Fins fleet Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Polufinale se igra tek u petak, odmorice se do tada. Ne volim bas sto ovako bombarduje, tacno deluje da bi mogao do kraja nedelje ovako, kao stan iz najboljih dana
Fins fleet Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Al umem da izbaksuziram coveka. Svejedno, Rafa se posteno razigrava.
Tsai Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Ovo je potpuno ludilo, a ja jos ludji sto gledam a moram da ustanem za 2 i po sata. Spektakl
banecare1 Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 11 minutes ago, Tsai said: Ovo je potpuno ludilo, a ja jos ludji sto gledam a moram da ustanem za 2 i po sata. Spektakl ja nisam ni otisao na posao kada sam video kako je pocelo. pomerio sastanak sa 13 na 15h da sigurno stignem. 13:10 kod mene, 10 min do posla. zavrsice valjda.
Max Morlock Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Ovo je kompletno ludilo Edit: Dobi Rafa... Baš ga razigrao Tim... Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Tsai Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Epski mec Mislim da je ovo previse za Nadala, dobice ga Delpo, sveziji je, ovo je bila borba do poslednje kapi krvi bukvalno
Zli Gli Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Strasan mec i opet se autsajder usro protiv Nadala kad je gorelo, klasika. U drugom vratio brejk i ekspresno popusio svoj za 4:6, u trecem 5:3 i totalni raspad, u petom se iscupao dva puta da ne izgubi servis i dogurao do 5:4 u tb ali dzabe... Tuga bas.
Ras Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Dobro, Rafa je obezbedio finalistu za Nike. Repriza SF iz prošle godine, kada je meč, osim uzbuđenja u prvom setu, bio jednodimenzionalan.
Max Morlock Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Vidi sa na Thiemu uticaj svetske klase... Bekhend mu kao kod Federera, a smeč kao kod Djokera Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Fins fleet Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 1 minute ago, Max Morlock said: Vidi sa na Thiemu uticaj svetske klase... Bekhend mu kao kod Federera, a smeč kao kod Djokera Sent from my BLA-L29 using Tapatalk 10 minutes ago, Zli Gli said: Strasan mec i opet se autsajder usro protiv Nadala kad je gorelo, klasika. U drugom vratio brejk i ekspresno popusio svoj za 4:6, u trecem 5:3 i totalni raspad, u petom se iscupao dva puta da ne izgubi servis i dogurao do 5:4 u tb ali dzabe... Tuga bas. Sta vam je ljudi. Thiem je odigrao mec karijere, pogodio nenormalne udarce. Ima malo i do onog preko puta. Odlican us open, vec sada najbolji gs ove godine.
Recommended Posts