Jump to content
IGNORED

Yues open 2018

Cash

Recommended Posts

Posted

E živote, sve je sinoć bilo idealno...taman dovezo klinca s treninga, odgledao kraj Nadala za ovu sezonu :wicked: skuvao kafu, sve prineo, zavalio se u trosed, s mačkom i.. Sledeće što čujem je "...drugi brejk..." ljigavim glasom Banjca... Dva sata mog života je misteriozno nestalo :dry:

Sad gledam reprizu, a ovaj samo melje o tome kako je "na žalost Nadal morao da preda..."... Možda je i bolje što sam sinoć prespavao.. [emoji33]

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

132

• Tsai

87

• Nesh

83

• nisam ja

71

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Ovo je one sided match up osim  kada je vetrovito  , ocekivano ciscenje, Del Potro bi imao sansu protiv  Djokovica u finalu da   se igra best of three , ovako sanse su mu nikakve, jedan set u vrh glave.

Edited by Micko8
Posted
1 hour ago, peralozac said:

A ja se patim sa raznim potocima :isuse:

Hvala! 

Random domacin covek a ne k'o mi, dripci...

Posted

Meni frka od Del Potra.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted

Matc kaže da je delpo favorit, da ima velike šanse
To je to

Posted

Vama je bila frka i od Milmana :D

Tišina tamo i da na miru ispratimo novu GS tituli :)

Posted (edited)

I da zakljucimo onu suvisnu racunicu sa kvotama. Na 7 meceva zbirna kvota na Novaka je dogurala do 1.97. A pre turnira je moglo da se igra po kvoti 4.

Edit. U finalu je 1.4 na Novaka. 

Edited by Timmy
Posted

a jel ulažeš sve što si podigao na prethodnom meču? tzv progresija?  :laugh:

Posted
1 hour ago, renne said:

Matc kaže da je delpo favorit, da ima velike šanse
To je to

Slusali smo razlicite Matse? :D

Cini mi se da je rekao da se stari Novak vratio, nisam cuo da je rekao da je Delpo favorit. Mozda sam propustio (mada ne cujem dobro sta govori u originalu, mozda i ovi Banjci i Pesikani prevode kako im se cefne :D) I uopste ovih dana je bas nahvalio Djoleta. 

Opasan je Delpo, ovo mu je jedini GS na kome je pobedio, moze da bude svasta.

Kvote (maxbet): Delpo 2.70, Djole 1.45,

Posted
2 minutes ago, Nesh said:

Slusali smo razlicite Matse? :D

Cini mi se da je rekao da se stari Novak vratio, nisam cuo da je rekao da je Delpo favorit. Mozda sam propustio (mada ne cujem dobro sta govori u originalu, mozda i ovi Banjci i Pesikani prevode kako im se cefne :D) I uopste ovih dana je bas nahvalio Djoleta. 

Opasan je Delpo, ovo mu je jedini GS na kome je pobedio, moze da bude svasta.

Kvote (maxbet): Delpo 2.70, Djole 1.45,

pročitao intervju na sk portalu, ne verujem da izmišljaju

Posted

Moze da bude svasta, al nece biti :D

3:1 za Novaka :fantom:

Posted (edited)
8 minutes ago, renne said:

pročitao intervju na sk portalu, ne verujem da izmišljaju

Aha, OK, nisam to video. Nocas posle meca je govorio da se stari Novak vratio. Evo nadjoh:

Šveđanin smatra da se Đoković potpuno vratio. 

"Ja mislim da se vratio. Kada ga gledaš uživo kako igra to možeš i da vidiš. Kao neprobojni zid je i nije mi jasno kako ga je pobediti. Jedini ko to može je u čovek finalu (Del Potro). Dobijao je već Novaka, videćemo...", rekao je Vilander. 

Mats je prokomentarisao i Novak povratak. Mučio se na početku, razmišljao da preskoči Vimbldon i onda je osvojio Gren slem u Londonu i sada igra u finalu Njujorka. 

"Mediji odmah daju te informacije: 'Aha, Đoković je završio i tako dalje'. Nekako mu (mediji) nismo davali šansu da se vrati, to se dešavalo i sa Delpom. Kada imate superstara poput Novaka morate da reagujete. Novak izgleda nepobedivo, ali u finalu ćemo imati sudar kontra-stilova", kazao je stručni konsultant televizije "Eurosport". B92

Edited by Nesh