Kreator Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 1 minute ago, borris_ said: To nije moj Rafa :( ušao čovek u godine, šta ćeš.
Lancia Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Just now, nisam ja said: Del potro je najbolji čova na turu. Bez premca.
Kreator Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 1 minute ago, nisam ja said: Del potro je najbolji čova na turu. yess. strašno mi žao što su ga tako uništile te povrede. ako neko zna kako je sada rafi to je on.
189- Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 2 minutes ago, Tsai said: :( Kolko je ozbiljna povreda? cenim da je zavrsio sezonu nevezano koliko je ozbiljna povreda.
ducca Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Kad se setim samo kvote 12 da Delpo osvaja USO i svoje lenjosti da se prošetam do obližnje kockarnice...
Cash Posted September 7, 2018 Author Posted September 7, 2018 1 minute ago, ducca said: Kad se setim samo kvote 12 da Delpo osvaja USO i svoje lenjosti da se prošetam do obližnje kockarnice... Resice ga Nole rutinski
nisam ja Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Ep u nedelju. Nadam se da njolo ima so čim ovog da reši. Realno najtežeg je dobio u finalu.
James Marshall Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 (edited) Edit gr Edited September 7, 2018 by James Marshall
Zli Gli Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Da li Federer, Nadal i Serena mogu da izgube a da se ne ispostavi pre ili kasnije da su igrali povredjeni ili se povredili tokom meca ili tako nesto slicno? Neverovatno nesto, kakvo jedenje govana, ovaj komentator na ES je tezak debil. Sram da bude Delpa sto je popisao spanskog cigu toliko da je morao da preda kad je video da nema leba od povratka jer ovaj bije ko sveti Ilija.
iDemo Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 2 minutes ago, Zli Gli said: Da li Federer, Nadal i Serena mogu da izgube a da se ne ispostavi pre ili kasnije da su igrali povredjeni ili se povredili tokom meca ili tako nesto slicno? Neverovatno nesto, kakvo jedenje govana, ovaj komentator na ES je tezak debil. Sram da bude Delpa sto je popisao spanskog cigu toliko da je morao da preda kad je video da nema leba od povratka jer ovaj bije ko sveti Ilija. +101
Timmy Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Od starta se videla da Rafa nije svoj. Zurio konstantno, delovao pogubljeno, plus to koleno... jbga, mogao je biti odličan mec.
Timmy Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Kakis Gli, nije Rafa takav. Veliki borac, stalno izgara... Ovo mu je tek treca predaja na nekom GS turniru.
Random Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Suši za ručak ide glatko, al kvalitetna govedina za večeru malo teže. Ajmo! iDemo, tenis na SBS... Svaka im častSent from my SM-G950F using Tapatalk
Recommended Posts