Jump to content
IGNORED

Yues open 2018

Cash

Recommended Posts

Posted

Kaže mučen bio sav mokar, po prvi put u novijoj istoriji :cry:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

132

• Tsai

87

• Nesh

83

• nisam ja

71

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bez zezanja, kad se on oznojio, a nije sklon tome, onda zaista mora da je bila gadna sauna.

Posted

pa bilo je skoro 70% vlaga kad je Đovak igrao

Posted

Budim se, palim telefon i ne verujem.

Kako se ovo desilo? 

Krivo mi je sta ga Djovak nije napeglao, a ovako se malo plasim Chickenero scenarija

Posted

Ja pestao da gledam jos u prvom setu na 3:0 za Federera, reko dobice rutinski, sad otvaram kladionicu da vidim kvote, kad ono...

Posted

Sad tek vidim da je deda pukao :lol: 

Odraće Đovak ovog. Bez brige.

Posted

Dakle, Nadal - Del Potro, ili mislite da će neko drugi biti u SF?

Posted

Novaka ce turiti u vecernji? Mislim da ce Delpo-Cilic biti atraktivnije ali Australija... njima vise odgovara nas jutarnji termin

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Sve sam pomesao, s kim je Cilic?

ah, da Kei

To je isto, Japan je izmedju NZ i Aus

Posted (edited)

Krece snimak Millman - Federer na ES2. Verovatno ce to biit nesto skraceno i na preskok, ali sta je tu je, pa ko je propustio...

Edited by Nesh
Posted

Masoni nisu dali svom miljeniku da se izblamira sutra protiv naseg Noleta, bedak. 

Delpo osvaja dominantno a kod zena je sve moguce, samo se nadam da nece Serena jer ne igra nista osim sto dobro servira.

Posted
8 hours ago, Jean-Luc Picard said:

Izvinjavam se. Bio si u pravu. I što se tiče dede i penzije i što se tiče onih kvota...ipak je nerealno očekivati da neko na putu do titule igra sa svim projektovanim favoritima u svom delu žreba, a to je bilo neophodno da bih moja računica bila ispravna.

Daj jbte, kakvo izvinjenje. Pa forum je, diskutujemo, kenjamo, nagadjamo... Nekad budes u pravu nekad ne. 

Posted
5 hours ago, Tsai said:

Budim se, palim telefon i ne verujem.

Kako se ovo desilo? 

Krivo mi je sta ga Djovak nije napeglao, a ovako se malo plasim Chickenero scenarija

Kako mislis kako, pa deda pemzija 😁

I meni krivo sto nije stigao do Novaka. Ala bi to bio lep ispraćaj u penziju - ne bi deda imao obraza da vise izadje na teren.

Ovako cemo ga gledati i sledece sezone kako se blamira u prvim kolima. 

Da je pametan sutra da objavi fotku sa reketima okacenim u klin. Kad si tako veliki moras da znas kad je kraj.

Posted
3 hours ago, Ras said:

Dakle, Nadal - Del Potro, ili mislite da će neko drugi biti u SF?

Neko drugi nece uzeti ni set ovoj dvojici. A Nishi moze da drkne komisiju. Novaku je svejedno, mozda malo bolje Marin.