Jump to content
IGNORED

Yues open 2018

Cash

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, freakns said:

Federer opet dnevnu, Njolo nocnu... cudi me da nema outbursta na ppp sada :P

Danas je poslednji put da deda igra u 3. kolu nekog GS turnira :fantom:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

132

• Tsai

87

• Nesh

83

• nisam ja

71

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
1 hour ago, Timmy said:

Kako si povezao to dvoje :)

Ne kazem da nije glavni favotit, meni su tu on i Novak. Delpo iza.. Ali zasto je to postao posle sinocnjeg meca? 

Opako ga je Kačanov razradio. Strašno kidanje, u rangu W polufinala sa Novakom. Sad je spreman na sve. 

Posted
21 minutes ago, April said:

Opako ga je Kačanov razradio. Strašno kidanje, u rangu W polufinala sa Novakom. Sad je spreman na sve. 

Tako ga je i Del Potro razradio na Vimbldonu.

Posted
1 minute ago, Majo said:

Tako ga je i Del Potro razradio na Vimbldonu.

I ja se nadam da se prerano razradio. Koja ptica rano peva...

Posted

Sta mislis da bi izabrao Rafa, laganu pobedu u 3 seta, ili ovako, da ga mali razradi :D

Posted

Ako je verovati Ozmu, razradjivanje...:D

“Ovde na US openu mi je drugačije nego na Rolan Garosu – u Parizu želim da pobeđujem što je lakše moguće, dok mi je ovde potrerban osećaj igranja važnih poena kako bih stekao samopouzdanje. Ova pobeda donosi mi znatno više zadovoljstva nego ona nad Pospišilom. Nisam igrao u Sinsinatiju, tako da ovaj meč možda bude ključ za mene nadalje“, rekao je Nadal. 

Posted

Rafa već igra sa puno samopouzdanja, dugo je u formi, u nekoliko meseci unazad je izgubio minimalan broj mečeva, osvojio masters u Kanadi nedavno. Da nije tako nema šanse da bi potezao rizične udarce u svakom bitnom trenutku meča sinoć. Takođe, ne jednom je spašavao 0:40. Činjenica je i da je kod te agresivnosti nanizao i više grešaka koje Hačanov nije uspevao da materijalizuje. primer TB 3. seta.

Hačanovu kapa dole za prikazano. Gledam ga treći GS zaredom i u svakom od tih mečeva je bio dobar, ali je oba meča u kojima je mogao više, sinoć i na RG protiv Zvereva- gubio. Đoković na W mu nije dozvolio da se razmahne.

Posted
Federer opet dnevnu, Njolo nocnu... cudi me da nema outbursta na ppp sada [emoji14]
Nepravda [emoji41] ne mogu da ga gledam sad Nolo@ [emoji22] Cijonisticka zavera

Danas je poslednji put da deda igra u 3. kolu nekog GS turnira :fantom:
Cenis? Na AO jos moze do druge nedelje lagano, ovisno od zdrebeta. Na RG nece ni igrati, W ima fore za jos 2-3 trofeja (mislim prvenstveno na tacne ako ne bude na pogresnoj polovini [emoji51])

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

One Love, one to go.

Ako prodje danas, sledeca mozda Kerber, pa mozda Sarapova, pa mozda Kvitova i onda mozda Serena [emoji2] Koliko je realno?

Posted

Ne znam za ostale ali realno je da pobedi ovu Keys koja je toliko glupa i nebazdarena da je to strasno za gledati. Ono sto je prosle godine dosla do finala je veliko cudo.

Posted

+1

pa zato

Posted

Nista, i ovo je uspeh s obzirom na formu.

Keys mozda nema kontrolu nad udarcima ali Krunicka cesto popusti emocijama. Precesto odigra preagresivno.

Posted

Mislim da je doslo vreme da svajcarski veteran pocne da posustaje. Lagana pobeda australijanca grckog porekla