Kreator Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 (edited) Highlights od skoro pola sata. Gotovo svi poeni. Edited September 4, 2018 by BlackGeorge
nisam ja Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Uvek ima način da ceo svet sazna za tebe za jedan dan.
Max Morlock Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 (edited) Kad smo već kod 1.02... Edited September 4, 2018 by Max Morlock
renne Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Kaže deda da nije mogao da diše i da je zato izgubio
Timmy Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Mada da budem iskten, ne svidja mi se ovo. Uveren sam da bi ga Novak oduvao i poslao u penziju kako dolikuje. Ovako ce manje da pamti...
Timmy Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 2 minutes ago, renne said: Kaže deda da nije mogao da diše i da je zato izgubio Suzica mi krenula :(
freakns Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 11 hours ago, hefaca said: Cetiri ljute pobede Plavi beton vri Idemo kod dede Ostalo ih tri Cetiri ljute pobede Plavi beton vri Deda je vec utekao Ostalo ih tri
Timmy Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 35 minutes ago, Max Morlock said: Kad smo već kod 1.02... Reci bar da si stavio to govno u link
Jean-Luc Picard Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 16 minutes ago, Timmy said: Reci bar da si stavio to govno u link Izvinjavam se. Bio si u pravu. I što se tiče dede i penzije i što se tiče onih kvota...ipak je nerealno očekivati da neko na putu do titule igra sa svim projektovanim favoritima u svom delu žreba, a to je bilo neophodno da bih moja računica bila ispravna.
Recommended Posts