Tsai Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 1 minute ago, James Marshall said: Rufen zi ject an Ich waarte
Timmy Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Razlika u klasi je očigledna. Novak igra na 50% i lagano ga dobija. Kao sto sam pisao za vreme meca sa Marinom, onakav kvalitet obojice nije dovoljan za Novaka.
Lancia Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Djokovic osvajao poene i za sebe i za Nisikorija, srecom vise za sebe.
Jeremija Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 (edited) 9 minutes ago, James Marshall said: đasvi mi se ova e-date reklama, vrati me u doba kad se gledao DSF noćom, sitni sati i erotske reklame na sportskim kanalima Jel' se i ti sećaš, pre jedno petnaestak godina? Imali su neku (striptease) nagradnu igru sa Bettie Ballhaus... Edited September 7, 2018 by Jeremija
James Marshall Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Just now, Jeremija said: Jel' se i ti sećaš, pre jedno petnaestak godaina? Imali su neku (striptease) nagradnu igru sa Bettie Ballhous... Ču petnaest, mislim da sam tu gledao kad je Favr uzeo Superboul protiv Nju Inglanda, januar 97. ako se ne varam
Jeremija Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Just now, James Marshall said: Ču petnaest, mislim da sam tu gledao kad je Favr uzeo Superboul protiv Nju Inglanda, januar 97. ako se ne varam Zar je toliko prošlo, au kako smo matori...
James Marshall Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Just now, Jeremija said: Zar je toliko prošlo, au kako smo matori... A jbg, tad jedino što je šljakalo kao prozor u svijet su bili tanjiri i Astra satelit, i free kanali - Eurosport i DSF. Tad sam se na snuker navukao I ona matora Lilo ili kako se zvala, što je imala erotsku emisiju na Voxu petkom uveče, tad je imala 60 godina i kilo kreča, kao majka Zorane Mihajlović je izgledala
Kreator Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 1 minute ago, James Marshall said: A jbg, tad jedino što je šljakalo kao prozor u svijet su bili tanjiri i Astra satelit, i free kanali - Eurosport i DSF. Tad sam se na snuker navukao I ona matora Lilo ili kako se zvala, što je imala erotsku emisiju na Voxu petkom uveče, tad je imala 60 godina i kilo kreča, kao majka Zorane Mihajlović je izgledala za podsećanje.
iDemo Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 1 hour ago, Random said: Suši za ručak ide glatko, al kvalitetna govedina za večeru malo teže. Ajmo! iDemo, tenis na SBS... Svaka im čast Sent from my SM-G950F using Tapatalk Hvala, hvala! . A ja sedim ovde i citam... E, sirotinjo i bogu si teska...
Kreator Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 E sada već opako smaraju sa ubacivanjem Nadalovih izjava dok traje meč.
Recommended Posts