September 4, 20186 yr Highlights od skoro pola sata. Gotovo svi poeni. Edited September 4, 20186 yr by BlackGeorge
September 4, 20186 yr Mada da budem iskten, ne svidja mi se ovo. Uveren sam da bi ga Novak oduvao i poslao u penziju kako dolikuje. Ovako ce manje da pamti...
September 4, 20186 yr 2 minutes ago, renne said: Kaže deda da nije mogao da diše i da je zato izgubio Suzica mi krenula :(
September 4, 20186 yr 11 hours ago, hefaca said: Cetiri ljute pobede Plavi beton vri Idemo kod dede Ostalo ih tri Cetiri ljute pobede Plavi beton vri Deda je vec utekao Ostalo ih tri
September 4, 20186 yr 35 minutes ago, Max Morlock said: Kad smo već kod 1.02... Reci bar da si stavio to govno u link
September 4, 20186 yr 16 minutes ago, Timmy said: Reci bar da si stavio to govno u link Izvinjavam se. Bio si u pravu. I što se tiče dede i penzije i što se tiče onih kvota...ipak je nerealno očekivati da neko na putu do titule igra sa svim projektovanim favoritima u svom delu žreba, a to je bilo neophodno da bih moja računica bila ispravna.