Lancia Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 1 minute ago, Tsai said: Nek i ovo ode u 5, nek ide zivot I ja dajem blagoslov.
Timmy Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Nije se Kei povamirio nego Marinu naisle njegovih 10 zutih minuta. Sve cesce mu se desava da jednostavno nestane sa terena
Micko8 Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Mora de je konzumirao slabu hemiju pred ovaj mec.
burekdzija Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Beker komentarise na nemackom eurosportu dok Cilic jebe po spisku: “opa, ovo sam i ja razumeo, znate malo sam se druzio sa jednim Srbinom”.
Timmy Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Ko dobije, bolje da ovakav ne izlazi pred Novaka. Manja sramota predati unapred
Cash Posted September 5, 2018 Author Posted September 5, 2018 Dobija ovo Cilic. Kei na momente deluje ko Zverev
Arkadija Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Kako je moguce da Cilic ni jednom nije dobio opomenu za 25 sekundi. Ovo njegovo serviranje sa beskonacnim tapkanjem loptice, osmatranjem protivnika, otresanjem nogice, traje sigurno duze od dozvoljenog vremena.
Recommended Posts