aram Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 2 minutes ago, Godfrey said: Ne, samo ne volim Ajntraht Te ti to daje za pravo da ih zoveš smećarima?
Godfrey Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 Just now, aram said: Te ti to daje za pravo da ih zoveš smećarima? Je li to toliko odvratno? Da, mislim da mi daje, niti smatram da mi treba ikakvo pravo da bih bilo koga zvao kako želim. Ako je bilo pregrubo, evo izvinjenje...ne znam samo za šta konkretno, ali nije problem
triple_nippled Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 ajntraht se bas raspao, sto je u neku ruku i bilo ocekivano. u jednom trenutku im se sve otvorillo, imali su ls, a sad im sledi totalni raspad ekipe. mislim da je hiter napravio bas veliku gresku prebacivanjem hasebea u vezni red, a hinteregera u sredinu odbrane. a sve to posle povratka u tim kapitena abrahama, koji je jedan od losijih igraca u odbrani u ovom ajntrahtu. steta, sa lovom od ls i samim igranjem tamo mogli su da skockaju bas lepu ekipu za sledecu sezonu.
W.F.C. Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 Sad mozda ostanu i bez LE u zadnjem kolu. E to je liga.
assignment Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 Na kraju će najverovatnije biti od 4.mesta na 8 u roku dva kola, možda su trebali zbog bundesa da zajebu revanš kod Čelzi, al jbg tamo su izduvali dušu... Sem Kostića, on dečko kao da ima kondiciju na baš vrhu i to od početka sezone do kraja...
gervasius twinkleminkleson Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 jel eurosport prenosi odjednom i borusije i bajern - ajntraht?
Recommended Posts