August 26, 20186 yr celo kolo odlicno uzeleo sam se buli frankfurt me prijatno iznenadio pobedom i igrom u frajburgu
August 26, 20186 yr rudy presao u s04. odlican igrac steta sto se nije naigrao u bajernu boa blizu pariza.nisu mi jasni ovi iz bajerna, bice opet situacija da zbog povreda nema ko da igra u martu
August 28, 20186 yr https://twitter.com/FCBayernEN/status/1034547590539501568 bilo je lepo videti bastija u bajernovom dresu opet Edited August 28, 20186 yr by Strahan
August 29, 20186 yr Lepo, gledao malo, prepun stadion... usao u kucu slavnih Bajerna, kao 18. legenda kluba do sad.
August 31, 20186 yr Author Za te pare tesko da mogu dovesti zamenu sa takvim kvalitetom i takvim iskustvom. Jedino je pitanje dokle je njemu ugovor? U Bundesu moze igrati do 35te, ako se nastavi ovako surova dominacija Bajerna.
August 31, 20186 yr Bajernu je rekord toliso za 41-42m. Tesko daju pare. Boa. ima probleme sa povredama a i nezadovoljan je. Dobar je igrac steta da odeGesendet von iPhone mit Tapatalk
August 31, 20186 yr Author 5 hours ago, Strahan said: Bajernu je rekord toliso za 41-42m. Tesko daju pare. Boa. ima probleme sa povredama a i nezadovoljan je. Dobar je igrac steta da ode Gesendet von iPhone mit Tapatalk U pravu si, Bajern otima. Ucenjuje igrace da potpisu na free...
August 31, 20186 yr 1 minute ago, John Coltrane said: U pravu si, Bajern otima. Ucenjuje igrace da potpisu na free... da sigurno si citao zasto su lewa i alkantara odjavili utd i dosli u bajern pa i boa je odbio da predje u utd u ovom prelaznom roku
August 31, 20186 yr Author 9 minutes ago, Strahan said: da sigurno si citao zasto su lewa i alkantara odjavili utd i dosli u bajern pa i boa je odbio da predje u utd u ovom prelaznom roku Ne uvodi UTD u ovu pricu, mislim na igrace koji su iz Bundeslige prelazili u Bajern.