Grandilof Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Gledah Bayern juce, smesno ono izgleda, ljudi su stvorili nekih 25 sansi, a ovi bukvalno nisu presli ozbiljno centar, neke trening utakmice deluju ozbiljnije. Mogu da kuliraju opusteno do februara, marta uobicajeno, ove sezone jos i vise.
John Coltrane Posted September 15, 2018 Author Posted September 15, 2018 (edited) Bajern gazi, Herlih leti - mislim da je ovo najbolje sroceno (ukrao sam iz Mozzart liste). Brant na klupi Edited September 15, 2018 by John Coltrane Hajko Herlih napolje
John Coltrane Posted September 15, 2018 Author Posted September 15, 2018 Penal cist ko suza, al i to je dzabe.Sent from my iPhone using Tapatalk
Miljenko Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Cist penal. Ovo ponavljanje, zbog ranijeg ulaska igraca je vec smesna stvar.
John Coltrane Posted September 15, 2018 Author Posted September 15, 2018 Kao sto rekoh dzabe, evo Toliso ispravlja sve posle odbitka i mozda ruke.Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted September 15, 2018 Author Posted September 15, 2018 Riberi, Alaba, James, Humels, Gorecka, nek nastavi Strahan ko je sve izostavljen. Eksperimentisati na Alijancu sa 3 pozadi je ludost, ostaviti Branta na klupi a Haverca roknuti na bok ravno samoubistvu. Mozda Hajko ima finu cifru u slucaju raskida ugovora, ne znam sta bi drugo moglo biti.Sent from my iPhone using Tapatalk
Zico Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 54 minutes ago, John Coltrane said: Penal cist ko suza, al i to je dzabe. Sent from my iPhone using Tapatalk Ako je ono cisto kao suza, ugasite fudbal odmah, da ne spominjem ponavljanje penala.
John Coltrane Posted September 15, 2018 Author Posted September 15, 2018 Dobro, ugasice fudbal ako ti tako kazes. U danasnjem mecu nije upitna pobeda Bajerna, ali ovo sto se igralo drugih 45min je toliko negledljivo i jalovo da se recima ne da opisati. Igralo se tako kao da je 5:1 (bolje i da je bilo), Bajern gnavio loptu u onom najgorem maniru Gvardiole "ja tebi ti meni", a Lever nije ni pokusao da predje pola kao da igra revans u kupu i ima prolaz sa 2:1 u gostima. Smeniti trenera posle 3 kola mozda ne bi bio najbolji potez, a pre svega zbog slabe ponude na trzistu onih koji su slobodni ili uopste zainteresovani, ali i imati ovakav ucinak sa skupom ovih fudbalera je porazavajuce. Anemija kao takva.
Strahan Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Preskocio sve utakmice danas sem bajerna prvih 10’.Reakcija nojera posle odbranjenog prvog penala - nestvarno. JohnVidim da je niko mesao sastav, danas se provukao ali u sredu nece. Gesendet von iPhone mit Tapatalk
John Coltrane Posted September 15, 2018 Author Posted September 15, 2018 biće bolje sledeće sezone... u cvajti Ti je vec pratis Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts