August 31, 20186 yr Peckam te malo [emoji14] Jel dobija bvb veceras ?Gesendet von iPhone mit Tapatalk
August 31, 20186 yr Author Gorecka, Rudi, Lewa, Pizaro, Olic, Altintop, HJBut... ok sad vidim da me peckas Dobija BVB. Edited August 31, 20186 yr by John Coltrane
August 31, 20186 yr 3 hours ago, Strahan said: odlozen mec cvajte dinamo drezden vs hsv. zbog bezbednosnih razloga. Што? Рекао сам другарима са факса који су у Дрездену на сабатикалу да обавезно иду на ову утакмицу, а и Келн.
September 1, 20186 yr Protesti u Kemnicu u subotu, pa nedostaje policije. Gesendet von iPhone mit Tapatalk
September 1, 20186 yr 6 hours ago, Strahan said: Protesti u Kemnicu u subotu, pa nedostaje policije. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Opet neonacisti marširaju?
September 1, 20186 yr samo 0-0. bili su bolji ali nedovoljno za pobedu elita vs vfl danas obecava bayern @ vfb je od 18:30 i tu ocekujem dramu
September 1, 20186 yr Author Opet na ES Da li je neko, napokon, izracunao koliko novca gube time sto ljudi nece da gledaju Bajern u 15:30 kako kante neku bedu, pa su ih prebacili u druge termine?! VfL me asocira na onu ludnicu od 4:5 uz hettrik Sona i 4 gola Basa Dosta, jos uvek mi je na kompu cela tekma.
September 1, 20186 yr Author Vajser pocinje umesto Henriksa, a Bender umesto Kora. Na klupi je Hradecki, sto raduje, a od odbrambenih samo Jedvaj.Sent from my iPhone using Tapatalk
September 1, 20186 yr Author Bejli za 1:0. Inace Gacinovic i Kostic u 11, Jovic na klupi. Sent from my iPhone using Tapatalk