freakns Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 neje mu trebo oni break, ali pobedi na kraju ipak...
mlatko Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Pade i Vodenicar, dobar intenzitet odrzao.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
hefaca Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Tri ljute pobede Gazi Nolo sve A eto i zadruge Ostalo ih dve
Micko8 Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 ESPN sumnja u Njoleta i pice koje je dobio iz svoje kutije u kojoj mu je sedelo zence
Mil@n Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Rekoh da će da ga opraši lagano. A sad osveta za meni jedan od najtežih poraza Novaka, najtežih u smislu da je to bio siguran GS jer bi ga u finalu sačekao Čilić - polufinale US opena 2014.
Timmy Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Pa zar se nije osvetio - razbio ga je u svih 10tak meceva posle toga
Filozof manijak Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Zar se ne bojite one čuvene da se istorija ponavlja?
Timmy Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Sad gledam, cak 14 meceva su imali posle toga. I Novak mu dao 4 seta sve ukupno. Ocigledno i on smatra da je trebo da se sveti
Timmy Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 1 minute ago, Filozof manijak said: Zar se ne bojite one čuvene da se istorija ponavlja? Ne bojimo se. Bice isti ishod kao u Madridu prosle godine
Mil@n Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Ista meta isto rastojanje, isti turnir, isto polufinale. Verovatno će i komentatori vući neke paralele... Posle tog poraza sam se žestoko smorio. Gledao sam Delpa malo ovih dana, ne znam da li je iko imao ikad jači udarac od njegovog forhenda, ono nije normalno. Prosto ne znam ko je veće zlo, duracell Nadal ili Delpo sa servom/forhendom i uopšte, dobrom igrom sa linije. Naravno, ako prođe ovog, samo da se na kraju Kei ne osveti njemu za tih 14 poraza
1n54jd3r Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Ako Nole pogodi pravi mix tekucine koju unosi tokom meca, nema zime...Kei moze samo da istakne belu zastavu ili spusti gace...sta mu vise prija
Lancia Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 1 hour ago, Mil@n said: Rekoh da će da ga opraši lagano. A sad osveta za meni jedan od najtežih poraza Novaka, najtežih u smislu da je to bio siguran GS jer bi ga u finalu sačekao Čilić - polufinale US opena 2014. De lagano, sta ti je, da ne bi Jecinog cudotvornog napitka...uzasni su uslovi za igru, normalno protiv ovog kengura bi trebalo da bude tri puta po 6:1. Mrcvarenje od tenisa.
Mil@n Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Just now, Majo said: De lagano, sta ti je, da ne bi Jecinog cudotvornog napitka...uzasni su uslovi za igru, normalno protiv ovog kengura bi trebalo da bude tri puta po 6:1. Mrcvarenje od tenisa. A ne možeš invalida da pobediš 6-1 30 a ne bilo koga u četvrtfinalu GS-a, jbg. Realno je sve bilo pod kontrolom, a da u prvom gemu drugog seta laganu balon brejk loptu nije poslao u mrežu, bilo bi verovatno i brže. Mislim, rezultatski gledano lagano, a napor je svakako evidentan, ali to važi za obojicu.
Arkadija Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Nisam gledala mec i samo po rezultatu bih zakljucila da se Novakova pobeda nije dovodila u pitanje. O kakvom cudotvornom napitku se ovde zbori?
Recommended Posts