September 2, 20186 yr 28 minutes ago, Jeremija said: Odmarao malo stare koske na toplim morima, ali sam sad tu. Veliki plus za Nits - Adieu Sweet Bahnhof na Hitu Nedelje, sad ću da postavim nešto (iz iste godine) čega sam se naslušao zadnjih dana... opravdano al' se tuku krakati.
September 2, 20186 yr I meni je Tim iznenadjenje. Al sad ide na Rafu, tako da... Kvota na Novaka u sledećem meču 1.02, sad smo na 1.16
September 3, 20186 yr Kako je Delpo isprasio ovog vecitog potencijala, resetovao ga na fabricka podesavanja. Valjda je svima jasno da je Coricev maksimum ovo gde je sad, cak i kad se ovi najbolji povuku. Jednostavno nema nista vrhunsko u njegovoj igri nego je u svemu solidan i to je to. Osvajaju Delpo i ovaj kiborg Sabalenka, reklo bi se.
September 3, 20186 yr Ne kladim se vise, sramota me da kazem koliko sam u minusu od pocetka godine i od pre neki dan sam prelomio i batalio, nadam se ovaj put za sva vremena Okrecem se nekim malim biznisima sa tehnikom i polovnim kolima, uz ovaj poslic u kladionici.
September 3, 20186 yr Author Svaka čast ako si batalio. Ali ipak moram da odigram na Cibulkovu 2.85 se mora izkoristiti. Jel tako @Malvo
September 3, 20186 yr Nishikori prosto melje Kolschreibera, još jedan pokazatelj koliko je Zverev indisponiran na slemovima...
September 3, 20186 yr 8 hours ago, Cash said: Svaka čast ako si batalio. Ali ipak moram da odigram na Cibulkovu 2.85 se mora izkoristiti. Jel tako @Malvo Kako su te navukli 😁
September 3, 20186 yr Novak ima neki problem sa dlanom desne ruke. Mozda zuljevi, mozda mu se dlanovj previse znoje. Kako god vodi s 3:1 Edited September 3, 20186 yr by Arkadija