freakns Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 4 hours ago, Ras said: Rafa već igra sa puno samopouzdanja, dugo je u formi, u nekoliko meseci unazad je izgubio minimalan broj mečeva, osvojio masters u Kanadi nedavno. Da nije tako nema šanse da bi potezao rizične udarce u svakom bitnom trenutku meča sinoć. Takođe, ne jednom je spašavao 0:40. Činjenica je i da je kod te agresivnosti nanizao i više grešaka koje Hačanov nije uspevao da materijalizuje. primer TB 3. seta. Hačanovu kapa dole za prikazano. Gledam ga treći GS zaredom i u svakom od tih mečeva je bio dobar, ali je oba meča u kojima je mogao više, sinoć i na RG protiv Zvereva- gubio. Đoković na W mu nije dozvolio da se razmahne. Kachanov je izgubio u drugom, ne u trecem setu. serviao je na 5-4 za 2-0 u setovima i kada je to zasro, ostalo je bilo ocekivano. Rafa je inace igrao ispod svog proseka. previse laganih lopti je poslao u aut, uopste nije bio u ritmu celi mec...
James Marshall Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Zato što je to Kirjos, jbg. Lud ko konj.
Arkadija Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Ne znam koja reč opisuje stepen nenormalnosti Kirijosa. Sasvim solidan prvi set, koji je deda dobio, a isto je mogao i ovaj drugi. I onda.......raspad sistema.
1n54jd3r Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Ne znam koliki mazohista neko treba da bude da bi navijao za Kirjosa...uzasan mentalitet
Cash Posted September 1, 2018 Author Posted September 1, 2018 Kerber Baš mi je drago sto je ispala, Radwanska 2
nisam ja Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Jel ovu Brabru, iznesu ovako u ovoj pozi? Žena jebeno ne pomera te noge nikad. Rođa uzgaja pojačane zaliske. Svi će oćelaviti, a đovak će imati svoju čeličnu četku.
Ras Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 (edited) 1 hour ago, freakns said: Kachanov je izgubio u drugom, ne u trecem setu. serviao je na 5-4 za 2-0 u setovima i kada je to zasro, ostalo je bilo ocekivano. Rafa je inace igrao ispod svog proseka. previse laganih lopti je poslao u aut, uopste nije bio u ritmu celi mec... Nisam utvrđivao u kom setu je Hačanov izgubio, već sam kao primer naveo tb 3. seta u kome je bilo bar 4 Nadalova udarca koji bi se okarakterisali kao UE (Hačanov je to vratio duplim greškama). Momenat koji spominješ (kod 5:4) mogao bi se okarakterisati kao ključan, ali stoji da su oba naredna seta rešavana u TB, tako da Hačanov je i dalje itekako bio u meču. Rafin problem (osim eventualne povrede o kojoj se govorka) sinoć je bio i servis. Edited September 1, 2018 by Ras
Grandilof Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Kad on nije bio u problemu na GS, bolje pitanje...
Tsai Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Bravo Sousa! Puj bi bio zajebaniji protivnik u osmini. Jos samo da Zverev ispadne
Cash Posted September 1, 2018 Author Posted September 1, 2018 (edited) Gotov je zverev, vidi mu se strah u ocima. Gotov je Sta mu radi Kohli Edited September 1, 2018 by Cash
Recommended Posts