1n54jd3r Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Nije bilo lagano...mnogo razmena od 20+ udaraca...napitak koji se pominje mu je Jeca poslala preko momka za skupljanje loptica u jednoj od pauza...plus u jednoj od pauza med tim mu je dao nesto za nos...za olaksano disanje ili protivu prehlade, ko ce ga znat'
Max Morlock Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Ma samo da mu Šarapova nije doturila... [emoji33]Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Nesh Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 (edited) Sad okrenuh ES 1, snimak pri kraju, treci set 4:3 za Millmana. Edited September 6, 2018 by Nesh
Tsai Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Jesam ja jedina osoba na forumu koja navija za Serenu?
nisam ja Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 ja baš nešto nisam čuo za tu naomi kembel do sada, a evo je ispolamale sve do finala. možda će i ovu milfaču.
Timmy Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 9 hours ago, Tsai said: Jesam ja jedina osoba na forumu koja navija za Serenu? Pa ja nusam bas navijac, ali gajim ogromno postovanje prema velikoj sampionki. A to se menjalo kroz godine, ranije nisam mogao da je pogledam i bas dam navijao za Kim, Zastin, Anu i ostale rivalke. Al kad vidis kako za 1h u polufinalu samelje protivnicu (a jos nije skroz oporavljena od povrede) ne mozes a da nemas sportsko postovanje i divljenje.
Timmy Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Osaku nisam gledao al mi drago zbog nje. Ima ona budućnost. Mozda finale bude i interesantno.
Timmy Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 15 minutes ago, nisam ja said: možda će i ovu milfaču. 1 minute ago, Filozof manijak said: Mmmmmm...Serenica, sreća moja Joj bre, kakav vam je to ukus ☹️
Moća Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Vidi ga ovaj filozof Serenica može al ne može ova naša rialiti zvezda eeee.
Filozof manijak Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 crna čokolada vazda bolja od mlečne
Recommended Posts