Jump to content

Yues open 2018

Featured Replies

Duh Vavrinke je presao u Tima

Polufinale se igra tek u petak, odmorice se do tada. Ne volim bas sto ovako bombarduje, tacno deluje da bi mogao do kraja nedelje ovako, kao stan iz najboljih dana

Al umem da izbaksuziram coveka. :laugh:

Svejedno, Rafa se posteno razigrava.

Ovo je potpuno ludilo, a ja jos ludji sto gledam a moram da ustanem za 2 i po sata. Spektakl

11 minutes ago, Tsai said:

Ovo je potpuno ludilo, a ja jos ludji sto gledam a moram da ustanem za 2 i po sata. Spektakl

ja nisam ni otisao na posao kada sam video kako je pocelo.  pomerio sastanak sa 13 na 15h da sigurno stignem. 13:10 kod mene, 10 min do posla. zavrsice valjda. 

kakav poen :hail: šta je sve stigao nadal

Ovo je kompletno ludilo hail.gif

Edit: Dobi Rafa... Baš ga razigrao Tim...

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

:hail:

Šteta što obojica nisu mogli dalje...

Thiem. :Hail:

Epski mec

Mislim da je ovo previse za Nadala, dobice ga Delpo, sveziji je, ovo je bila borba do poslednje kapi krvi bukvalno

kakav mec, strasan mec :hail: 

Strasan mec i opet se autsajder usro protiv Nadala kad je gorelo, klasika. U drugom vratio brejk i ekspresno popusio svoj za 4:6, u trecem 5:3 i totalni raspad, u petom se iscupao dva puta da ne izgubi servis i dogurao do 5:4 u tb ali dzabe... Tuga bas.

Dobro, Rafa je obezbedio finalistu za Nike.

Repriza SF iz prošle godine, kada je meč, osim uzbuđenja u prvom setu, bio jednodimenzionalan.

Vidi sa na Thiemu uticaj svetske klase... Bekhend mu kao kod Federera, a smeč kao kod Djokera :fantom:

1 minute ago, Max Morlock said:

Vidi sa na Thiemu uticaj svetske klase... Bekhend mu kao kod Federera, a smeč kao kod Djokera :fantom:

10 minutes ago, Zli Gli said:

Strasan mec i opet se autsajder usro protiv Nadala kad je gorelo, klasika. U drugom vratio brejk i ekspresno popusio svoj za 4:6, u trecem 5:3 i totalni raspad, u petom se iscupao dva puta da ne izgubi servis i dogurao do 5:4 u tb ali dzabe... Tuga bas.

Sta vam je ljudi. Thiem je odigrao mec karijere, pogodio nenormalne udarce. Ima malo i do onog preko puta. 

Odlican us open, vec sada najbolji gs ove godine.