Jump to content
IGNORED

Yues open 2018

Cash

Recommended Posts

Posted
42 minutes ago, Timmy said:

Osaku nisam gledao al mi drago zbog nje. Ima ona budućnost.

Mozda finale bude i interesantno. 

Osaku trenira Saša Bajin koji poznaje Serenu u dušu :D. Ide finale u tri seta 

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

132

• Tsai

87

• Nesh

83

• nisam ja

71

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
crna čokolada vazda bolja od mlečne :fantom:

A tek crna s rižom... :wicked:

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Posted
13 hours ago, Tsai said:

Jesam ja jedina osoba na forumu koja navija za Serenu? 

Naravno da nisi. Mada je meni više sve to fascinantno zato što Serena u ovim godinama, u ovom stanju (20-tak kila viška), i ovoliko brza i dalje dominira ženskim tenisom, što možda i najbolje govori o kvalitetu pomenutog.

Posted
crna čokolada vazda bolja od mlečne :fantom:
To u umerenim kolicinama aj ti pojedi dva kila crne odjednom.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted
5 hours ago, Timmy said:

Pa ja nusam bas navijac, ali gajim ogromno postovanje prema velikoj sampionki. A to se menjalo kroz godine, ranije nisam mogao da je pogledam i bas dam navijao za Kim, Zastin, Anu i ostale rivalke. 

Al kad vidis kako za 1h u polufinalu samelje protivnicu (a jos nije skroz oporavljena od povrede) ne mozes a da nemas sportsko postovanje i divljenje. 

Pa ona prethodnih nekoliko godina nikad nije spremna,pred svaki turnir srećna je što uopšte igra,kada dođe do finala ne veruje kako je to postigla,pa je čak trudna osvojila AO ,jeste da je drugi mesec ali moralo je da se naglasi .Teatralnost i dramaturgija uz po koju suzu na svakom meču.Sportsko poštovanje prema njoj imam ali divljenje teško  

Posted (edited)

Teatralnost ne iskljucuje cinjenicu da je ogromna velicina. A koliko je Novak imao kenjkanja kroz karijeru, Rafa trecinu turnira ne igra, Marej se raspao... Nije ona jedina, vrhunski tenis melje telo 

Edited by Timmy
Posted (edited)

Zapravo ono sto mi je najdraze u vezi nje je sto shije zenskog Federera po broju GS, voleo bih da se jos vise odlepi

Hoce biti polufinala i finale na rtsu ili i dalje samo eurosport? 

Edited by Tsai
Posted
23 minutes ago, Tsai said:

Zapravo ono sto mi je najdraze u vezi nje je sto shije zenskog Federera po broju GS, voleo bih da se jos vise odlepi

Hoce biti polufinala i finale na rtsu ili i dalje samo eurosport? 

Word.

na početku mog pojačanog praćenja tenisa, kad smo™ imali Jecu i Anči, a ja bio mlad i naivan u svojim ranim tridesetim, Serona mi je čak išla na živce, ne samo zbog fizičke sličnosti sa Uruk-Haiom (po građi, prvenstveno), nego i što sam je vidio kao nepremostivu prepreku za ove naše...

poslije sam ukapirao da je ona tu, zapravo, da ispravi kosmičku nepravdu po kojoj je Štefica umalo (p)ostala najuspješnija GS-erka svih vremena - što bi bilo žalosno ako se zna na koji je način njena glavna protivnica sklonjena iz jednačine...

Posted

Sve u svemu, vrlo objektivno sagledavanje :D

Posted

moja mila Serenica :wub: 

41056488_1842825819171659_30141941970632

mada mi u poslednje vreme ide na živce sa svojim spamovanjem :angry:

Posted

Jedan od brace Brajant™ opasno ubija u paru sa Carapom, uzeli oba GS-a otkako se drugi blizanac povredio.

Posted
6 hours ago, Jeremija said:

Naravno da nisi. Mada je meni više sve to fascinantno zato što Serena u ovim godinama, u ovom stanju (20-tak kila viška), i ovoliko brza i dalje dominira ženskim tenisom, što možda i najbolje govori o kvalitetu pomenutog.

zato sto je fizicki jaca 10x od svojih protivnica. ostale devojke jednostavno nemaju snage da kontrolisu Serenine udarce. to ti ko da ubacis Mayweathera da boksuje s Klickom. izgubice svaki put, bez obzira sto je brzi i ima superiornu tehniku

Posted

Nego, Nadal - Delpo. Vrhunski spektakl u najavi. Kladionice daju Rafi 60% za pobedu, al tu je svasta moguce. Pa i da neko dobije u 3 seta. Ipak, nadajmo se, da ce i zbog tenisa i zbog Novaka, mec otici u peti set. 

Lets go Delpo, lets go