Max Morlock Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Zverev u problemima [emoji3]I Čilić Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Fins fleet Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Bravo mali Ozzie! Pokazi Niku sta je sportista. Dobro je, tenis mozda nece biti isti bez ove trojice, ali nece umreti.
booyaka Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Šteta za malog Australijanca pokazao je retko viđenu srčanost i samo ga je nedostatak iskustva sprečio da trijumfuje danas. Lepo je videti mladog igrača sa takvom energijom i stavom, nadam se da će istrajati i u treninzima, ima štofa da bude veliki igrač.
Tinman Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Sabalenka bez vecih problema prosla Kvitovu, kako stvari stoje ne bi me iznenadilo da igra finale sa Serenom.
hefaca Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Pet ljutih pobeda Vruc vetar us(open)om piri Ostalo ih cetiri Gaske adio, Gaske adio I ko zna...
duda Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Pozdrav sa planine. Loša mi mreža ovdi, uspevam samo LS da ispratim. Zato mi znači kad napišete ponešto, tek da steknem utisak šta se dešava. I da za naziv topika Ali @Cashopravdaj sada taj naslov i piši bre neke dnevne izveštaje za nas bez ulaznica Ajd' ćaos, odoh da čuvam ovce
Max Morlock Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Pet ljutih pobeda Vruc vetar us(open)om piri Ostalo ih cetiri ... Fali ti uvek treći stih u ovoj seriji omaža 10 malih indijanaca/ljutih gusara...Npr.Pet ljutih pobeda Vruc vetar us(open)om piri--> Gaske se okliznuoOstalo ih cetiriEto [emoji6]Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
hefaca Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 4 hours ago, Max Morlock said: Fali ti uvek treći stih u ovoj seriji omaža 10 malih indijanaca/ljutih gusara... Npr. Pet ljutih pobeda Vruc vetar us(open)om piri --> Gaske se okliznuo Ostalo ih cetiri Eto Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Hahahahahaha Pobrinucu se, samo da se Djole pobrine
Zli Gli Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Ko bi rekao da ce Dominik da ovako dominira. za mene prilicno iznenadjujuci rezultat za sad.
Recommended Posts