Jump to content

Yues open 2018

Featured Replies

10 minutes ago, Timmy said:

Neko drugi nece uzeti ni set ovoj dvojici. A Nishi moze da drkne komisiju. Novaku je svejedno, mozda malo bolje Marin. 

I meni tako izgleda, no da vidimo.

Novak će već protiv Milmana morati dobro da se oznoji.

7 minutes ago, aram said:

Kakav bre Milman, koji vam je kurac?

Hvala. Da ne kucam isto :D

Nece Milman uzeti vise od 6-7 gemova, potpisujem. 

Sevastova bas dobra, ja je nisam ovaku gledao. Ispade sampionka. 

Danas svi QF mecevi kod zena. 

1 hour ago, Timmy said:

Hvala. Da ne kucam isto :D

Nece Milman uzeti vise od 6-7 gemova, potpisujem. 

Nemoj i ti molim te, da li se secate Cecchinata na RG i Cipiripija u Montrealu. Poludi tako igrac nekad

Cesto dozvoliti minibrejk Izneru znaci pokloniti mu set. Delpo krece sa -1

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

43 minutes ago, Tsai said:

Nemoj i ti molim te, da li se secate Cecchinata na RG i Cipiripija u Montrealu. Poludi tako igrac nekad

Sećamo se i Vimbldona i Sinsinatija. Već  su igrali ove godine i Milman je uzeo tri gema, ne verujem da će ovde uzeti set.

54 minutes ago, Tsai said:

poludeo je noćas, dosta mu je

55 minutes ago, Tsai said:

slucaj ceccinato i slucaj cipiripi uopste nisu za poredjenje, sas cipiripija je tankovo 1/1

Ovaj Milman je tako hladnokrvno proslavio pobedu ,kao da su igrali za kikriki,uglavnom anonimusi posle velike pobede

odmah saogore u svom uspehu,tako da me to malo zabrinjava 

Izner ce uzeti grand slam do kraja karijere, ubedjen sam, i to tako sto ce mu se svi protivnici skloniti i reci "evo ti ga, uzmi, samo nas ne smaraj vise nikad" 

Da nisu usporili podloge, već bi odavno uzeo. Ovako, teško.

To će biti praznik tenisa kad ovaj Izner ode u pemziju. Taj datum treba slaviti. 

4 minutes ago, James Marshall said:

To će biti praznik tenisa kad ovaj Izner ode u pemziju. Taj datum treba slaviti. 

+ zilion bilijardi

Rutinski Delpo. I taj prvi set je drvoseca srecno dobio.