci i Pesikani prevode kako im se cefne ) I uopste ovih dana je bas nahvalio Djoleta. Opasan je Delpo, ovo mu je jedini GS na kome je pobedio, moze da bude svasta. Kvote (maxbet): Delpo 2.70, Djole 1.45, pročitao intervju na sk portalu, ne verujem da izmišljaju
Timmy Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 Moze da bude svasta, al nece biti 3:1 za Novaka
Nesh Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 (edited) 8 minutes ago, renne said: pročitao intervju na sk portalu, ne verujem da izmišljaju Aha, OK, nisam to video. Nocas posle meca je govorio da se stari Novak vratio. Evo nadjoh: Quote Šveđanin smatra da se Đoković potpuno vratio. "Ja mislim da se vratio. Kada ga gledaš uživo kako igra to možeš i da vidiš. Kao neprobojni zid je i nije mi jasno kako ga je pobediti. Jedini ko to može je u čovek finalu (Del Potro). Dobijao je već Novaka, videćemo...", rekao je Vilander. Mats je prokomentarisao i Novak povratak. Mučio se na početku, razmišljao da preskoči Vimbldon i onda je osvojio Gren slem u Londonu i sada igra u finalu Njujorka. "Mediji odmah daju te informacije: 'Aha, Đoković je završio i tako dalje'. Nekako mu (mediji) nismo davali šansu da se vrati, to se dešavalo i sa Delpom. Kada imate superstara poput Novaka morate da reagujete. Novak izgleda nepobedivo, ali u finalu ćemo imati sudar kontra-stilova", kazao je stručni konsultant televizije "Eurosport". B92 Edited September 8, 2018 by Nesh
Recommended Posts