Lancia Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 28 minutes ago, Jeremija said: Odmarao malo stare koske na toplim morima, ali sam sad tu. Veliki plus za Nits - Adieu Sweet Bahnhof na Hitu Nedelje, sad ću da postavim nešto (iz iste godine) čega sam se naslušao zadnjih dana... opravdano al' se tuku krakati.
Jeremija Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Taman da popune vreme do Ćorića i Del Potra.
Timmy Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 I meni je Tim iznenadjenje. Al sad ide na Rafu, tako da... Kvota na Novaka u sledećem meču 1.02, sad smo na 1.16
Zli Gli Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 Kako je Delpo isprasio ovog vecitog potencijala, resetovao ga na fabricka podesavanja. Valjda je svima jasno da je Coricev maksimum ovo gde je sad, cak i kad se ovi najbolji povuku. Jednostavno nema nista vrhunsko u njegovoj igri nego je u svemu solidan i to je to. Osvajaju Delpo i ovaj kiborg Sabalenka, reklo bi se.
Cash Posted September 3, 2018 Author Posted September 3, 2018 Zli jel se igra danas na Cibulkovu 2.85
Zli Gli Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 Ne kladim se vise, sramota me da kazem koliko sam u minusu od pocetka godine i od pre neki dan sam prelomio i batalio, nadam se ovaj put za sva vremena Okrecem se nekim malim biznisima sa tehnikom i polovnim kolima, uz ovaj poslic u kladionici.
Cash Posted September 3, 2018 Author Posted September 3, 2018 Svaka čast ako si batalio. Ali ipak moram da odigram na Cibulkovu 2.85 se mora izkoristiti. Jel tako @Malvo
Jeremija Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 Nishikori prosto melje Kolschreibera, još jedan pokazatelj koliko je Zverev indisponiran na slemovima...
borris_ Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 8 hours ago, Cash said: Svaka čast ako si batalio. Ali ipak moram da odigram na Cibulkovu 2.85 se mora izkoristiti. Jel tako @Malvo Kako su te navukli 😁
Cash Posted September 3, 2018 Author Posted September 3, 2018 Cibulkova pokazala da nije igracica za velike stvari.
Arkadija Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 (edited) Novak ima neki problem sa dlanom desne ruke. Mozda zuljevi, mozda mu se dlanovj previse znoje. Kako god vodi s 3:1 Edited September 3, 2018 by Arkadija
Recommended Posts