renne Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Kaže mučen bio sav mokar, po prvi put u novijoj istoriji
Arkadija Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Bez zezanja, kad se on oznojio, a nije sklon tome, onda zaista mora da je bila gadna sauna.
renne Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 pa bilo je skoro 70% vlaga kad je Đovak igrao
Tsai Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Budim se, palim telefon i ne verujem. Kako se ovo desilo? Krivo mi je sta ga Djovak nije napeglao, a ovako se malo plasim Chickenero scenarija
Nesh Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Ja pestao da gledam jos u prvom setu na 3:0 za Federera, reko dobice rutinski, sad otvaram kladionicu da vidim kvote, kad ono...
Mil@n Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Sad tek vidim da je deda pukao Odraće Đovak ovog. Bez brige.
Ras Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Dakle, Nadal - Del Potro, ili mislite da će neko drugi biti u SF?
mlatko Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Novaka ce turiti u vecernji? Mislim da ce Delpo-Cilic biti atraktivnije ali Australija... njima vise odgovara nas jutarnji termin Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk Sve sam pomesao, s kim je Cilic? ah, da KeiTo je isto, Japan je izmedju NZ i Aus
Nesh Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 (edited) Krece snimak Millman - Federer na ES2. Verovatno ce to biit nesto skraceno i na preskok, ali sta je tu je, pa ko je propustio... Edited September 4, 2018 by Nesh
Zli Gli Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Masoni nisu dali svom miljeniku da se izblamira sutra protiv naseg Noleta, bedak. Delpo osvaja dominantno a kod zena je sve moguce, samo se nadam da nece Serena jer ne igra nista osim sto dobro servira.
Timmy Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 8 hours ago, Jean-Luc Picard said: Izvinjavam se. Bio si u pravu. I što se tiče dede i penzije i što se tiče onih kvota...ipak je nerealno očekivati da neko na putu do titule igra sa svim projektovanim favoritima u svom delu žreba, a to je bilo neophodno da bih moja računica bila ispravna. Daj jbte, kakvo izvinjenje. Pa forum je, diskutujemo, kenjamo, nagadjamo... Nekad budes u pravu nekad ne.
Timmy Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 5 hours ago, Tsai said: Budim se, palim telefon i ne verujem. Kako se ovo desilo? Krivo mi je sta ga Djovak nije napeglao, a ovako se malo plasim Chickenero scenarija Kako mislis kako, pa deda pemzija 😁 I meni krivo sto nije stigao do Novaka. Ala bi to bio lep ispraćaj u penziju - ne bi deda imao obraza da vise izadje na teren. Ovako cemo ga gledati i sledece sezone kako se blamira u prvim kolima. Da je pametan sutra da objavi fotku sa reketima okacenim u klin. Kad si tako veliki moras da znas kad je kraj.
Timmy Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 3 hours ago, Ras said: Dakle, Nadal - Del Potro, ili mislite da će neko drugi biti u SF? Neko drugi nece uzeti ni set ovoj dvojici. A Nishi moze da drkne komisiju. Novaku je svejedno, mozda malo bolje Marin.
Recommended Posts