Jump to content

Yues open 2018

Featured Replies

E živote, sve je sinoć bilo idealno...taman dovezo klinca s treninga, odgledao kraj Nadala za ovu sezonu :wicked: skuvao kafu, sve prineo, zavalio se u trosed, s mačkom i.. Sledeće što čujem je "...drugi brejk..." ljigavim glasom Banjca... Dva sata mog života je misteriozno nestalo :dry:

Sad gledam reprizu, a ovaj samo melje o tome kako je "na žalost Nadal morao da preda..."... Možda je i bolje što sam sinoć prespavao.. [emoji33]

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Ovo je one sided match up osim  kada je vetrovito  , ocekivano ciscenje, Del Potro bi imao sansu protiv  Djokovica u finalu da   se igra best of three , ovako sanse su mu nikakve, jedan set u vrh glave.

Edited by Micko8

1 hour ago, peralozac said:

A ja se patim sa raznim potocima :isuse:

Hvala! 

Random domacin covek a ne k'o mi, dripci...

Nisikori nije imao cak ni sansu.

Meni frka od Del Potra.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

+1

Matc kaže da je delpo favorit, da ima velike šanse
To je to

Vama je bila frka i od Milmana :D

Tišina tamo i da na miru ispratimo novu GS tituli :)

I da zakljucimo onu suvisnu racunicu sa kvotama. Na 7 meceva zbirna kvota na Novaka je dogurala do 1.97. A pre turnira je moglo da se igra po kvoti 4.

Edit. U finalu je 1.4 na Novaka. 

Edited by Timmy

a jel ulažeš sve što si podigao na prethodnom meču? tzv progresija?  :laugh:

Da, o tome je bilo rec.

1 hour ago, renne said:

Matc kaže da je delpo favorit, da ima velike šanse
To je to

Slusali smo razlicite Matse? :D

Cini mi se da je rekao da se stari Novak vratio, nisam cuo da je rekao da je Delpo favorit. Mozda sam propustio (mada ne cujem dobro sta govori u originalu, mozda i ovi Banjci i Pesikani prevode kako im se cefne :D) I uopste ovih dana je bas nahvalio Djoleta. 

Opasan je Delpo, ovo mu je jedini GS na kome je pobedio, moze da bude svasta.

Kvote (maxbet): Delpo 2.70, Djole 1.45,

2 minutes ago, Nesh said:

Slusali smo razlicite Matse? :D

Cini mi se da je rekao da se stari Novak vratio, nisam cuo da je rekao da je Delpo favorit. Mozda sam propustio (mada ne cujem dobro sta govori u originalu, mozda i ovi Banjci i Pesikani prevode kako im se cefne :D) I uopste ovih dana je bas nahvalio Djoleta. 

Opasan je Delpo, ovo mu je jedini GS na kome je pobedio, moze da bude svasta.

Kvote (maxbet): Delpo 2.70, Djole 1.45,

pročitao intervju na sk portalu, ne verujem da izmišljaju

Moze da bude svasta, al nece biti :D

3:1 za Novaka :fantom:

8 minutes ago, renne said:

pročitao intervju na sk portalu, ne verujem da izmišljaju

Aha, OK, nisam to video. Nocas posle meca je govorio da se stari Novak vratio. Evo nadjoh:

Šveđanin smatra da se Đoković potpuno vratio. 

"Ja mislim da se vratio. Kada ga gledaš uživo kako igra to možeš i da vidiš. Kao neprobojni zid je i nije mi jasno kako ga je pobediti. Jedini ko to može je u čovek finalu (Del Potro). Dobijao je već Novaka, videćemo...", rekao je Vilander. 

Mats je prokomentarisao i Novak povratak. Mučio se na početku, razmišljao da preskoči Vimbldon i onda je osvojio Gren slem u Londonu i sada igra u finalu Njujorka. 

"Mediji odmah daju te informacije: 'Aha, Đoković je završio i tako dalje'. Nekako mu (mediji) nismo davali šansu da se vrati, to se dešavalo i sa Delpom. Kada imate superstara poput Novaka morate da reagujete. Novak izgleda nepobedivo, ali u finalu ćemo imati sudar kontra-stilova", kazao je stručni konsultant televizije "Eurosport". B92

Edited by Nesh